2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

En mantıklısı drunuza sorup yemek size liste verir diye düşünüyorum herkesin durumu farklı olabilir kan pıhtılaşma vs bence hem kafa karışıklığı olmaz hem içiniz rahat eder
Okuduğum bir çok sitede ananas kolaylaştırıyor yazıyordu birçok kadında yediğini yazmıştı b nde bir tane aldım transferden sonra birer dilim yedim bitene kadar. sık sık aldığım bir şey değil şuan canım hiç bir şey istemiyor zaten iştahım kapandı doktorlarıniz ne diyorsa onları uygulayın tabi ben doktor değilim sitelerden okuduklarimi ifade ettim

eeee bana onu yemeyın bunu yıyın dıye bırsı demedılerr kagıttada yuazmıyooorr
ne yıyıp ne ıcıyorsunuz
Banada denmedi verdikleri kağıtta da sadece sağlıklı beslenin bol su için yazıyor... bugun3. Günüm yapilmasi hereken bisey varsa yapayim istiyorum

İns tutunmustur nabzınız nasıl yüksek mi

Herkese selam ben de 6 ağustosta transfer oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :)
Yaaa ne güzel artışı görmek maşallah inş biz de görürü bu artışları bugün 8. Günüm gidip kan testi vericem çok merak ediyorumm

Banada denmedi verdikleri kağıtta da sadece sağlıklı beslenin bol su için yazıyor... bugun3. Günüm yapilmasi hereken bisey varsa yapayim istiyorum
Çinko içeren gıdalar tüketin
Bitki çayları gazlı içeceklerden uzak durun
Kafein tüketimine dikkat edin günde beş çay bı kahve seklinde
Üç litre su için rahim susuz kalmasin
Brokoli çiğ kabak çekirdeği badem ceviz nar narsuyu avokado haftada iki gün balık zeytinyağı yeşil mercimek yeşil fasulye tüketin Akdeniz tipi beslenmeye özen gösterin
Bana söylenenler bu şekildeydi beslenme konusunda
Sürekli yatak istirahati yapılmayacak rahmin kan dolaşımı için hareket şart üç gün dinlenmeden snr normal hayata soft bir şekilde dönülecek
İlaçlar düzenli kullanılacak
Sürekli pozitif olacağız negatiflik asla istemiyoruz tutunma için bu onemli
Test dediğimiz gün verilecek
Diğer konular da böyleydi

Yeme icme konusunda Akdeniz usulu beslenme dedi doktorum ozel bişey yapmadim evde piseni yedim sebze yemekleri onun disinda kabızlik sorunum vardi ona onlem.amacli hergun erik ve kayisi tükettim 3 litre suyunu tuket denilmisti ona uydum o kadar su icince surekli tuvaelete kalkiyosun zaten kalktikca evin icinde turladim suan gunluk hayatıma devam ediyorum cabuk yoruldugumu fark ediyorum hic bisey yapmadan bile ozaman anlayip uzaniyorum biraz sonra ev isine devam indir kaldir yapmiyorum bişey tasimiyorum bunlara dikkat ederek ev isimi yemegimi yapıyorum her sey ulasacagim mesefade benim ha bide cay kahve konusunda cayi günde 3 kez acik icin kahveyi tüketmeyin gibi seyler okudum ben cayi sevmem d vitamini emilimi icin pek önerilmiyor zaten cay icecegime hafif bir kahve icerim dedim canim isteyince kahvemi yapip içiyorum mesela biseyde olmadi suan icin çok şükür

Ben doğal siklus transfer oldum şimdi tutmazsa adet günüm gelince mi adet olacağım

Sizinle aynı gün 10 ağustosta oldum. normalde yarın test günüm ben bugün yaptıracam 2. Transferim. Fitilin geciktirdiğini bilmiyordum ben de ümitlenmiştim hayırlısı artık akşam görürüm sonucu
Sizde mi ilaçsız transfer oldunuz birşey soracağım bana sadece progesteron fitil verildi hemşire günde 3 sefer dedi doktor bir tane dedi siz günde ne kadar kullanıyorsunuz ilk defa doğal transfer oluyorum da merak ettiğim şeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…