• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021EKİM AYI TÜP BEBEK

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.420
22.431
298
Merhaba hanımlar yardıma ihtiyacım var Eylül ayın da olacak olan tüp bebek işlemim kilo sebebiyle ekim ayına kaldı.
hiç nedensiz rahmine çizik attıran yada Dr neden attırmanız gerektiğini söyledi mi acaba ?
birde yumurta toplama işlemi esnasında neler yaşadınız ?
anestezi aldınız mı anestezi almadan yumurta toplama işlemi yaptıran oldu mu ?
ağrınız siziniz oldu mu hiç ?
kafam çok allak bullak lütfen yardım eder misiniz 😣😣😣😣

Rahime tutunma kolay olsun diye genelde 2-3.transferde çizik atabiliyorlar
Yumurta toplanırken aneztezi veriliyor
Çok fazla yumurta toplanırsa bırazck agrı olabilir ohs olma durumu ama genelde acı ağrı çok az oluyor

Rahime tutunma kolay olsun diye genelde 2-3.transferde çizik atabiliyorlar
Yumurta toplanırken aneztezi veriliyor
Çok fazla yumurta toplanırsa bırazck agrı olabilir ohs olma durumu ama genelde acı ağrı çok az oluyor
Teşekkür ederim bilgi için çok sağolun

Merhaba hanımlar yardıma ihtiyacım var Eylül ayın da olacak olan tüp bebek işlemim kilo sebebiyle ekim ayına kaldı.
hiç nedensiz rahmine çizik attıran yada Dr neden attırmanız gerektiğini söyledi mi acaba ?
birde yumurta toplama işlemi esnasında neler yaşadınız ?
anestezi aldınız mı anestezi almadan yumurta toplama işlemi yaptıran oldu mu ?
ağrınız siziniz oldu mu hiç ?
kafam çok allak bullak lütfen yardım eder misiniz 😣😣😣😣
Boyunuz kaç ve Kaç kilosunuz acaba

Bana çok engel dedi kilo sıkıntı da olur dedi o yüzden 2 haftada 90 altına düşmem gerek inşallah başarırız
90 ın altına düşünce başlayabilirsin denildi mi size? Bana vücut kitle indeksimin 32 olduğunu 27 ye düşmesi gerektiğini söyledi. Yani 20 kilo gitmesi lazım. Benim için imkansız gibi bişey bu. Hastane mi değiştirsem diye düşünüyorum. Nice kilolu hamile kalanlar var🤧

90 ın altına düşünce başlayabilirsin denildi mi size? Bana vücut kitle indeksimin 32 olduğunu 27 ye düşmesi gerektiğini söyledi. Yani 20 kilo gitmesi lazım. Benim için imkansız gibi bişey bu. Hastane mi değiştirsem diye düşünüyorum. Nice kilolu hamile kalanlar var🤧
Evet söylendi ben devlette tedavi görmeye başladım özele gücüm yetmiyor malesef 2018den çabaladım olmadı şimdş ilk tüp bebek denemem olacağı için anestezi Dr onay vermez denildi ben elimden geldiği kadar çabalayacağım kilo vermek için gerisi Rabbim bilir

101 kiloydum ben ama zorlaya zorlaya 94 oldum bu ay hasta olana kadar son sürat devam yürüyüşe egzersize başka elden gelirim yok 😟

Back