2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ama çoğu internet sitesi çoğu kişi de ananas yiyor :/ ben de böyle yazmamışlar . Bi de baharatlı yeme dedi benimki ama baharat tutunmayı kolaylaştırır diyor internette
Baharatsiz bir yasam olamaz ben baharatin dibine vurdum istahim aşırı acildi mesela baharatli aci eksi seyler istiyordu canim nasil engel olam kendime canimin istediği seyi ne gerek var

A
Aynen ikna ediyor. Bugün iğnemi yaptırmaya gittim bir sağlık ocağına hemşire doktorun ismini görünce aa dedi 96 senesinde doğum yaptığımda doğumuma giren hoca memnundum dedi

Kan sulandırıcı iğne ve hap verdi bana ama :/

Benim bugün evet rabbim nasip etsin Sakinlik güzel sey. İç rahatlığı huzuru metaneti bize de nasip etsin
Aminnn kuzum Allahim sana bagislasin bebisini sımsıkı tutunsun cok dua ediyorum ben transfer sırasında ya halik ve ya kaviyy esmasini cektim okadar mutluydum o ani duggularimla cok icten cektigime eminim onun hurmetine Rabbim kabul etti sende unutma cek bana da baska arkadaşım aradi muhakkak cek diye haber verdi ozaman

Kizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
3. 480 Allahim bize bagislasin saglikla ben hala saskinim bunnlari yasadigima okadar cok agladim okadr cok negatif gördüm ki suan tek duam bebeklerimizi bize bagislasin Allahim bekleyenlere de bir daha negatifle karsilastirmasinnnnnn !! Aminnnnn

Kizlar cuma gunu kese gormeye cagirdilar merak ettigim sey su kese gorundugunde icinde bebekte gorunuyor mu yoksa bebek gormek icin kalp atisi gibi baska gun mu cagiriyolar yoksa ikisi bir mu gorunuyor ogun

Allah bağışlasın darısı başımıza canım Keşke Herkezin pozitif çıksa günümüz neşelense

Ay masallahhh inşallah kucagina sag salim alasan canim Aminnnnn

Kan sulandırıcı iğne ve hap verdi bana ama :/
Kanda pihtilasmanmi vardi canim senin bende hap kullaniyorum bir gende ssikinti vardi oda onemli degil dedi ancak hapi normalden once basladim kullanmaya o yuzden kan sulandirici yiyeceklerin bu durumda zarari olmaz sanirim bana bir kisitlama yapmadilar ama onlem olarak kahve cay cikolata tuketmiyorum

Hayırlı olsun bebişinnnn darısı bize de olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…