- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.601
Amin canım amin Allah bu mutluluğu yarım bırakmasın. Size de en kısa zamanda hayırlısıyla yaşamayı nasip etsinAyy bayılıyorum pozitif testlerebize de dua et canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben ilk gebeligimi hiç hatırlamıyorum 7 sene olmuş kendim küçüktüm zaten. İlk beta 600 civarıydı yani o kadar emin değildim var mı diyeBelirtim ilk ilişkiden 9 gün sonra başladı yoğun ve garip bir şekilde sık WC ihtiyacı ve sanki kasıklarımı çekiltiriyorlarmış gibi bir ağrı zaten bunlar diğer gebeliklerimde de olmuştu ve akıntım yok denecek kadar azaldı en büyük belirtilerim bunlar. Göğüs hassasiyetim yok mesela
Belki ben de geçen ay kimyasal geçirdim canım testler hep çizgi çıkardı sonradan da olsa ve çok ağrılıydı. Nasip bu ay oldu hayırlısıyla hadi sen de arkamdan gel inşallah? Bir de ne soracağım senin adetin gününde mi geldi gecikti mi geçen ay?Ben ilk gebeligimi hiç hatırlamıyorum 7 sene olmuş kendim küçüktüm zaten. İlk beta 600 civarıydı yani o kadar emin değildim var mı diyereglim geçmişti baya. Bu ikinci nasıl olacak bilmemm ama bu günlerde gaz sancısı ve ateş basması yaşıyorum ellerim ayaklarım yanıyor. Ateşim 37.3 hergun. Kimyasal olunca çok belirtimde yoktu emin değilim var mı yok mu Hayırlısı olsun çok sevindim adına
Ay gerçekten bilmiyordum yumurtlaıklarında bi problem yok kist miyom gibi dedi . Orda yazdığı gibi kullanmamı ve 3 ay sonra hamile kalmazsam tekrar gitmemi söyledi napcam şimdiduphastonu bilmiyorum ama, klomen yumrta geliştirmek amacıyla kullanılıyor ve genelde adetin son günü başlanıp bittikten sonrada kontrol edilmesi gerekiyor sizi kontrole çağırmadı mı? bu ilaçların doktor kontrol ederek kullanılması gerekiyor çünkü eğer kaliteli yumurta elde edilirse çatlatma iğnesi veriliyor, yumurta çatlatılmazsa kist olabiliyor çünkü... ben mayıs alında klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ona rağmen çatlamadı ve kistim oluştu bir aydır kist tedavisi oldum yassmin kullandım mecburen, yarın kontrol günüm tekrar ilaç ile devam edeceğiz tedaviye ama tabiki kist gitti ise.. Bu ilaçlarla üçüncü kez kist oluyor bende, bu sebepten size tavsiyem haplar bitince doktora kesinlikle kontrol ettirin...
İnşallah çok çelişkide kaldım devlet hastanesi önerisi işte ne kadar güvenebilirim kiBana yaramadı bir işe de yaramadı hamile kalamadim bıraktığım an da kimyasal gebelik yaşadım. Umarim sana yarar canım
Ayy hadi insallahhBelki ben de geçen ay kimyasal geçirdim canım testler hep çizgi çıkardı sonradan da olsa ve çok ağrılıydı. Nasip bu ay oldu hayırlısıyla hadi sen de arkamdan gel inşallah? Bir de ne soracağım senin adetin gününde mi geldi gecikti mi geçen ay?
Ovulasyon yarın da koyu çıkarsa iyice ümitlenmeye başlıcam. İnşallah bana da nasip olurBence 50-100 arası bir şey çıkar yani inşallah. Kızımda bata 5 kala 49 la öğrenmiştim darısı buna olsun. Bu arada nursu vardı burda adete yakın testleri hep negatifti bat günü kan testi negatif çıktı ama ovulasyonlar koyuydu hep. Ve hamile çıktı geç döllenme olmuş
Ya şöyle soyleyim bana yumurtlaman tembel dedi verdi ama hormonlarımi alt üst etti reglm düzensiz gelmeye başladı çok ağrılı geçti yumurtlama kist felan oluşmuştur. Kontrole felan da cagirmamisti. Bıraktım hepsini eşim kızdı icirtmedi çöpe gitti haplar yaniİnşallah çok çelişkide kaldım devlet hastanesi önerisi işte ne kadar güvenebilirim ki
her gün daha güzel oluyor bu zalım testKızlar yaptım test 2 var bata ya ama ben bugün yalan söylemek zorunda kaldım reglim geçiyor dedimçünkü başka zamanım yoktu Allah affetsin sonra helalleşirim doktorla
I ipti @dceke M Mavimiresl M MiuLegoMucizemmm16 @Gzmyts53 @Mrs Electrical Engineer ozguss
Gözüm gönlüm bayram etti valla bir daha çift çizgi görünceKızlar yaptım test 2 var bata ya ama ben bugün yalan söylemek zorunda kaldım reglim geçiyor dedimçünkü başka zamanım yoktu Allah affetsin sonra helalleşirim doktorla
I ipti @dceke M Mavimiresl M MiuLegoMucizemmm16 @Gzmyts53 @Mrs Electrical Engineer ozguss
Abla yalnız değilsin adetten önce teste her gittiğimizde bizde aynı yalanı söylüyoruz en azından ben söyledim kaç kez bi ara helalleşirizKızlar yaptım test 2 var bata ya ama ben bugün yalan söylemek zorunda kaldım reglim geçiyor dedimçünkü başka zamanım yoktu Allah affetsin sonra helalleşirim doktorla
Hadi inşallahOvulasyon yarın da koyu çıkarsa iyice ümitlenmeye başlıcam. İnşallah bana da nasip olur
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızceler helllööööööö 2 yılın sonunda gördüm çift çizgi16 mayıs SAT, doktor kontrolünde klomen estrofem kullandım,ben ilk ay tutmaz diye düşündüm ama olduu :') bi tek şu sorun var yada normal ama aşşşırı aşırı kasık ağrım var ,böyle bi geliyo 5 dakika yarım saat geçiyo sonra bidaha. Benim normalde bugün regl günüm acaba diyorum o yüzden mi böyle bugün iyice arttı çünkü, regle 3 gün kala öğrendim idrarda silik çizgiydi beta da 101,5. Yeni yerleşme oluyo diyemi böyleeee ilaçta içemiyorum doktorumada gidemedim daha işten izin alıp benimle aynı süreçte olan varmı ya bu ağrı nasıl geçer
İnşallah canım inşallahher gün daha güzel oluyor bu zalım test
Çok ayıp bizeAbla yalnız değilsin adetten önce teste her gittiğimizde bizde aynı yalanı söylüyoruz en azından ben söyledim kaç kez bi ara helalleşiriz
Cok sevindim valla cok guzel bi mutlulukKızlar yaptım test 2 var bata ya ama ben bugün yalan söylemek zorunda kaldım reglim geçiyor dedimçünkü başka zamanım yoktu Allah affetsin sonra helalleşirim doktorla
Kızlar yaptım test 2 var bata ya ama ben bugün yalan söylemek zorunda kaldım reglim geçiyor dedimçünkü başka zamanım yoktu Allah affetsin sonra helalleşirim doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?