2022 aşılama / kasım

Merhaba 😊 benim perşembe günü randevum adetin üçüncü günü ikinci aşılamaya başlayacağız bakalım 🙏 sizin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız 🥰
Ayy sonunda ya biri geldi :)
Ay devam yola He
İnsssss bu sefer ki olacak özel de mi devlete mi yaptırıdm ve ne kadar tutuyor ben doktoru muayenesin de klınıgımde kontrole eti benı
Hastahane de olacak asılama fiyat alcak bize

Medipol mega hastanesinde gonca hanıma yaptırıyorum mikroçipli aşılama 7.500 ilaçlar da 2000 tuttu bizim inşallah olumlu sonuç alırız bakalım 🙏 sizin doktor kim hangi hastane ile anlaşmalı
Merhaba,
Bende hakan coksuer hocaya yaptircam inşallah bugün çatlatma iğnesi vurulcam Perşembe aşılama olacak. İnşallah pozitif sonuç alırız 🙏

Merhaba,
Bende hakan coksuer hocaya yaptircam inşallah bugün çatlatma iğnesi vurulcam Perşembe aşılama olacak. İnşallah pozitif sonuç alırız 🙏
Merhaba
Masalllah sen baya ılerlemıssın
İnssss sonucu cokmguzel olur ben yeni başladım aman allahımmgonalf iğrenc kokuyo 😂😂

Medipol mega hastanesinde gonca hanıma yaptırıyorum mikroçipli aşılama 7.500 ilaçlar da 2000 tuttu bizim inşallah olumlu sonuç alırız bakalım 🙏 sizin doktor kim hangi hastane ile anlaşmalı
Mikrocip ve normal arasında ne fark var canım doktor bize bişi demedi sanırım normal olcak benımkı

Merhaba
Masalllah sen baya ılerlemıssın
İnssss sonucu cokmguzel olur ben yeni başladım aman allahımmgonalf iğrenc kokuyo 😂😂
Ben gonalf kullanmadımm klomen kullandım . 4 yumurtam oluşmuş ne olacak bundan sonra bilmiyorum dün ignemi kendim yaptım ovitrelle yarında aşılama olacak heyecanlıyım . İlk olucak bakalım😀

Ben gonalf kullanmadımm klomen kullandım . 4 yumurtam oluşmuş ne olacak bundan sonra bilmiyorum dün ignemi kendim yaptım ovitrelle yarında aşılama olacak heyecanlıyım . İlk olucak bakalım😀
Ayyy lütfen anlat tecrübelerini tamam mı heyecan var mı :)

Ilkte banada cuma dedi ama sonra yarım gün olduğu icin ptesi gel dedi. Güzel sonuçlar alırız inşallah
Kuzu ben iğneye adetim ucuncu günü basladım
2 ci günü doktora gittim doktor beta da yaptır ne olur ne olmaz diye beta yaptırdım negatif çıktı
Dün de iğneye basladım şns cok geç kalmam

Kuzu ben iğneye adetim ucuncu günü basladım
2 ci günü doktora gittim doktor beta da yaptır ne olur ne olmaz diye beta yaptırdım negatif çıktı
Dün de iğneye basladım şns cok geç kalmam
Geç kalacağınızı sanmam, bana adetin 2 ila 4. Günü gel demislerdi. Zorunlu bir gün olsa kesin başlatirlardı 2.Gün
Benim birde sağ tarafta 9 cm yumurtam varmış hizli büyüyebilir takibini yapalim dedi

X