- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Helloooooo iğneyi aldık başlıyoruz
Siz ne durumdasınız
Toplanalım arkadaşlar
Siz ne durumdasınız
Toplanalım arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim perşembe günü randevum adetin üçüncü günü ikinci aşılamaya başlayacağız bakalım sizin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınızHelloooooo iğneyi aldık başlıyoruz
Siz ne durumdasınız
Toplanalım arkadaşlar
Ayy sonunda ya biri geldi :)Merhaba benim perşembe günü randevum adetin üçüncü günü ikinci aşılamaya başlayacağız bakalım sizin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız
Merhaba,Medipol mega hastanesinde gonca hanıma yaptırıyorum mikroçipli aşılama 7.500 ilaçlar da 2000 tuttu bizim inşallah olumlu sonuç alırız bakalım sizin doktor kim hangi hastane ile anlaşmalı
İnşallah sizin ilk aşılama mı?Merhaba,
Bende hakan coksuer hocaya yaptircam inşallah bugün çatlatma iğnesi vurulcam Perşembe aşılama olacak. İnşallah pozitif sonuç alırız
Evet ilk aşılama olacak . Sizin? Daha önce yaptirmismiydinizİnşallah sizin ilk aşılama mı?
Evet ikinci, bu ay İlk aşılamayı yaptırmıştım tutmadı maalesef şimdi inşallah hepimizin asilamalar tutarEvet ilk aşılama olacak . Sizin? Daha önce yaptirmismiydiniz
MerhabaMerhaba,
Bende hakan coksuer hocaya yaptircam inşallah bugün çatlatma iğnesi vurulcam Perşembe aşılama olacak. İnşallah pozitif sonuç alırız
Mikrocip ve normal arasında ne fark var canım doktor bize bişi demedi sanırım normal olcak benımkıMedipol mega hastanesinde gonca hanıma yaptırıyorum mikroçipli aşılama 7.500 ilaçlar da 2000 tuttu bizim inşallah olumlu sonuç alırız bakalım sizin doktor kim hangi hastane ile anlaşmalı
Hadi yA :) biz dün ıgneye başladıkBende durayım şurada birkaç güne kadar başlıyoruz bizde ikinciye
Senınle aynıyız :) cuma da benı cagırdı doktorBenimde bugün adetimin 2. Günüydü, Gonal-f kullanmaya başladım. Pazartesi tekrar kontrole gidicem.Ilk aşılamam olacak
Ben gonalf kullanmadımm klomen kullandım . 4 yumurtam oluşmuş ne olacak bundan sonra bilmiyorum dün ignemi kendim yaptım ovitrelle yarında aşılama olacak heyecanlıyım . İlk olucak bakalımMerhaba
Masalllah sen baya ılerlemıssın
İnssss sonucu cokmguzel olur ben yeni başladım aman allahımmgonalf iğrenc kokuyo
Ilkte banada cuma dedi ama sonra yarım gün olduğu icin ptesi gel dedi. Güzel sonuçlar alırız inşallahSenınle aynıyız :) cuma da benı cagırdı doktor
Ayyy lütfen anlat tecrübelerini tamam mı heyecan var mı :)Ben gonalf kullanmadımm klomen kullandım . 4 yumurtam oluşmuş ne olacak bundan sonra bilmiyorum dün ignemi kendim yaptım ovitrelle yarında aşılama olacak heyecanlıyım . İlk olucak bakalım
Kuzu ben iğneye adetim ucuncu günü basladımIlkte banada cuma dedi ama sonra yarım gün olduğu icin ptesi gel dedi. Güzel sonuçlar alırız inşallah
Canım var olmazmiiii Dün otvirelle igne yaptım gobekten kendime. Akşam biraz sırt ve kaşık ağrım oldu normal mi acabaAyyy lütfen anlat tecrübelerini tamam mı heyecan var mı :)
Geç kalacağınızı sanmam, bana adetin 2 ila 4. Günü gel demislerdi. Zorunlu bir gün olsa kesin başlatirlardı 2.GünKuzu ben iğneye adetim ucuncu günü basladım
2 ci günü doktora gittim doktor beta da yaptır ne olur ne olmaz diye beta yaptırdım negatif çıktı
Dün de iğneye basladım şns cok geç kalmam