• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Ayı Anneleri😇

Semacaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
27
5
6
25
Buraya ilk geldiğimde bebeğimi yeni kaybetmiştim. Aslında içten içe hissettiğim bir sondu bizim için konduramasamda. Çok üzüldüm, çok yıprandım. Genç yaşta evlat acısı çektim. Doğsada doğmasa da benim için hiç bir farkı olamazdı. Çoğu kişi olur yine diyordu biliyorum olurdu. Rabbimiz dilerse ne olmaz ki... 🥰🤲 Daha önceki hamileliğimdeki belirtilerin aynısını hissetmeye başlayınca erken gebelik testi alıp denemeye karar verdim. Hangi testi uygularsam hepsinde silik bir şekilde çıkıyordu. Hatta kendimden şüphelendim acaba ben mi yanlış görüyorum diye. Gözlerim mi yanılıyo diye çok kez gözlerimi yumup açtım. Sevinçten ağladım neredeyse... Reglimin gecikmesini bekliyorum inşAllah en kısa zamanda doktora gidip kesinleştireceğim. Dua edin... Bu mübarek gecede Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.🤲🥰
IMG-20220317-WA0002.jpg

Buraya ilk geldiğimde bebeğimi yeni kaybetmiştim. Aslında içten içe hissettiğim bir sondu bizim için konduramasamda. Çok üzüldüm, çok yıprandım. Genç yaşta evlat acısı çektim. Doğsada doğmasa da benim için hiç bir farkı olamazdı. Çoğu kişi olur yine diyordu biliyorum olurdu. Rabbimiz dilerse ne olmaz ki... 🥰🤲 Daha önceki hamileliğimdeki belirtilerin aynısını hissetmeye başlayınca erken gebelik testi alıp denemeye karar verdim. Hangi testi uygularsam hepsinde silik bir şekilde çıkıyordu. Hatta kendimden şüphelendim acaba ben mi yanlış görüyorum diye. Gözlerim mi yanılıyo diye çok kez gözlerimi yumup açtım. Sevinçten ağladım neredeyse... Reglimin gecikmesini bekliyorum inşAllah en kısa zamanda doktora gidip kesinleştireceğim. Dua edin... Bu mübarek gecede Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.🤲🥰Eki Görüntüle 3028519
Ayyyy valla bende aşırı bı heyecan içindeyim 3 tane test yaptım biri erken gebelik olmak üzere üçü de silik çizgi çıktı aynı böyle. Bir tane kimyasal gebeliğim var o yüzden bundan korkuyorum yine aynı seyleri yaşamak istemiyorum. Hayırlı olsun sizin gebeliginiz kan verdiniz mi kesinleşti mi 😍

İnşAllah vardır. Hayır vermedim daha, biraz daha beklemek istiyorum açıkçası değer düşükse diye... Bir kaç gün geçsin hayırlısıyla kan vericem. Siz verdiniz mi kan? Rabbim yaşatmasın çok zor evlat acısı..🤲🤲 İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlrrimzi...🥰😊

İnşAllah vardır. Hayır vermedim daha, biraz daha beklemek istiyorum açıkçası değer düşükse diye... Bir kaç gün geçsin hayırlısıyla kan vericem. Siz verdiniz mi kan? Rabbim yaşatmasın çok zor evlat acısı..🤲🤲 İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlrrimzi...🥰😊
Bende vermedim daha aynı şekilde düşük çıksın istemiyorum iyice artsın kanda yükselsin o şekilde vercem🥰 salı vermeyi düşünüyorum ben bı aksilik olmazsa. Farklı bı heyecan icerisindeyim. Ama aklıma takılan bı durum var sizinde kasiklarimizda ağrı oluyo mu. Sağ kasığımda iğne batması gibi bır şey oluyo arada. Sol kasığımda dokununca acıyo. Sizde oluyo mu böyle şeyler.

Bilmez miyim? Bende korku, endişe, heyecan, mutluluk her şeyi bir arada yaşıyorum. Oluyo tapi, olmaz mı adet ağrısı gibi ama değil. Rahim büyüdüğü için oluyomuş benim bildiğim bu şekilde. 🥰😊

Bilmez miyim? Bende korku, endişe, heyecan, mutluluk her şeyi bir arada yaşıyorum. Oluyo tapi, olmaz mı adet ağrısı gibi ama değil. Rahim büyüdüğü için oluyomuş benim bildiğim bu şekilde. 🥰😊
Yani aslında bu durum beni biraz korkutuyo ama kime sorsam normal diyo. Sürekli var mı peki bu ağrı sizde. Bende hiç gecmiyoda

Gün içinde hep var. İlk gebeliğimde de oldu her gün çektim o ağrıyı anlık vurup geçiyo ama etkisi büyük. İçini ferah tut canım, Allahın izniyle hiç bişey olmaz.🤲🥰

Gün içinde hep var. İlk gebeliğimde de oldu her gün çektim o ağrıyı anlık vurup geçiyo ama etkisi büyük. İçini ferah tut canım, Allahın izniyle hiç bişey olmaz.🤲🥰
Yaaa demek ikinci gebeliginiz 🥰 inşallah gercekten böyle yaşayan birileriyle konuşunca içim rahatliyo

Bende ayın 18 inde aşılama yaptırdım. Yarın sabah 14. Gün ve hiç idrardan bakmadım moralim bozulmasın diye. Yarın kan vercem inşallah pozitifi görürüm. Rabbim isteyen herkesle beraber bizede versin inşallah 🤲

Bende ayın 18 inde aşılama yaptırdım. Yarın sabah 14. Gün ve hiç idrardan bakmadım moralim bozulmasın diye. Yarın kan vercem inşallah pozitifi görürüm. Rabbim isteyen herkesle beraber bizede versin inşallah 🤲
Durumunuz nedir

Back