benimki de önce emzirirsem ekgıdayı yemiyo, önce ekgıdayı verirsem emmiyor valla arada kaldım bende. bi katı gıdaya alışmazsa diye korkuyorum, bi süt azalacak diye
kafalar karışık bende. valla sen hepimizden evhamlıydın, şimdi en rahatımızsın maşallah
ayy hamilelik diyince benim tüyler diken diken ama sen istiyosan bekliyoruz güzel haberleri
yoğurdu sevmesi iyi oldu cidden. sevmese hemen karıştırıveriyorum yoğurtla, yiyor öyle. yoğurdu nasıl yapıyorsun? hafif ekşilik oluyor mu? activia yi denesen bi, onu yerse onla mayalarsın. hiç ekşilik yok ya onda. bi de siz yemek yerken saldırıyor mu sizinkilere? saldırıyosa onlardan versen küçük küçük. ben dışarda yediğim hamburger köftesini bile tattırıyorum artık. bi de yemediği yemeği önüne koyuyorum, bazen az az yiyor öyle. yumurta sarısını da çok pişmişse yada omlet gibiyse asla yemiyor, sadece kayısı kıvamında yiyor. onu da başta yemedi tabi. çeşit çeşit herşeyi denemek gerekiyor sanırım ya
bi de aç olması çok önemli. mesela uyandıktan sonra 1 saat filan emzirmeyip öyle demesen yoğurdu. son beslenmesinden 2-3 saat geçmiş olsun.
deniz 7 ay kontrolünde 7600dü. biz hep kiloda düşük gidiyoduk ama, bu toparlamaya başlar halimiz :) 7750 sanki %25 içinde. kötü değil bence de. ki boyu filan iyiyse hiç sorun etme. bikaç aya düzelir ekgıda da. ben stres olunca bazen kendime şunu hatırlatıyorum “yemek yemeyen çocuk yok, illa alışacak”