- 2 Haziran 2022
- 184
- 320
- 33
- 36
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.461
Kuzum sakin ol.. Aldığın testleri yap tekrar bi bakalım hep beraber. Belki yanlışlık vardır ya da yükselecektir değerin. Hadi bekliyoruz.Ya hadi diyelim biri yanlış bugun iki tane yaptim ikiside mi yanlis Allah askina cildircam ya
Negatif...Kuzum sakin ol.. Aldığın testleri yap tekrar bi bakalım hep beraber. Belki yanlışlık vardır ya da yükselecektir değerin. Hadi bekliyoruz.
Ya hadi diyelim biri yanlış bugun iki tane yaptim ikiside mi yanlis Allah askina cildircam ya
Testleri koysana bakalım yaptın miNegatif...
Negatif hanimlar yaptigim testlerde suan negatif kanda negatif. Sakın bebetime marka almayınTest aldıysan yeniden yap bakalım ama kan genelde herzaman en doğru sonuçtur.
Yaptım canim negatifTestleri koysana bakalım yaptın mi
Ya saka gibiYaptım canim negatif
O zaman bebetime baya hassasmış 1.20 yi bile göstermiş.Negatif...
Hadi hayırlısı kuzum benimde 6 sı benim umudum yok gene ama catlatma 11. Gündeyim bel agrım basladı gögüslerim sızlıyo bide iğne etkisi bugün geçmiştir bişe farkettim şiddetli bel agrısı çekiyorum ya hep ben iğnede tam 11. Gün baslıyor iğne etkisi bitince belime yükleniyor agrı anlamadım vallahi bıktım ama ben hormonlardan artık gerçekten kusucam ilaç ilaç hormon balona döndük ödemden psikojimiz etkiliyorHayırlı akşamlar canımlar bu ay inzivaya çekildim ama girip arada okuyorum takip ediyorum sizi
@Random3 @ad000 S sultansultan90 @ZorluBekleyis @miresl
Ve diğer kızlar nasılsınız
Ben bu ay rahat bırakıcam kendimi dedim ama olayı biraz yanlış anladım sanırım ilaç falan kullanmadım ama bir görseniz ilişkisiz iki yada üç günüm var heralde evlendiğimden beri ilk kez bu kadar çok birliktelik olmuştur.
Yumurtlama falan da takip edemedim haliyle öyle saldım çayıra mevlam kayıra devam ediyoruz.
Üç dört gündür rahmimin sağ tarafında ağrım var çoğu zaman iğne batması gibi oluyor. Bel ağrım vardı iki gün bu gün geçti sanki biraz. Akıntım bazen sulu beyaz bazende sarımtrak yeşile dönük bi renk oluyor mukus şeklinde oluyor.
He birde uyuyorum sürekli.
Bakalım ne olacak uygulama 9 10 haziran gösteriyor batı
Kuzum ben hatırlıyorum sende geçen ay da pozitif göstermişti bu testlere ben güvenemiyorum sana ilk de de yazdım hatta bugün ama bende inanmak istedim acıkcası en güzeli bat gününde pahalı olab erken gebelik almak bir tane yetiyor ben 2 seferdir ole yapıyorum en azından net sonuc veriyor üzülme ama kuzum ins en yakın zamanda burda hepimiz pozitifleri görücezNegatif hanimlar yaptigim testlerde suan negatif kanda negatif. Sakın bebetime marka almayın
İnsallah canim sabah yapacagim Allah hayırlısını nasip etsinO zamannnnn test yapabilirsin.İnşallah pozitif olur canım. Hadi bakalım.
Evet pik diye yorumlamıştım C ve t birbirine çok yakın şekilde koyu görünüyordu ama yumurtlama yokmuş.Canım senin yumurtlama testinde yumurtlama göründü de aslında yumurtlama yok muymus?
Gecen ay ben bu testlerden yapmadım. Bu testten bugün sabah aksam 2 tane yaptım ve anında cift cizgi cikardi hatta aksamki yaptigim daha belliydi pespembeydi 5 saniye de çıktı. Bende buna güvenip gidip kan verdim sonuç negatif.Kuzum ben hatırlıyorum sende geçen ay da pozitif göstermişti bu testlere ben güvenemiyorum sana ilk de de yazdım hatta bugün ama bende inanmak istedim acıkcası en güzeli bat gününde pahalı olab erken gebelik almak bir tane yetiyor ben 2 seferdir ole yapıyorum en azından net sonuc veriyor üzülme ama kuzum ins en yakın zamanda burda hepimiz pozitifleri görücez
Bahsettigin birgebeningünlüğündeki test 15 dk da falan çıkmıştı. Ama bu saniyesinde çıktı ya c çıkmadan t çıktı şoktayım halaKuzum ben hatırlıyorum sende geçen ay da pozitif göstermişti bu testlere ben güvenemiyorum sana ilk de de yazdım hatta bugün ama bende inanmak istedim acıkcası en güzeli bat gününde pahalı olab erken gebelik almak bir tane yetiyor ben 2 seferdir ole yapıyorum en azından net sonuc veriyor üzülme ama kuzum ins en yakın zamanda burda hepimiz pozitifleri görücez
Artık benim hiç umudum kalmadıYa saka gibiüzülme canım bunda da vardır bir hayır
Ya ben de şoklardayım. Nasıl olur? Kimyasal olsa bile bu kadar çabuk düşer mi?Ben inanmıyorum bi yanlışlık olmalı ya
Ya niye kalmasın umudun çok şükür bi çocuğun da var. Bence bi yanlışlık var. Ne bileyim aşırı saçma yani.Artık benim hiç umudum kalmadı
Ya bilmiyorum gerçekten bilmiyorum şoktayım. Hadi sabah yaptığım yanlış, aksam üzeri tekrar yaptim c çıkmadan t çıktı 5 sn içinde.Ya ben de şoklardayım. Nasıl olur? Kimyasal olsa bile bu kadar çabuk düşer mi?
Evet çok şükür bi tane bana yeter demekki fazla zorlamaya gerek yokmuş. Ben Aralık'ta üçüzlerimi kaybettim birde.Ya niye kalmasın umudun çok şükür bi çocuğun da var. Bence bi yanlışlık var. Ne bileyim aşırı saçma yani.
Allah allah ya. Artık kadınlara var ya da yok demicem test attıklarında. Bunda bi yanlışlık var ya. 2 gün sonea tekrar beta mı versen acaba? Nasıl hissediyorsun?Ya bilmiyorum gerçekten bilmiyorum şoktayım. Hadi sabah yaptığım yanlış, aksam üzeri tekrar yaptim c çıkmadan t çıktı 5 sn içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?