- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.861
Tayt bana yaradi desene o zaman:)Yok kuzum giydim 3gün hasta oldum sonra gripmrip uğraştım çok cabuk etkileniyoeum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tayt bana yaradi desene o zaman:)Yok kuzum giydim 3gün hasta oldum sonra gripmrip uğraştım çok cabuk etkileniyoeum zaten
Yazın daha iyi amaa giymek lazim ya dun okadar is ettim keske giyseydim aklimada gelmediTayt bana yaradi desene o zaman:)
Ayyy bende yapayimBugünkü yemeğimiz bu
Eki Görüntüle 3197681
İyiymiş bi bakıyım bende içeriğine falan
Ayy kuzum ya gece uykularınız her gün kötü mü yoksa ara ara mi böyle
Gündüz nasıl uyuyo
Diş için masaj
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 M -Murphy Sade frappe Amazing family Maybelater
Krglhly
turkish-americano Boncuk000 Elsa355
BHCMELEK Catlak-kurabiye S ssummer YunSev meliyke Biscuits simin55
meliyke 1mrw
Varsa yazamadıklarım affolaa
Napiinn aşkooooSagol askoooo
Ayy kuzum ya gece uykularınız her gün kötü mü yoksa ara ara mi böyle
Gündüz nasıl uyuyo
Diş için masaj
Krglhly
meliyke 1mrw
Kuzum heralde limonu fazla koyuyorum ben aldim tabiki dün aldim aksam veremedim bugün vercem gari bakalimCokmu ekşi oldu bende limon sıkıp yapıyorum hergün yapıyorum çok kolay
Yoğurdu koy tavaya kaynasın bikaç damla limon sık kendiliginden olcak lor süzgecle geçir karıştir iyice suyu gitsin bukadar
Nedicemm sen gece maması aldınmı
Kiz gene iş edersin giyersin beyaaa:))Yazın daha iyi amaa giymek lazim ya dun okadar is ettim keske giyseydim aklimada gelmedi
Diş için masaj
Krglhly
meliyke 1mrw
Hemdee nasıllllYa nasıl bakıyor tatlı tatlı o yanaklar ısırmalıkkkk
Ayy evett yaaa giresim gelmiyo başımı ağrıtıyoOff şu renk gözümü alıyor
Dun vallaha evi talan ettimm bi rahatladım bugün dolap arkası ve camaşır makinenin deterjan bölümünü temizlemek kizçe uyuduktan sonra anca akşama ediyorum işKiz gene iş edersin giyersin beyaaa:))
OLabilirr bende bugun fazla sıkmışım ekşi oldu ama yediKuzum heralde limonu fazla koyuyorum ben aldim tabiki dün aldim aksam veremedim bugün vercem gari bakalim
Hahahaha vallahamı benimki anca hı hı hı al beni kucağaa ayy buara salondan çıkayim babasınin kucağına verince hemen beni istiyo arkamdan bağıırıyoHahaha kiz ben bunu izlemistim yüz masaji yaparken benim oğlan krize giriyor gülmekten
Ohhh mis afiyet olsun kuzuyaOLabilirr bende bugun fazla sıkmışım ekşi oldu ama yedi