Merhaba cumartesi doktora gittiniz mi keseyi görebildiniz mi acaba bnm de size yakın değerim ve günüm merak ettim de inşaallah görebilmişsinizdir :)Öncelikle herkese merhabalar bügün itibari ile 5+3 hamileyim dün sabah (07 ekim )kan değerim 2507 çıktı ama keseyi göremedik doktorum cumartesi yani yarın (09 ekim ) gelmemi istedi bakalım inşallah görürüz sağlıklı keseyi sizde durumlar nasıl veeee keseyi ne zaman gördünüz
Hersey güzel giderse doğum :2022 6 Haziran
Bilgi paylaşım yapalım lütfen çok merak ediyorum
Evet gördüm cok şükürMerhaba cumartesi doktora gittiniz mi keseyi görebildiniz mi acaba bnm de size yakın değerim ve günüm merak ettim de inşaallah görebilmişsinizdir :)
Yaa ne mutlu size inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet gördüm cok şükürrabbim size de nasip etsin persembe değerim 2500 lerdeydi C.tesi de 5000 ne yakındı kese göründü bize
Çok teşekkür ederim güzelimYaa ne mutlu size inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbende yarın gidicem görmek için bnmde cuma günü 2500 küsürdü şimdi çok net görürüz inşaallah
Tmm canım yazarım inşaallah sağlıkla hayırla alırız kucağımızaÇok teşekkür ederim güzelimGörürsünüz canım buraya da yaz inşalalh sağlıkla kucağımızı da alırız canım
İnşallah canım benimTmm canım yazarım inşaallah sağlıkla hayırla alırız kucağımıza
Merhaba günlerimiz aynı. Ben de cumartesi kesesi gördüm. Kese boyutu ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz. Bana 10 mm dedi. Biraz küçük dedi. Biraz endişelendiriyor.Evet gördüm cok şükürrabbim size de nasip etsin persembe değerim 2500 lerdeydi C.tesi de 5000 ne yakındı kese göründü bize
Yok bana birsey demedi hatta kaç mm onu da demedi bence sıkmayın canınızı bazen detay bilmemek daha iyi stres ediyor insanı ..Merhaba günlerimiz aynı. Ben de cumartesi kesesi gördüm. Kese boyutu ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz. Bana 10 mm dedi. Biraz küçük dedi. Biraz endişelendiriyor.
amin inşallah bende 5+5 te gördüm keseyi kalp atışı için 7+5 i bekliyoruz :)
5+4te buda kesemiz bugün gördük çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?