2022 B grubu hazırlanan işletme mezunu çalışma arkadaşları aranıyor💪🏻💪🏻💪🏻🥳

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
166
47
28
Düzenli, istikrarlı şekilde bıkmadan usanmadan çalışabileceğim arkadaş arıyorum var mı birlikte yön vereceğimiz biri.

Bende çalışmayı düşünüyorum bankaciyim 2 çocuğum var acaba yapabilir miyim diye düşünmüyor da degilim

Matematik hayat boyu kotuydu o yuzden önlisans kazandim bankaya girip lisansa tamamladim aslinda pişmanım önlisans muhasebe den hazirlansaydim diyorum simdi kisans isletmeden kac puan almamız lazım acaba hocam

Matematik hayat boyu kotuydu o yuzden önlisans kazandim bankaya girip lisansa tamamladim aslinda pişmanım önlisans muhasebe den hazirlansaydim diyorum simdi kisans isletmeden kac puan almamız lazım acaba hocam
85+ maalesef hocam kurum sınavlarına başvurabiliriz mülakatlar dan olumlu sonuç alınırsa ne ala

Siz ne durumdasiniz hocam
Aslinda babami yeni kaybettim çok üzgünüm çok özledim acincekiyorum
Son 1 ay once filan karar verdim tekrar hazirlanmaya
Babam gidince elimi neye atacağım bilemez oldum
Bazen cocuklari uyutup çalışırım diyorum ama pilim bitiyor cogunzaman

Yaaaa Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah hocam sizlere de bol sabırlar versin inşallah çok üzüldüm evet insan yakını kaybedince yalan dünyanın ne olduğunu aslen nereye ait olduğumuzu daha iyi anlıyoruz aslında benimde dayım vefat etti. Ölen öldüğü ile kalıyo maalesef. Hocam ben sıfırım işte çabalamaya çalışıyorum 2.5 yaşlarında oğlumdan vakit buldukça tarih coğrafya video izle not al kısmındayım çabucak bitrmeyi genel tekrar için ünite ünite kısa özetler çıkarıp hemen soru çözmek istiyorum ama maalesef ki olmuyo yaa nasıl başarırım bilmiyorum önemli olan matematik ama matematiğe nedense hiç sıra gelmiyor aşicam inşallah program otursa rahat edicem de

Sagolun Allah razı olsun benim cocuklar 1,5 ve 3 yasindalar esim vardiyali yanimizda fazla olamıyor ben tek basimayim diyebilirim.
Sabahlari ikisini kreşe götür aksamdan cantalarini hazirla aksam gelince evlemi uğraşayım bilmiyorum.
Annemle kızkardeşim yalnizlar onlara gidiyorum sık sık nasil bir plan yapalım bilmiyorum

Başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…