• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran anneleri ultrason , kese , kalp atışı ..🍾

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.740
14.698
248
Öncelikle herkese merhabalar bügün itibari ile 5+3 hamileyim dün sabah (07 ekim )kan değerim 2507 çıktı ama keseyi göremedik doktorum cumartesi yani yarın (09 ekim ) gelmemi istedi bakalım inşallah görürüz sağlıklı keseyi sizde durumlar nasıl veeee keseyi ne zaman gördünüz 😇

Hersey güzel giderse doğum :2022 6 Haziran

Bilgi paylaşım yapalım lütfen çok merak ediyorum 🥲

Şurda yönetimin açtığı bir konu var. Paylaşımlar yapılıyor. Daha faydalı olacaktır.

Öncelikle herkese merhabalar bügün itibari ile 5+3 hamileyim dün sabah (07 ekim )kan değerim 2507 çıktı ama keseyi göremedik doktorum cumartesi yani yarın (09 ekim ) gelmemi istedi bakalım inşallah görürüz sağlıklı keseyi sizde durumlar nasıl veeee keseyi ne zaman gördünüz 😇

Hersey güzel giderse doğum :2022 6 Haziran

Bilgi paylaşım yapalım lütfen çok merak ediyorum 🥲
Merhaba cumartesi doktora gittiniz mi keseyi görebildiniz mi acaba bnm de size yakın değerim ve günüm merak ettim de inşaallah görebilmişsinizdir :)

Merhaba cumartesi doktora gittiniz mi keseyi görebildiniz mi acaba bnm de size yakın değerim ve günüm merak ettim de inşaallah görebilmişsinizdir :)
Evet gördüm cok şükür 🙏 rabbim size de nasip etsin persembe değerim 2500 lerdeydi C.tesi de 5000 ne yakındı kese göründü bize

Evet gördüm cok şükür 🙏 rabbim size de nasip etsin persembe değerim 2500 lerdeydi C.tesi de 5000 ne yakındı kese göründü bize
Yaa ne mutlu size inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤗 bende yarın gidicem görmek için bnmde cuma günü 2500 küsürdü şimdi çok net görürüz inşaallah ☺️

Yaa ne mutlu size inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤗 bende yarın gidicem görmek için bnmde cuma günü 2500 küsürdü şimdi çok net görürüz inşaallah ☺️
Çok teşekkür ederim güzelim 🌺Görürsünüz canım buraya da yaz inşalalh sağlıkla kucağımızı da alırız canım 🌺🌺❣️❣️❣️❣️

Merhaba günlerimiz aynı. Ben de cumartesi kesesi gördüm. Kese boyutu ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz. Bana 10 mm dedi. Biraz küçük dedi. Biraz endişelendiriyor.

Merhaba günlerimiz aynı. Ben de cumartesi kesesi gördüm. Kese boyutu ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz. Bana 10 mm dedi. Biraz küçük dedi. Biraz endişelendiriyor.
Yok bana birsey demedi hatta kaç mm onu da demedi bence sıkmayın canınızı bazen detay bilmemek daha iyi stres ediyor insanı ..

B6222AFE-495C-4294-A7EB-44917CDB855F.jpeg
5+4 kesemizde göründü çok şükür .. darısı kalp atışının basına 😎😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back