- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.421
Araştırdım da balkon çok soğuk oluyorsa sıkıntıymış
Her şeyi araştır her şeyi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırdım da balkon çok soğuk oluyorsa sıkıntıymış
Hiç hoş bir şey değil amaaaan deyip geçemiyorum biri bişey soruncaHer şeyi araştır her şeyi :))
Hiç hoş bir şey değil amaaaan deyip geçemiyorum biri bişey sorunca
Yani eh işteGüzel bir şey amaa sweetimmm:)
Yook bnm kalbim dayanmaaaz ruhum dayanmaaz titiz de degilim ama icim durmuyo vallaValla şu anki tecrübem olsa blw yapardım ben
Ay evet ben de makarnayi bile bölüyorum bazenbende öyle
makarnayıda bölüyordum baktım evdeki abla bütün veriyor yisin gari dedim
İste oyle olunca yemedi ac kaldi diye yediresim geliyo bnm kendimi tutamiyorm, bi yandan ben veriyorum bi yandan bir iki o yiyo ama cogunu ben yediriyorum, hatta nerdeyse hepsini, hersey de eline vermeye uygun olmuyo bideBnmkisi sadece kendisi yerse yiyo, diger turlu yemiyo ama zaten iştahı pek olmadiği için öyle aman aman yemiyo. 5 yiyosa 2 yere atıyo :)
Bu bende de boyle, bak sbh bi irmikli meyveli mamasi var kasikla yedirdigim, onu ben veriyorum, zeytin salatalik avokado pankek falan minik minik küp dograyip önune koyuyorum, isterse yiyo istemezse oyun oynuyo biseylerle, ama yemedikce ben veriyorum habireSagol cnm sana da çok geçmiş olsun
Ben karışık yapıyorum. Mesela sabah önce yumurtasını ben yediriyorum peşine salatalığı zeytinini doğrayıp önüne koyiyorum o yiyor. O sırada da ben kendi kahvaltımı yapıyorum iyi oluyor. Bgn de şu şişman saplı kaşık çatallar var ya bebekler için onlardan aldıydım kargo geldi hemen yıkayıp verdim makarnayı çatalıyla yarısını döke saça yedi güzelce, ama devamı gelir mi bilemiyorum tabi
Kuzum ödev sorumluluğunu baştan alırsan hep sana kalır . En baştan babaya ver. Babadan korkuyorlar biraz bnce daha disiplinli güzel ilerler. Bn bebeği bahane edip babaya şutlamayi düşünüyorum
Sagol cnm sana da çok geçmiş olsun
Ben karışık yapıyorum. Mesela sabah önce yumurtasını ben yediriyorum peşine salatalığı zeytinini doğrayıp önüne koyiyorum o yiyor. O sırada da ben kendi kahvaltımı yapıyorum iyi oluyor. Bgn de şu şişman saplı kaşık çatallar var ya bebekler için onlardan aldıydım kargo geldi hemen yıkayıp verdim makarnayı çatalıyla yarısını döke saça yedi güzelce, ama devamı gelir mi bilemiyorum tabi
Bnce yukarda varsa hiç alma evini doldurma boşver kullan ordan kız
Kabarık bir listeye hazır olOff sorma ya cidden paradan haber ver yoksa her şey tıkır tıkır bn çantasını fln mayıs gibi almıştım şimdi daha fazla oluyo çünkü fiyatlar.
