Faiz konusunda yazdgnizi çok mantıklı buldum böyle dusunmemstm hiç. Faizi yiyen ben değilim doğru.Twitter kullanıyorsanız Eminevim mağdurları fırsat buldukça gündem oluyorlar, yeni mevzu bu arada, eski değil. Neden böyle yola giriyorsunuz ki?
Faiz bilmem ne diyenler oluyor, faizi siz yemiyorsunuz ki banka yiyor,
Üstelik diyanet de faiz kullanıyor, haber olmuştu birkaç ay önce.
Yersiz bir yaklaşım kısaca.
Bulunduğunuz yerde 300000 e ev varsa gayet şanslısınız, 10 yıl çekseniz bile çok komik bir ücret olur, elbette toptan ödeme tutarı 10 yıl sonunda fazla olur.
Adam akıllı bir bankadan kredinizi çekin, faizler düşerse yapılandırma da yaparsınız. Gereksiz maceralara atmayın kendinizi, paranızı.
Haklsnz aslında.kredi çekin.ödeme yıllar içinde sabit kalırken,maaşlar yükseliyor...
Çok haklısınız ben de biraz peşinat olsun diye biriktirym dedim kismadan bu kadar birikti. Biraz önlem planı yapsam sanki daha fazla biriktirirm gibi geldi. Eşim okul harici özel ders veriyor aslında orda. Asıl kaynağımizMemurlar malesef kredi çekmeden birşey alamiyor şu devirde. 300 bini biriktiren kadar alacağınız ev 600bin olur.
Emin evim yıllarca ödeme ve kura gibi degil de 8 ayda kurasız sistem varmış şimdi onu düşündüm aslında 3 senede de geri ödemesi oluyor. Aradaki fark banka kadar fazla değil diye dusunmstm. Ödemelerini aksatmadan yapan ve ev alan 2 yakın arkdsm var biraz da onlari örnek aldımTwitter kullanıyorsanız Eminevim mağdurları fırsat buldukça gündem oluyorlar, yeni mevzu bu arada, eski değil. Neden böyle yola giriyorsunuz ki?
Faiz bilmem ne diyenler oluyor, faizi siz yemiyorsunuz ki banka yiyor,
Üstelik diyanet de faiz kullanıyor, haber olmuştu birkaç ay önce.
Yersiz bir yaklaşım kısaca.
Bulunduğunuz yerde 300000 e ev varsa gayet şanslısınız, 10 yıl çekseniz bile çok komik bir ücret olur, elbette toptan ödeme tutarı 10 yıl sonunda fazla olur.
Adam akıllı bir bankadan kredinizi çekin, faizler düşerse yapılandırma da yaparsınız. Gereksiz maceralara atmayın kendinizi, paranızı.
8 ay sonra 300 binlik ev bulabilir misin?Emin evim yıllarca ödeme ve kura gibi degil de 8 ayda kurasız sistem varmış şimdi onu düşündüm aslında 3 senede de geri ödemesi oluyor. Aradaki fark banka kadar fazla değil diye dusunmstm. Ödemelerini aksatmadan yapan ve ev alan 2 yakın arkdsm var biraz da onlari örnek aldım
Ben karadenizdym burda 2 artı 1 evler o kadar çok ki 2 aydır bakyrm internette büyük olmasa da var. Bugün gidip baktım banka ve Eminevime. Kağıtları paylasayim8 ay sonra 300 binlik ev bulabilir misin?
Bugün Eminevime ve bankaya gittim ekliyorum tutarlarıŞu an kredi faizleri nedir bilmiyorum ama, siz mümkün mertebe para biriktirmeye devam edin. Açıkçası dediğiniz tutarlarda da kredi biraz zor çıkar gibi geldi bana, biz tek maaşsınız sonuçta. Eminevim gibi projelere de hiç güvenemedim...
Bende arkadaşımın şirketinde sigortami yaptryrum 4 bin tlde benim maaşım görünüyor. Ama eşimin özel ders için aldıklarını gosteremycgmz için 5 yıl vadeli zor görünüyorŞu an kredi faizleri nedir bilmiyorum ama, siz mümkün mertebe para biriktirmeye devam edin. Açıkçası dediğiniz tutarlarda da kredi biraz zor çıkar gibi geldi bana, biz tek maaşsınız sonuçta. Eminevim gibi projelere de hiç güvenemedim...
Ekte banka ve Eminevim ekliyorum arkadaşlar sizce hangisi??Evet tek maaşa o kadar kredi çıkar mı o da var.
Aylık ne kadar ödeyeceksiniz,kaç yıl vadeli düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?