- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.181
Tmm pzrtsi gidicem konuscam doktorla saliyi beklemiycemYaa çok geçmiş olsun canım süreci mutlaka haberdar et
Erken olmuşsun canım baya bende hep 3. Gün gidiyorum doktora bence bişe olmaz gidince falan haber ver
Vallaha suan dusman oldum kendisineÇok normal hepimiz öyleyiz bence
Gayeett normal benceKocami görmeyince goresim gorunce öldüresim geliyor hocam bu normalmi
Hoşgeldin canım bat larımız aynı❤ inşallah güzel haberler alalım hepimiz yaKızlarr benide ekleyin
Cuma günü çatlama iğnesi yapıldı
Bat:16 haziran
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
Bencede hatta benide şimdiden yazıverin bu aydan umudum yoohhYeni bat Temmuz 2 biri acsin Temmuz topigini
Bugün randevu yokmu kuzum bugün git en azından ilaç fln alırdın yarın baslardın ikinci gün başlatıyorlar yaKizlar ben adet oldumhemde 2 gun erken benim doktora gitmem lazimdi nasil olacak ya bugun cumartesi yarin pazar 3. Günü gitmis olacam doktora tedavi baslayacakti @venevv S sultansultan90 @ad000 @Fang Mucizemmm16 @ipti ve diger kizlar Childdevelopment yapistir bana kirmiziyi asko bu arada demekki yumurtlamam döngümün 11. Günü olmus Ve ben 16. Günu adet goruyorum yumurtlamamin genelde
Hadiii yaKızlar ben elendim geldi leke benden
yani bencede ihmal etmePazartesi gidicem canim kan vermeye gebelik yoksada gitmem lazim hic olmayan sey adet gecikmesi
Eşim zorlamasa ben onuda yapmicaktım zaten cumaya ne kaldı zatenBekle test felan yapma şyi ki yapmamışım ben iyi ki
Kalbimden daha temiz bir test
Anaa kalbimden daha temiz bir testle karşı karşıyayımGüzel şeyler söylüyo
Yarın ordaysa gidicem 2 ci iğne içinnHadiii yadoktora git kuzum
Hadi bakalım ims sonuç pozitif olurEşim zorlamasa ben onuda yapmicaktım zaten cumaya ne kaldı zaten
Yaa sahi mi ooff yaaAnaa kalbimden daha temiz bir testle karşı karşıyayım
He yaa güya günüm geçmeden yapmayacaktır gene gaza geldimYaa sahi mi ooff yaa
Ne zamandı kuzum bat bize test yapmaya bahane lazım zatiiHe yaa güya günüm geçmeden yapmayacaktır gene gaza geldim
İnşallah olmayız benimde oluyor ama belirtileri birden kayboluyor inanılmaz gaz sancım var ateş basıyor arada ishal gibi sancım var ishal gibi değilim ama öyle gibi de bugün gecikmenin ilk günü bakalım olmadan günü atlatabilecek miyimYok canim henuz olmadim ama adet agrilarim var hafiften aksama olurum gibi geliyo
Çokta yok yaNe zamandı kuzum bat bize test yapmaya bahane lazım zatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?