Yarın da toplantı yapacak öğretmen . Bakalım bizi neler bekliyo bu yıl YunSev
Yani eh işte
Ah ah doğumdan sonra bende öyle oldum aşırı unutuyorumVallahi bayılıyorum sana masallah bende böyle olmayı özellikle bilmişlere bilmişlik taslamak için isterdim kendim için değil hahaha
Lakin zihnim
Yaşlı yorgun bıkkın hemen unutuyor
Ah ah doğumdan sonra bende öyle oldum aşırı unutuyorum
Yaa, sizde de isim karıştırma oluyor mu? Doğumdan sonra isim karıştırma başladı bende de, kızıma yeğenlerim ismini söyluyorum; Asya...ayy öykü oluyorum. Fındığa bile bazen yanlışlıkla öykü diyorum. Bi ara kelimeleri de cok unutuyodum "üff neydi yaa" diyip 3-4 sn sonra buluyodum. Vitamin de kullaniyorum aslinda vitamin eksikligim oldugunu dusunmuyorum da zihinsel yorgunluktan kaynaklı sanırım YunSevAh ah doğumdan sonra bende öyle oldum aşırı unutuyorum
Arada oluyor isimlerde ama çok değil. Dün birine ses kaydı atıyorum kelime aklıma gelmedi iptal ettim kaydı aklıma geldi konuşurken yine unuttum. Sonra yine iptal ettim bu durumu 3 kez yaşadımYaa, sizde de isim karıştırma oluyor mu? Doğumdan sonra isim karıştırma başladı bende de, kızıma yeğenlerim ismini söyluyorum; Asya...ayy öykü oluyorum. Fındığa bile bazen yanlışlıkla öykü diyorum. Bi ara kelimeleri de cok unutuyodum "üff neydi yaa" diyip 3-4 sn sonra buluyodum. Vitamin de kullaniyorum aslinda vitamin eksikligim oldugunu dusunmuyorum da zihinsel yorgunluktan kaynaklı sanırım YunSev
Daha kaşığa cesaret edemedim de, catalına seftali, muz batirip da veriyorum eline kendi yiyo. Videodaki cocuk uslu yiyo maşallah, öykü önündeki tabakları kaldırip kaldirip kafasina dikiyo. Corbayi fln biberonla veriyorum ama onda bile mecbur yardimci olmak zorunda kaliyorum cunku henüz biberonu havaya kaldırmayi akil edemiyo. Makarnayi elle yiyo ama pilavi fln eline kasik verip bi denemek lazim. Videodaki cocuk bizimkilerden ufak sanki masallah...
Yaa, sizde de isim karıştırma oluyor mu? Doğumdan sonra isim karıştırma başladı bende de, kızıma yeğenlerim ismini söyluyorum; Asya...ayy öykü oluyorum. Fındığa bile bazen yanlışlıkla öykü diyorum. Bi ara kelimeleri de cok unutuyodum "üff neydi yaa" diyip 3-4 sn sonra buluyodum. Vitamin de kullaniyorum aslinda vitamin eksikligim oldugunu dusunmuyorum da zihinsel yorgunluktan kaynaklı sanırım YunSev
Daha kaşığa cesaret edemedim de, catalına seftali, muz batirip da veriyorum eline kendi yiyo. Videodaki cocuk uslu yiyo maşallah, öykü önündeki tabakları kaldırip kaldirip kafasina dikiyo. Corbayi fln biberonla veriyorum ama onda bile mecbur yardimci olmak zorunda kaliyorum cunku henüz biberonu havaya kaldırmayi akil edemiyo. Makarnayi elle yiyo ama pilavi fln eline kasik verip bi denemek lazim. Videodaki cocuk bizimkilerden ufak sanki masallah...
o bendede çok var konuşma gönderirken duraksayarak konuşuyorum ula ne oldu bizeArada oluyor isimlerde ama çok değil. Dün birine ses kaydı atıyorum kelime aklıma gelmedi iptal ettim kaydı aklıma geldi konuşurken yine unuttum. Sonra yine iptal ettim bu durumu 3 kez yaşadım
Valla yaaa bebeler beynimizi yedilero bendede çok var konuşma gönderirken duraksayarak konuşuyorum ula ne oldu bize
Ay hangi kelimeydi merak ettimArada oluyor isimlerde ama çok değil. Dün birine ses kaydı atıyorum kelime aklıma gelmedi iptal ettim kaydı aklıma geldi konuşurken yine unuttum. Sonra yine iptal ettim bu durumu 3 kez yaşadım
Erken yaşta bunadıko bendede çok var konuşma gönderirken duraksayarak konuşuyorum ula ne oldu bize