Kızlar lütfen yardımcı olun moralim çok bozuk. Martta silikon ameliyatı oldum, kas altı 350 cc takıldı. Başta biraz büyük geldiler gözüme ama sonra görüntüye alıştım. Fakat aradan 6 ay geçmesine rağmen hala iki memede de hissizlik var. Aslında hissizlik gibi de değil, şöyle ki meme başı ve alt kısımlar komple dokununca tepkisiz ama mesela iğne batırınca hissediyorum ya da meme ucumu iki parmağımla kuvvetli sıkınca acı hissediyorum ama yüzeyel dokunmalar sıfır. Bir de şunu fark ettim, banyoda liflerken filan acı var o kısımlarda. Hani böyle ayak karıncalanır hiçbir şey hissetmezsin ama dokununca iğne iğne bir his olur ya aynı mantık, bu kendiliğinden olmuyor sadece orayı liflerken hissediyorum. Ama parmakla gibi yumuşak birşeyle yüzeyel gezdirince neredeyse hiç his almıyorum. Tam da anlatamadım farkındayım Cinsel hayat kalitem yükselir derken düştü resmen. Kimi his geri gelir demiş ama gelenler de 3-4 ayda gelmiş hep. Benim 6 ay oldu. Bu saatten sonra geri gelir mi ya da bir miktar his gelse bile yarısı kayıp mı olacak bunun? Yoksa tamamen eskisi gibi olur mu, yaşayan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim