N Neess Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2019 2.366 2.075 133 30 18 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rcannnn #4.541 Hayatlarrr .!.: Glifor arttırdı mı peki? Kaç ay kullandın? Banada Dr verdi. Genişletmek için tıkla... Aşılama süresince kullandım. Olumsuz sonuçlanınca bıraktım. İşe yaradı mı bilmiyorum
Hayatlarrr .!.: Glifor arttırdı mı peki? Kaç ay kullandın? Banada Dr verdi. Genişletmek için tıkla... Aşılama süresince kullandım. Olumsuz sonuçlanınca bıraktım. İşe yaradı mı bilmiyorum
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.520 123 44 20 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rcannnn #4.542 Neess .!.: Aşılama süresince kullandım. Olumsuz sonuçlanınca bıraktım. İşe yaradı mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bana Dr um yumurta kalitesizse aşılama etkili olmaz demişti. Ins çok bekletmez Rabbim
Neess .!.: Aşılama süresince kullandım. Olumsuz sonuçlanınca bıraktım. İşe yaradı mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bana Dr um yumurta kalitesizse aşılama etkili olmaz demişti. Ins çok bekletmez Rabbim
T Turuncgileee Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2020 87 28 38 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi rcannnn #4.543 Bu ayın 26 sında aşılama oldu ve 2 gün sonra falan idrar yanması oldu neden olur bu durumu yaşayan oldu mu sonrasında pozitif gören
Bu ayın 26 sında aşılama oldu ve 2 gün sonra falan idrar yanması oldu neden olur bu durumu yaşayan oldu mu sonrasında pozitif gören