Aylık 6. Bin sizi zorlar mi
5.500 sadece 5 ay
Sonra 7.120 ödeyeceksiniz
Bu 32 ay mi bu da mı 60 ay
Bize çift maaşla 1.5 sene önce 185bin kredi çıkmadı ilk etapta. 500bin liralık ev aldık. Çoğunu nakit verdiğimiz halde hem de. 1.5 dan krediyi çekmiştik, 4 senelik. Gerçekten bankalar kredi okeylemekte baya zorluyorlar. Tanıdık vasıtasıyla ancak çekebildik krediyi.Bende arkadaşımın şirketinde sigortami yaptryrum 4 bin tlde benim maaşım görünüyor. Ama eşimin özel ders için aldıklarını gosteremycgmz için 5 yıl vadeli zor görünüyor
6170 ödemesi çok yüksek geldi bana ama olmaz diye birşey de yok elbette. Allah herkese güç kuvvet versin vallahi bu zamanda ev almak çok meşakkatli.
Haklsnz aslında.
Sadece emin evim mantığı bize şöyle geldi 300 bin evin 150sini versek. 8. Ayda eve geçiyorsunuz ve kalanı 3 senede tam da ödeyeceğimz miktar oluyor.
Bankadan çeksek 150bintlyi 5 yılda 240bintl oluyor orada takılı kaldım aslında.
Aslında 5e kadar rahat veririz dedik esimleAylık 6. Bin sizi zorlar mi
Eylülde eşimin maaşı 500tl zamlı oluyor o yüzden 5ay 5500 yptrdm5.500 sadece 5 ay
Sonra 7.120 ödeyeceksiniz
Bu 32 ay mi diye sormustum ama gördüm şimdi 32 ymis
Evet dün akşam oturdum hesap ettim onu da o şekilde listede ekleycgm gece olunca bakalım o şekilde olursa hangisi mantkliKi 5500 öderken kendi evinize çıkmamış olacaksınız
Buna kira da ekleyin
Evet 15 bin kira ve 17. 500tl de katılım ücreti ekledim listeye akşam paylaşcmKi 5500 öderken kendi evinize çıkmamış olacaksınız
Buna kira da ekleyin
Ne güzel darısı bize insallahBize çift maaşla 1.5 sene önce 185bin kredi çıkmadı ilk etapta. 500bin liralık ev aldık. Çoğunu nakit verdiğimiz halde hem de. 1.5 dan krediyi çekmiştik, 4 senelik. Gerçekten bankalar kredi okeylemekte baya zorluyorlar. Tanıdık vasıtasıyla ancak çekebildik krediyi.
Daha uzun dönemli kredi çekersiniz en kötü ihtimalle.
Ne güzel darısı bize insallah
5 yılı geçmek istemyruz çünkü şuan 3arti1 eve bile zor sigiyoruz aslında. 5 seneye de bunu satar 3 artı 1e geçeriz diye düşünüyrz nasipse ama krediyi 220 bine çekmeyi düşündüm dün. ( Evde hesap kitap işi benimdir eşime anltrm tamam der)
Ikiramiz şuan zaten 1300 şuan artacak bir kaç aya da. Normalde kira verirken 5bintl vereblrz kira vermezsek 7bine kadar en fazla cikablrz. Eşimin özel dersleri en az 5 7 bin arası aylık oluyor, onun da hesabı bende nakit akışını hesapladım6170 ödemesi çok yüksek geldi bana ama olmaz diye birşey de yok elbette. Allah herkese güç kuvvet versin vallahi bu zamanda ev almak çok meşakkatli.
Size özelden yazayım nerede yasadgmi 2 artı 1 var benim oldgm şehirde. Türkiye'de en çok ev yapılan 2. Ilçe şuanBirincisi ülke ekonomisi çok belirsiz, 8 ay sonra o ev 300 bin TL olarak kalmaz muhtemelen artar fiyatı.
İkincisi 300 bin TL ye hala ev var mı aynı ülkede mi yaşıyoruz.. nerede oturuyorsunuz sakıncası yoksa merak ettim.
Üçüncüsü de daha geçenlerde bu Eminevim mi artık ne ...evim ise hatırlamıyorum. Onun şubelerinin önünde eş zamanlı toplanan mağdur insanlar gördüm internette,açıklama yapıyorlardı Devlet güvencesi olmadıkça onlara girmemeli bence
Darısı başıma.inanin ben öğrencilikten beri kirada oturdum yurtdisi da dahil hiç bir ev sahibimdn bu kadar tiksinmedim. Kiralık evler birden pahalnnca 100 tl.artis için sozlstk sonra 200tlye çıkardı bir de numaralar anltsm doğal gaz bozulur hiç birşeye karışmaz. Bebeğim olunca da çıkmam eskisi gibi rahat olmuyor akkmda yokken bu süreçte bile göze aldım yani aslnda sebep bu arkdslarBiz de 10 Yillik 200 bin çekmiştik 7 kaldi
Baya güzel oldu evin değeri arttı falan
Siz de alırsınız inşallah kira kira her ay insan üzülüyor valla
Kira fazlaymış. Kira yerine kredi ödersiniz üzerine ekleyip. Alın bence kafanıza uyan evi. Kredi çekmek mantıklı eminevime göre. Fikrim buIkiramiz şuan zaten 1300 şuan artacak bir kaç aya da. Normalde kira verirken 5bintl vereblrz kira vermezsek 7bine kadar en fazla cikablrz. Eşimin özel dersleri en az 5 7 bin arası aylık oluyor, onun da hesabı bende nakit akışını hesapladım
Çok teşekkür ederim fikir için oğlumu uyutayim yaptıgm ayrıntı hesap paylascgm bakalım hernsey ortada olunca ne dersinizKira fazlaymış. Kira yerine kredi ödersiniz üzerine ekleyip. Alın bence kafanıza uyan evi. Kredi çekmek mantıklı eminevime göre. Fikrim bu
Size özelden yazayım nerede yasadgmi 2 artı 1 var benim oldgm şehirde. Türkiye'de en çok ev yapılan 2. Ilçe şuanevet onu da takip ettim bir proje kapsamında yapılan konutlar içindi ondan yana da bir kuşkum olmadı. Geçen ay BDDK için başvuru yapmslar da dedgnz gibi her şeyi bilmek lazim