- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.561
Neyse uzun iş boşverAy tekrar bulup ekran görüntüsü almam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse uzun iş boşverAy tekrar bulup ekran görüntüsü almam lazım
Aynı ben :) bende hiç bulantı olmuyor iştahım açılmış daha çokKızlar bulantı hafif mi Yoksa kusma derecesinde mi? Benim mide yanması var. Bulantı yok. Olsa da biraz kilo versem diyorum
Ama varya alayım ekran görüntüsü atarım dedim aklımdan geçmişti ya bulucam aticam çocuğu uyutayim..ayricam kan verdim bakalım sonuç bekliyorum ultrasonda baktı doktor kese göründü yine bakalım ne diyecek sonuç ne cikicakNeyse uzun iş boşver
evet bence de ha diyince bulamazlar ama işte insan düşünüyor yine :)O zaman bekle bakalım her şey bulantıya bağlı Tek siz varsanız öyle ha deyince çalışan bulamazlar sanmıyorum çıkaracaklarını
kızamık ve hepatik b ile alakalı diye baktım internetteKızlar doktorum rutin gebelik tahlilleri istemişti resimde koyduğum değerler yüksek çıkmış.Bilgisi olan var mı?
Kuzum cmv bende de pozitif çıktı Igg o virüsü geçmişte geçirdiğimizi gösteriyor. Anti hbs Hepatit Bye karşı vücutta antikor bağışıklık olduğunu söylüyor, ya geçirmişizdir önceden ya da çocukluk aşıları ile alakalı diye düşünüyorum benimde 400lerde. Rubellayı da daha önceden geçirmişsin sanırım. Önemli olan Igm olanlar heralde şuan geçirdiğimizi gösteriyormuş.Kızlar doktorum rutin gebelik tahlilleri istemişti resimde koyduğum değerler yüksek çıkmış.Bilgisi olan var mı?
Ben yazdım yukarda da pazartesi gittim ben vajinal duyduk yoksa duyulmadı. 1,5 aylık gibi 6+3 gibi dediSelam kızlar kalp atışını kaçıncı hafta da duydunuz
İğrenç durumdayım dünden beri . Oh hiç bişi yok diyordum ama fenaymış herşey kötü kokuyor hep yatmak istiyorum.Kızlar bulantı hafif mi Yoksa kusma derecesinde mi? Benim mide yanması var. Bulantı yok. Olsa da biraz kilo versem diyorum
Onu bende çok merak ediyorum geçen sene ki gibi kapanma olmazsa devam etmez benceBen de kamudaki 24.hafta idari izin devam eder mi acaba
Bu ulttason vajinal ultrasonmu acaba? Baya net cünkü. Benim doktorum vajinal asla bakmıyor Karından da görüyormusun diyor asla götmüyorum.6+3 olduk bugün 4 gün önce görmüştük kalp atışlarını
bu ultrason 5+6 haftalıkken çekildi.
Bende aynı şekilde, deli gibi ekşi yiyorum. Ayva, mandalina sizlerin başladımıİğrenç durumdayım dünden beri . Oh hiç bişi yok diyordum ama fenaymış herşey kötü kokuyor hep yatmak istiyorum.
TeşekkürlerKuzum cmv bende de pozitif çıktı Igg o virüsü geçmişte geçirdiğimizi gösteriyor. Anti hbs Hepatit Bye karşı vücutta antikor bağışıklık olduğunu söylüyor, ya geçirmişizdir önceden ya da çocukluk aşıları ile alakalı diye düşünüyorum benimde 400lerde. Rubellayı da daha önceden geçirmişsin sanırım. Önemli olan Igm olanlar heralde şuan geçirdiğimizi gösteriyormuş.
Aha buldumAma varya alayım ekran görüntüsü atarım dedim aklımdan geçmişti ya bulucam aticam çocuğu uyutayim..ayricam kan verdim bakalım sonuç bekliyorum ultrasonda baktı doktor kese göründü yine bakalım ne diyecek sonuç ne cikicak
Görmemişim kusura bakma canım bizim de 6+2 olduk 1 hafta sonra gideceğiz inşalalhBen yazdım yukarda da pazartesi gittim ben vajinal duyduk yoksa duyulmadı. 1,5 aylık gibi 6+3 gibi dedi
Evet seninki de yuvarlak ama sanki biraz daha büyüyünce anlaşılır gibi geliyor bana. Çünkü bu haftalarda hep yuvarlak keselerBenimde böyle çıktı kesem sanırım yuvarlak Eki Görüntüle 2932389
Ay o kadar istemiyorum. Azıcık olsun yeterİğrenç durumdayım dünden beri . Oh hiç bişi yok diyordum ama fenaymış herşey kötü kokuyor hep yatmak istiyorum.
Evet vajinal ultrason. Zaten bu haftalarda karından görünmez ki.Bu ulttason vajinal ultrasonmu acaba? Baya net cünkü. Benim doktorum vajinal asla bakmıyor Karından da görüyormusun diyor asla götmüyorum.