• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Düşünüyoruz🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minimalce_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
594
1.177
113
Merhaba herkese🤗

Yukarida yazdigim gibi biz 2021 ortalarindan sonra cocuk düsünüyoruz. Simdiden cok mu fazla kafama takiyorum emin olamadim :)

Sizler gebe kalmak istediginizi ne kadar zaman önce „planladiniz“?
Su aylarda olsa güzel olur su ayda dogumum olur falan gibi seyler normalmi?
Ilk cocuk olacak ama cinsiyet konusunu sürekli düsünmem normalmi?

Bu gibi sorular kafami kurcaliyor. Belki benimle ayni durumda olup fikir alisverisi yapmak isteyen vardir.🙈

Allah herseyden önce saglik versin isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin sürekli dua ediyorum tüm kadinlara 🙏🏼

Bu arada ilk gebeliginde daha hic deneden ovu takibi yapan var mi aramizda?

Sorular sorularr...😁🙈
Merhaba canim benimde bu ay dorduncu ay dnemeye baslayali bu ayi ovulasyon testiyle denegerlendirdim👍bence normal bu bilgili oldugunu gosterir en azindan bosa kurek cekmemis olursun👏
Diger konuya gelince plan yapmanda cok mantikli hep bende hangi yil ne zaman yapim die dusunuyodum karar wermeden once ama tabi rabbim ne zaman nasip ederse ozaman oluyor bizim planlar havada kaliyor😇😇

Merhaba canim benimde bu ay dorduncu ay dnemeye baslayali bu ayi ovulasyon testiyle denegerlendirdim👍bence normal bu bilgili oldugunu gosterir en azindan bosa kurek cekmemis olursun👏
Diger konuya gelince plan yapmanda cok mantikli hep bende hangi yil ne zaman yapim die dusunuyodum karar wermeden once ama tabi rabbim ne zaman nasip ederse ozaman oluyor bizim planlar havada kaliyor😇😇

En kisa zamanda hamilelik haberi alirsin insallah canim🙏🏼 Ne zamandir evlisin?

Haklisin biz istedigimiz kadar plan yapalim duralim bebis gelmek istedigi zaman geliyor🤭 Saglik olsun gerisi önemli degil :)

En kisa zamanda hamilelik haberi alirsin insallah canim🙏🏼 Ne zamandir evlisin?

Haklisin biz istedigimiz kadar plan yapalim duralim bebis gelmek istedigi zaman geliyor🤭 Saglik olsun gerisi önemli degil :)
Canim ben 10senelik ewliyim istemedim on sene, simdi istiyorum ama bakalim nasip🙏insallah isteyen herkese verir😘cok amin😹😹aynn sukur saglikliyiz ben test yaptirdim dr iyi dedi, ben cok tedbirciyim 6ay dolmadan gerekeni yapiyorum👍 yastan sebep 6ay olmazsa dr gidiliyor

Bende senin gibiyim. Hangi ay kamile kalsam kış bebeğimi olsa yazın mı doğsa burcu ne olsa iyi olur düşünüp duruyorum. Evet doğru değil ama yinede aklımdan geçiyolar. Birde erkek istiyorum şimdi çin takvimiyle bozdum kafayı. Aralık yada şubatta hamile kalmam gerekiyormuş 😂😂 tabii sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama gönül istiyor işte 🤪

Bende senin gibiyim. Hangi ay kamile kalsam kış bebeğimi olsa yazın mı doğsa burcu ne olsa iyi olur düşünüp duruyorum. Evet doğru değil ama yinede aklımdan geçiyolar. Birde erkek istiyorum şimdi çin takvimiyle bozdum kafayı. Aralık yada şubatta hamile kalmam gerekiyormuş 😂😂 tabii sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama gönül istiyor işte 🤪

benim gibi birini buldum valla ayni ben😂Ilk bebek mi olucak canim? Neden erkek peki bir sebebi var mi acaba :)

Allah gönlümüze göre versin insallah🙏🏼

Insallah aralıkta hamile kalırsınız 🙂 benim de planım aralıkta hamile kalmak nasip olursa eşimle görüşemiyoruz cunku tek izni o zaman bende erkek istiyorum tabi Allah nasip ederse

Merhaba herkese🤗

Yukarida yazdigim gibi biz 2021 ortalarindan sonra cocuk düsünüyoruz. Simdiden cok mu fazla kafama takiyorum emin olamadim :)

Sizler gebe kalmak istediginizi ne kadar zaman önce „planladiniz“?
Su aylarda olsa güzel olur su ayda dogumum olur falan gibi seyler normalmi?
Ilk cocuk olacak ama cinsiyet konusunu sürekli düsünmem normalmi?

Bu gibi sorular kafami kurcaliyor. Belki benimle ayni durumda olup fikir alisverisi yapmak isteyen vardir.🙈

Allah herseyden önce saglik versin isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin sürekli dua ediyorum tüm kadinlara 🙏🏼
Geçen yıl Şubat'ta planladık 2019 temmuzda evlendim ilk aylar istemedik sonra olsun istedk hemen olacak sandık sandpmz gibi olmadı bende pcos çıktı klomene başladm kis tyaptı bla bla aldı herşey başını gitti kilo vereym dedm başladım aklmdan grbelği attm umursamadjm iki ay kilomuda verdm kesn bilmeden gebe kalacam dedm veee tabiki kalamadım çünkü niye şanssızım bir yıl dolacak nerdeyse bugn yine adet oldum o kadar ağladım ki elimde llmadan aylar öncesinden eşime yapacağm süprx kutsnu bile hazırlamştm bahanelermş çaktrmadan kan verip gebelk kesnlşnce video çekmelerini bebeğn kız erkek oljrsa adını daha yazamıycğm birsürü şeyi artık bugün anladım ki olacağı yok olsaydı yumjrtlma takibi yapmama rağmen bir yıldır olurdu ama olmadı olmayacak yinede içimde umut oluykr ama heves kalmadı çok yoruldum

Merhaba kızlar, bende Eylülden beri deniyorum. Daha pozitif sonuc alamadım ova testleri ile takipteyim. Bende cok kafama takıyorum ne zaman olcak neden olmuyor diye. Bu arada ilk olacak Allah nasip kısmet ederse. Insallah isteyen herkes bu sene hamile kalır ve saglıklı bebisler olur 🙏🙏🙏🌸🌸

Back