2022 Burun estetik doktor önerileri ve fiyatlar

bidebayilistersen

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
64
28
23
Ben 21 yaşındayım. İstanbul’da burun estetiği olmak istiyorum. Tercihim kbb doktoru olacak. Burnumda kemer yok diyebilirim. Sadece ucu düşük ve uzun geliyor bana. Burun kemiğimde de sola doğru hafif eğrilik var bu yüzden sol delik daha küçük. Eğrilik düzeltildiğinde eşitlenir umarım. En büyük korkum burun deliklerimin eşit olmaması cunku. Cok dogal bi burun istiyorum aşırı kalkık ucu sivri dimdik duvar gibi bi burun asla istemiyorum önerilerinize ihtiyacım varrr. İsteyene burnumu özelden gönderebilirim

Merhaba Eğer özel de ameliyat olmayı düşünüyorsan minimum ücretler 15 den başlıyor diyebilirim ama hepsi için söylemiyorum genelde bu ücreti veren doktorlarda sonradan burun ucu düşüklüğü olabiliyor tamamen şans işi ama çevremde gördüklerim hep bu yönde. Onun dışında ücretler hep 20 25 30 35 bin bu fiyatı veren doktorların arasında gerçekten çok iyi doktorlar var. Ben ikinci ameliyatım için doktor arayışındayım bu ücreti veren doktorlara gidemiyorum çünkü revizyon için çok daha fazla istiyorlar. Sana tavsiyem burun estetiği konusunda uzmanlaşmış bu ameliyatı sürekli yapan bir doktor bulman Perşembe günü bir doktorla görüşücem iyi bir hastanede iyi bir doktor tek sorun kafamda ki soruların giderilmesi ve gereken güveni bana aşılayabilmesi eğer iyi yönde olursa yazarım buraya

Çok iyi olur. Siz neden revizyon oluyorsunuz burnunuzda ne gibi sorunlar var ve ilk ameliyatınızı kime oldunuz?

Galba ilk 1-2 sene cok kalkik oluyor sonra "normal" olmaya basliyor. Belki ben yanlis anladim

Ben revizyon oldum yakın zamanda eğer sonuçtan memnun kalırsan yazarım.birkaç daha önceden uzun vadede ameliyatlarının sonucunu gördüğüm doktora gittim hepsi benzer seyleri söyledi bence herşeye tamam yaparız ederiz diyen doktorada güvenmeyin.

Tesekkür ederim
Baktim instagramina ama sonrasi resimleri fazla cok, ama olanlar güzel görünüyor. Sen ne zaman düsünüyorsun ameluyat olmayi?
Bi an önce doğru doktoru bulsam hemen yarın Sinan Canpolat diye bi doktorla görüştüm yaptığı ameliyatlar gerçekten güzel ve çok ilgili bir doktor 2 yada 3 haftaya İstanbul'a geliyormus ara ara ameliyat yapmak için geliyor normalde Siirt'te görev alıyor gerçekçi sonuç odaklı ve hastasının isteklerini göz önünde bulundurarak ona uygun çözümlerle geliyor mesela benim burun cildim kalın ince istiyorsan öncelikle cildi inceltip sonrasında ameliyat yapabiliriz diyo bi görüş istersen adamın iki saat boyunca sabahın 5inden 7sine kafasını kemirdim banamisin demedi sabırla dinledi ilgilendi iyi bir doktor olunca söylüyoruz bak ne güzel hepsi öyle olsa ne var ki

Baktim Sinan Polata ama resimler sadece yandan. Yandan burunlarin cogu güzel. Ya cogu doktorlar eski burun hallerini dolu dolu paylasiyor, yenisine gelince tek hep yandan

Baktim Sinan Polata ama resimler sadece yandan. Yandan burunlarin cogu güzel. Ya cogu doktorlar eski burun hallerini dolu dolu paylasiyor, yenisine gelince tek hep yandan
Önden güzel yapabilen cok az cunku onların da hep tutmuyor çok iyi doktorlar bile bakıyorsun önden çok nadir atıyor, burun deliklerini söylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…