- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
- 33
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #2.661
bat yarın dün gece pembe akıntım oldu azıcık, bu sabah kahverengi akıntım oldu adetim gelecek heralde ? yerleşne kanaması olsa testte pozitif çıkardı heralde diyorum ???Al bendende okadar günde üç dört kez çamaşır degisiyorum günlük pet bile dayanmıyor
Yeni siparil verdim daha kargoya bile verilmemişErken gebelik testi yok mu
Ben yine kaset yaptım sabah kör olmadıysam anlık siyah bi gölge gördüm ama hep pembe silik çizgi olması gerek deniyor bu da gol değilGünaydın kızlarrrr @iyilikperisi92 @Didemir1 @Gzmyts53Childdevelopment @Mucizemmm16 mesirmacunu leRonthavan
bugun bat gunummm çok heycanlıyım hala bir belirtim yok. sizde nurumlar nasıl akşam foruma giremedim
Aaay var ki gördüm benBenim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı anlayamıyorum( sabah da test yaptım yine sanki çizgi var gibi kafam çok karışık ya. Üstteki test dün sabah, alttaki ise bu sabahEki Görüntüle 3076685
Ben yine kaset yaptım sabah kör olmadıysam anlık siyah bi gölge gördüm ama hep pembe silik çizgi olması gerek deniyor bu da gol değiladete 2 gün kaldı yumurtlamadan sonra 13.gün
ben de net bir şekilde gördüm . hayırlı haberler olsun inşallah <3Benim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı anlayamıyorum( sabah da test yaptım yine sanki çizgi var gibi kafam çok karışık ya. Üstteki test dün sabah, alttaki ise bu sabahEki Görüntüle 3076685
ben test yapmaya çok korkuyorum bugun bat gunum ve yumurtlamadan sonrakı 14. gun bugun heyecanlı bir bekleyişteyimBen yine kaset yaptım sabah kör olmadıysam anlık siyah bi gölge gördüm ama hep pembe silik çizgi olması gerek deniyor bu da gol değiladete 2 gün kaldı yumurtlamadan sonra 13.gün
Ben de gördüm givi ama bir türlü emin olamıcam kan testi vermeden sanırım, dün de kahverengi akıntı oldu yerleşme kanaması mı bilmiyorumAaay var ki gördüm ben
Ay inşallah arkadaşlar ya 2 yıldır evliyim 1.5 yıldır istiyoruz her ay negatif görmekten o kadar çok yoruldum ki,eğer olursa ben de eşim de çok mutlu olucaz, aşılama da yapmıştım ben doktor 15 gün sonra test yap demişti ama ben dayanamadım öncesinde yaptımben de net bir şekilde gördüm . hayırlı haberler olsun inşallah <3
A a kuzum test yaptınmı artık kesin sonuc cıkar benimde 10, günümİğneden sonra 15.gün..günaydın
Amin canım inşallah Rabbim güzel haberini almayı nasip etsin tez zamandaAy inşallah arkadaşlar ya 2 yıldır evliyim 1.5 yıldır istiyoruz her ay negatif görmekten o kadar çok yoruldum ki,eğer olursa ben de eşim de çok mutlu olucaz, aşılama da yapmıştım ben doktor 15 gün sonra test yap demişti ama ben dayanamadım öncesinde yaptımnormalde regl günüm yarın, testi de cuma günü yapmam lazımdı. İnşallah gebelik vardır kızlar ya, ve inşallah da burda isteyen tüm arkadaşlarımızın gebelik haberini alırız
2 gün önce kaset test yaptım negatifti, şimdi cesaret edemiyorum sakince adet günümü bekliyorumA a kuzum test yaptınmı artık kesin sonuc cıkar benimde 10, günüm
Günaydıııııın hadi inşallah güzel haberler ver :) bende heyecan doruk, yarın hsg var bakalım sağ salim inşallah atlatırım.Günaydın kızlarrrr @iyilikperisi92 @Didemir1 @Gzmyts53Childdevelopment @Mucizemmm16 mesirmacunu leRonthavan
bugun bat gunummm çok heycanlıyım hala bir belirtim yok. sizde nurumlar nasıl akşam foruma giremedim
İstersen bekle canım ama suan 15 artık kesin cıkar ins gebelik vardır kuzum sen istersen bekle bakalım ztn iğneden sonra adet tarihin değişebilir genelde 15-17. Günde gebelik yoksa regl olursun ama umarım vardır kuzum sen gene güzel düşün ben bu ay takmıyorum 2 kere basarısız oldu bide bahsetmiştim saçlarım kökten gidiyor sorunlarım var suan dermatologa gidicem cmtsi sacımı açamıyorum ucu beyaz gidiyor uzun kökten ona canım sıkkın bebek olayı aklıma gelmiyo gögüslerim sızlıyo o kadar benimde2 gün önce kaset test yaptım negatifti, şimdi cesaret edemiyorum sakince adet günümü bekliyorumsence yapayım mı? 2 gün sonra adet olurum gebelik yoksa.. Senin de az kalmıışşş dbir değişiklik hissediyor musun
Bende de dün kahverengi lekelenme var bugün de devam ediyor, regl tarihim de normalde yarınKızlar yerleşme kanaması regle 2 gün kala geldiyse beta artmış olması mı lazım bilem var mı yoksa yine de adet gecikmesünü beklemeli miyiz ? Yarın bat kahverengi lekelenme oldu bende dün ve bugun
Ben de bugün kan testi vericem ama mantıken artmış olması lazım tabiKızlar yerleşme kanaması regle 2 gün kala geldiyse beta artmış olması mı lazım bilem var mı yoksa yine de adet gecikmesünü beklemeli miyiz ? Yarın bat kahverengi lekelenme oldu bende dün ve bugun
Hadi bakalım inş sevindirici haberler alırsınÖğleden sonra test vericem canım, şimdi işteyim zamanım yok öğleden sonra anca zaman bulabilirim bakalım hayırlısı artık
Bemim fe var normalde olmaddı ama adet öncesi de olabilir belki ama değerim yükselmemiş ki teste çıkmadı testi dün filan yapmış mıydınız ne zaman ilk gösterdi acaba benim yumurtlama tarihim 19 mayıstıBen de bugün kan testi vericem ama mantıken artmış olması lazım tabi
benimde 19 mayıstı ne zaman teste çıkar bugun regli gunum hala olmadım olacak gibi bir belirtide yokBemim fe var normalde olmaddı ama adet öncesi de olabilir belki ama değerim yükselmemiş ki teste çıkmadı testi dün filan yapmış mıydınız ne zaman ilk gösterdi acaba benim yumurtlama tarihim 19 mayıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?