- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 73
- 26
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.501
Insallah doğum günunde en güzel hediyeyi alirsinbat günüm aynı zamanda doğum günüm. Akıntı arada bel ağrısı ve kasık batması oluyor çok çok hafif reglyle aynı belirtler. Kendimi de dinliyorum tabi ki ilk ay acemlilik
Ne kullanıyorsun?Tabi canım hiç bırakmadım ki :)))
Sağ önce hep geçmeden yaptım elim boş döndüm ondan korkuyorum hala olmadım mevsimsel değilse gecikme umut varAhahahah karman corman olmus bu yuzden regl 1 hafta 10 gun gecince test yapin diyolar galibabence 8ine kadar bekle ama test yaparsam kafam rahatlar diyosan yapiver nedir bi test
Daha önce olacaktıSağ önce hep geçmeden yaptım elim boş döndüm ondan korkuyorum hala olmadım mevsimsel değilse gecikme umut var
İsterseniz kan tahlili verin kesin sonuç alırsınızMerhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Gebeliği ne zaman öğrendiniz acaba battan önce miHayır canım. Normalde adet olacakken acır göğüslerim bu defa hiç tık yoktu. Sol kasıkta ve karnımın altında batmalar oldu son günlerde. Beyaz ve sarımsı akıntı bu kadar. :)
İsterseniz kan tahlili verin kesin sonuç alırsınız
Hiç deme ya canımmYaa benimde böyle karmakarışık reglim niye böyle ki
Napıcük böyleHiç deme ya canımm
Merhaba eşimde de ben de sıkıntı yok çok şükür. Tüp bebek daha denemedik. Doktorum önce aşılama deneyelim dediMerhaba eşimizde mi sizde mi problem var kaç kere tüp bebek denediniz?
Canım 1 Haziran'da regl oldum malesef. Kardeşimin nişanı vardı Mersin'e gidip geldik. Tam da o zaman regl oldum. Aşılama da önümüzdeki aya kaldı. Bu ay da beklemedeyizCanim sende son durum ne
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar testim böyle çıktı
Sağlıkla kucağına al canım inşallah ❤Kızlar testim böyle çıktı
Yok yok bugün test yapan yok mu demiştin ya o yüzden dedimUnutmadım seni tabikiii mesaj mi atmıştin görmedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?