- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.481
Eşim dr yemiyor bu numaralariHastayım de git şüphem var de
Kız sen çişini yaparken izliyor musun Allah seniKızlar ya bişey sorcam komik ve utanikli olcak amasimdi tuvalete gittim akıntım iç çamaşırıma hiç değmiyo neden anlamadım bi türlü bilen varsa Allah rızası için söylesin demin idrarla beraber beyaz süt gibi akıp gitti 3 gün önce ekşın yapmıştık onun kalıntısı olabilir mi sizce ayy yada bende mi sıkıntı var anlamadım
Canim regl gelmesi herkeste farklı bence bu ortalama bir süre 14-16 gün.Kızlar normalde döngüm düzensiz 33-35 gün arası sürüyor. Bugün ovülasyon testi pik olup silikleşmeye başladığı günden sonra 10. Gün. Şimdi adet yumurtlamadan sonra 14-16. Günde kesin gelir mi yoksa benim normal döngüme göre daha uzun sürede mi gelir? Ovülasyonla ilgili bir başlığın altına da sordum bu soruyu ama bu konu kadar güncel konuşmalar olmuyor o yüzden burada da sormak istedim, yardımcı olur musunuz?
Yaa cok iyiydi sesli güldümKız sen çişini yaparken izliyor musun Allah senigitti senin bebeler tuvaletin içine bence o akıntıdır sperm değil
Merhaba bende ayni durumu yaşiyorum ilişkiden de olabilir adet oldum saniyorum yok ama akintiyi hissediyorum benim beyaz akintim var bat gunu gecti beklemedeyim insallah guzel haberler alirizKızlar ya bişey sorcam komik ve utanikli olcak amasimdi tuvalete gittim akıntım iç çamaşırıma hiç değmiyo neden anlamadım bi türlü bilen varsa Allah rızası için söylesin demin idrarla beraber beyaz süt gibi akıp gitti 3 gün önce ekşın yapmıştık onun kalıntısı olabilir mi sizce ayy yada bende mi sıkıntı var anlamadım
O günü bekliycem o zaman başka çare yokCanim regl gelmesi herkeste farklı bence bu ortalama bir süre 14-16 gün.
Ama o günden sonra testte çıkma ihtimali büyük.
Yaaa bende de sürekli akıntı var hayır olsun bakalımMerhaba bende ayni durumu yaşiyorum ilişkiden de olabilir adet oldum saniyorum yok ama akintiyi hissediyorum benim beyaz akintim var bat gunu gecti beklemedeyim insallah guzel haberler aliriz
Merhaba İnşallah ❤❤ Bat geçti mi oo süper kaç gün geçti inşallah bebiştir ❤Merhaba bende ayni durumu yaşiyorum ilişkiden de olabilir adet oldum saniyorum yok ama akintiyi hissediyorum benim beyaz akintim var bat gunu gecti beklemedeyim insallah guzel haberler aliriz
1 2 gun gecikmeler olduğu icin test yapmiyorum zaten elimde yok bilerek almiyorumMerhaba İnşallah ❤❤ Bat geçti mi oo süper kaç gün geçti inşallah bebiştir ❤benim bata daha var ondan olduğunu sanmıyorum o yüzden ama dikkat ediyorum çamaşırım hep temiz normalde böyle olmazdı çok garip geldi bana
Bata kaç gun var insallah bebistirYaaa bende de sürekli akıntı var hayır olsun bakalım
Alınca insanın yapası geliyo1 2 gun gecikmeler olduğu icin test yapmiyorum zaten elimde yok bilerek almiyorumbiraz daha bekleyecegim insallah gelmez sizin batiniz gelmediyse yumurtlamada olabilir❣
Bata kaç gun var insallah bebistir
2 gün var 7si bat , sanmıyorum ama Allah bilir ilk denememiz ovü kullandım sıkıntı yok dendi ama görücez inşallahhh:))Bata kaç gun var insallah bebistir
Çok uğraştın mı böyle denk getirmek için? Ayakta alkışlıyorumBizde imkan yok.. hem regliyim şarıl şarıl, hem de annem babam kardeşim de bizimle
Tabi canım hiç bırakmadım ki :)))Destina88 folik asite başldın mı?
Hayır canım. Normalde adet olacakken acır göğüslerim bu defa hiç tık yoktu. Sol kasıkta ve karnımın altında batmalar oldu son günlerde. Beyaz ve sarımsı akıntı bu kadar. :)Senin belirtilerin nelerdi tam olarak merak ettim göğsün acıyor muydu kaşık ağrıların var mıydı
Tatlı annişSeni etiket yapmayı unutmuşum canım sende durumlar nedir? Varmı güzel gelişmeler
Kız bu sefer benim de öyle. Normalde regl yaklaşınca göğüslerimi taşıyamaz gibi olurum uçları çok ağrır. Şimdi tık yok. Regl de olmadım daha kasik ağrılarım olmasına rağmen. Bu ay farklı olarak iğne batması gibi ara ara batmalar da oldu yaaHayır canım. Normalde adet olacakken acır göğüslerim bu defa hiç tık yoktu. Sol kasıkta ve karnımın altında batmalar oldu son günlerde. Beyaz ve sarımsı akıntı bu kadar. :)
Evet alinca yapasi geliyor insaninAlınca insanın yapası geliyoYaa belkide takvim kullanıyorum ona göre yumurtlamam çoktan geçti 3 gün önceydi ama belli de olmaz tabi belkide yumurtlamadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?