- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.041
Henüz yapmadım lekem geliyor sanrm adet olucam . Biraz daha bkliyorum kesilirse yapicamTekrar bi test yap bakalım merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz yapmadım lekem geliyor sanrm adet olucam . Biraz daha bkliyorum kesilirse yapicamTekrar bi test yap bakalım merak ettim
Benim bulantı yok bak bende diyorum şimdi benimki niye bulanmıyor bişey mi var acaba dün olurmuş gibi oldu ama yok yaniEczanede varsa ordan alıyım tabi. İnşallah etkilidir
Ay valla her şeyde bir şey arıyoruz
Bende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı
Olsa bir dert olmasa bir dert dimiBenim bulantı yok bak bende diyorum şimdi benimki niye bulanmıyor bişey mi var acaba dün olurmuş gibi oldu ama yok yani
Kız dur bulanmasın zor valla Küçükken hep mide bulantısı istifra olurdu korkulu rüyam gibi bişeydi yine buldu beniBenim bulantı yok bak bende diyorum şimdi benimki niye bulanmıyor bişey mi var acaba dün olurmuş gibi oldu ama yok yani
Valla doğurana kadar bunları yaşayacağız heraldeOlsa bir dert olmasa bir dert dimi
Ya benim midem bulanırsa iştahım kapanır direkt ama işte bulanmıyor diye bir sorun mu var diye vesvese ediyorumKız dur bulanmasın zor valla Küçükken hep mide bulantısı istifra olurdu korkulu rüyam gibi bişeydi yine buldu beni
Belki yükselir canım hemen kötüye yormaKızlar benim değer bugün de 28 çıktı muhtemelen kimyasal gebelik.
Benim de küçüktü herkesin farklı demekki. Ama mm ölçmedi doktor . Cihazı en yeni cihazlardan.Selamlar herkese, sizlerin haftaya göre kese boyutlarınız nasıl? Benim doktorum küçük dedi biraz endişeliyim o yüzden. 5+5 10 mm , küçük olsa da yolk kesesi göründü.
Geçmiş olsun canım Allah sağlıklı gebelik nasip etsin bi dahakineKızlar benim değer bugün de 28 çıktı muhtemelen kimyasal gebelik.
Kız kaçıncıya verdin bırak artıkTekrar kan verdim bu sondu artık paranoyak oldum çocuğa zarar verecek bundan sonra rahat olmaya çalışacağım elimden geldigince yoksa stresin sonu iyi olmayacak
Hiç kötü düşünme canm benimde ilk günden beri kanamalı lekeli geçti hep ve hala ara ara peçeteye geliyor. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın güzel düşünelim güzel olsun sonuElimde değilki canım inan sevincimi yaşayamadan üzüntüm başladı zaten öyle hamile olduğuma dair belirtim bile yok oda tuzu biberi
Benimde bugün acıkınca bulanıyor dikkat ettim deYa benim midem bulanırsa iştahım kapanır direkt ama işte bulanmıyor diye bir sorun mu var diye vesvese ediyorum
Bence kötü bir değer değil içinin rahat etmesini istiyorsan erken git doktoraKızlar çok üzgünüm
3 Ekim 79
5 Ekim 200
7 Ekim 462
10 Ekim 1202
1350 lerde falan olması gerekiyordu ben cumartesiyi beklemesem mi
Ben sıkıntı yaşayacağım herhalde ya başından beri zaten sancılarım falan var sanırım olmayacak benimBenimde bugün acıkınca bulanıyor dikkat ettim de
Bence kötü bir değer değil içinin rahat etmesini istiyorsan erken git doktora
Ah canım toparladım biraz kendimi başka şeylerle meşgul oldum sen keseyi gördünmü nasılsınHiç kötü düşünme canm benimde ilk günden beri kanamalı lekeli geçti hep ve hala ara ara peçeteye geliyor. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın güzel düşünelim güzel olsun sonu
Canım dur telaş yapma bence iyi çıkmışKızlar çok üzgünüm
3 Ekim 79
5 Ekim 200
7 Ekim 462
10 Ekim 1202
1350 lerde falan olması gerekiyordu ben cumartesiyi beklemesem mi