- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.281
Baharatsiz bir yasam olamazAma çoğu internet sitesi çoğu kişi de ananas yiyor :/ ben de böyle yazmamışlar . Bi de baharatlı yeme dedi benimki ama baharat tutunmayı kolaylaştırır diyor internette
Aynen ikna ediyor. Bugün iğnemi yaptırmaya gittim bir sağlık ocağına hemşire doktorun ismini görünce aa dedi 96 senesinde doğum yaptığımda doğumuma giren hoca memnundum dediahahah evet yaa gercekten değişik dimii..
bazen dıyorum asırı tecrubeden mı kaynaklı yanı dogrusu onun dedıgımı yoksa sıkıntılımı hocamız anlamıyorum
ama öyle açıklamalar yapıyorkı aşırı mantıklı geliyoorrr.
Kan sulandırıcı iğne ve hap verdi bana ama :/Canım bana kızma ama bence yanlış demiş işlenmiş az pişmiş iyi yikanmamis ürün yediğinde bakteri oluyor kafein su kaybı yapıyor hatta demir emilimini azaltıyor kan sulandırıcı yiyecekler rahimde kanamaya sebep oluyor vs.yani dediğin gibi biz elimizden geleni yaparız gerisi şans
Aminnn kuzum Allahim sana bagislasin bebisini sımsıkı tutunsunBenim bugün evetrabbim nasip etsin Sakinlik güzel sey. İç rahatlığı huzuru metaneti bize de nasip etsin
Benim 4 kere. 4 de fitilEstrofem i 6 kez mi aliyosun sen
Benim
Benim 4 kere. 4 de fitil
Ben 6 kez alıyorum ne alakaysa önceki tedavimle bununla arasında çok fark var.Estrofem i 6 kez mi aliyosun sen
Allah korusun dur bakalim kacinci gun simdi kuzumBen 6 kez alıyorum ne alakaysa önceki tedavimle bununla arasında çok fark var.
-negatif alırsam bunun çıkışını merak ediyorum..
Allah bağışlasın darısı başımıza canımKizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
3. 480Allahim bize bagislasin saglikla ben hala saskinim bunnlari yasadigima okadar cok agladim okadr cok negatif gördüm ki suan tek duam bebeklerimizi bize bagislasin Allahim bekleyenlere de bir daha negatifle karsilastirmasinnnnnn !! Aminnnnn
Kalp atışı başka günKizlar cuma gunu kese gormeye cagirdilar merak ettigim sey su kese gorundugunde icinde bebekte gorunuyor mu yoksa bebek gormek icin kalp atisi gibi baska gun mu cagiriyolar yoksa ikisi bir mu gorunuyor ogun
Dilerim o da olacakAllah bağışlasın darısı başımıza canımKeşke Herkezin pozitif çıksa günümüz neşelense
Sanirim ananas durumunda net bir sonuc yok her doktorun kendi tecrubelerine göre edinligi bir fikir gibiOlabilir canım herkesin doktoru farklı
Yok onu biliyorum baska gun oldugunu kese gorundugunde bebegide gorebiliyor muyuz ayni gun kese icindeKalp atışı başka gün
Ay masallahhhKizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
3. 480Allahim bize bagislasin saglikla ben hala saskinim bunnlari yasadigima okadar cok agladim okadr cok negatif gördüm ki suan tek duam bebeklerimizi bize bagislasin Allahim bekleyenlere de bir daha negatifle karsilastirmasinnnnnn !! Aminnnnn
Kanda pihtilasmanmi vardi canim senin bende hap kullaniyorum bir gende ssikinti vardi oda onemli degil dedi ancak hapi normalden once basladim kullanmaya o yuzden kan sulandirici yiyeceklerin bu durumda zarari olmaz sanirim bana bir kisitlama yapmadilar ama onlem olarak kahve cay cikolata tuketmiyorumKan sulandırıcı iğne ve hap verdi bana ama :/
Hayırlı olsun bebişinnnn darısı bize de olsun inşallahKizlar suan 3. Kan sonucumda cikti
1. 112
2. 223
8.günümAllah korusun dur bakalim kacinci gun simdi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?