- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.021
Nerde bu ahaliiiiiiiHeeeeyy nerede bu millet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde bu ahaliiiiiiiHeeeeyy nerede bu millet
Nerde bu ahaliiiiiii
Sağol canım şükür iyiZeyna Ahsen benim oğlan da daha düşmeden ağlıyor, saçına rüzgar değse kıyamet kopuyor
Oynamaya çalışıyor kendince ama bir elinde telefon, bazen ben çocuğu seslendirmek zorunda kalıyorum aa babacım tüm gün seni özledimm hadi benimle oynaaa diye üstüne doğru götürüyorum
Geçmiş olsun canımm. İyiymiş ama durumu, kendini suçlama bu kdar yorgunlukla olabilir
Çınarı uyuttum koltuğa bisi dökmüşler onunla cebbelesirken hooooop güneş kalktı memede hanım dalsın balkonları silicem kadinlarin işi biter miVallaha nerede bu millet sen napıon Sweet
Valla ne yapam bi dünya ütü vardı onu yaptım piştim duş aldım yenice oturdum sen ne yapıyorsunVallaha nerede bu millet sen napıon Sweet
Valla yaaa hiç bitmiyorÇınarı uyuttum koltuğa bisi dökmüşler onunla cebbelesirken hooooop güneş kalktı memede hanım dalsın balkonları silicem kadinlarin işi biter mi
Ay yok ya bi başladım 10 dk izledim geçenlerde bişey oldu bıraktım daha başlamadım sen izledin mi? Herkes kötü ama akıcı diyorTerzi yi izledin mi canım sweetgirlcandy
Şu an izliyorum 6. Bölümdeyim bayadır izlemek için çaba sarfediyorum çok iyi değil ama gidiyor işte akşamları 15 20 dk izleyebiliyorumAy yok ya bi başladım 10 dk izledim geçenlerde bişey oldu bıraktım daha başlamadım sen izledin mi? Herkes kötü ama akıcı diyor
Benimde işler var ama saldım valla. Balkonda oturmuş kahve içiyorum ::)Çınarı uyuttum koltuğa bisi dökmüşler onunla cebbelesirken hooooop güneş kalktı memede hanım dalsın balkonları silicem kadinlarin işi biter mi
Terzi yi izledin mi canım sweetgirlcandy
Valla ne yapam bi dünya ütü vardı onu yaptım piştim duş aldım yenice oturdum sen ne yapıyorsun
Erkek olmak varmış az iş çok isyan benden fazla söyleniyorValla yaaa hiç bitmiyor
Ben beğendim hiç sıkılmadan izledim ucu bekliyorumAy yok ya bi başladım 10 dk izledim geçenlerde bişey oldu bıraktım daha başlamadım sen izledin mi? Herkes kötü ama akıcı diyor
Benimde işler var ama saldım valla. Balkonda oturmuş kahve içiyorum ::)
Bsn bitirdim bilee:)
Kızı çıkarttım gezdirdim uyuyana kadar şimdide kahve keyfi yapıyorum ')
Ay bende öyleydim bugün iki iş yapayım dedim çamaşırları hallediyorum valiz hazırlama derdi var
Allah nasip ederse Çınarcık’a gideceğiz
Senelik iznimi kaptım telefonlar yanımda olmak kaydı ile
Hemen yorum yap beğendin mi
İlk sezon iyi de ikinciye öyle demişler daha başlamadım 1 günde bitirmiştim ilk sezonuŞu an izliyorum 6. Bölümdeyim bayadır izlemek için çaba sarfediyorum çok iyi değil ama gidiyor işte akşamları 15 20 dk izleyebiliyorum
Oh miisssBenimde işler var ama saldım valla. Balkonda oturmuş kahve içiyorum ::)
Bsn bitirdim bilee:)
Kızı çıkarttım gezdirdim uyuyana kadar şimdide kahve keyfi yapıyorum ')
Katılıyorum kesinlikleErkek olmak varmış az iş çok isyan benden fazla söyleniyor
Yaaaa bakalım ben beğencem miBen beğendim hiç sıkılmadan izledim ucu bekliyorum
Sağol canımAa çok güzel iyi tatiller ozaman canım. Yoklukta gider diyorum sadece
Yaaaa bakalım ben beğencem mi