2021 Kpss A grubu -Evli,çocuklu ,30+ kadınlar dayanışma grubu !

PinkMermaid

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.683
6.172
Evet , 32 yaşında , evli ve 3 yaşında bir çocuğum var. Sizce geç kalmış sayılır mıyız ? Benim gibi 2021 KPSS A grubundan girmeyi düşünen var mı ? Ekime kadar Yds ‘yi halletsek ve 2021 de birbirimizi burada motive ederek alan derslerine çalışsak nasıl olur ? Çocuklarınızın uyku düzeni nasıl ?

İİBF Mezunuyum , Uluslararası İlişkiler . 2016 da YDS’den 72 almıştım , hedefim sonbahardaki YDS’den 90 üstü yapmak...Sonbahara kadar da hukuktan 3 bölümü bitireyim diyorum nasıl fikir sizce ?

Merhabalar 2021 alan benimde hedefim ama oncesinde 2020 kpss b ve dgs gibi hedeflerim var bi yandan adalet okuyorum orda hukuk dallarinin cogunu calistigim icin bi nevi hazirlik oluyor. Ama oglumun uyku duzeni hic sabit degil cok yoruluyorum 33 aylik krese verim diyorum kiyamiyirum

Öğretmenlik mezunuyum, doğumdan sonra çalışıp sınava girerim diyordum ama çalışmak bir yana 2 saat uyuyabilsem öpüp başıma koyuyorum. Hem atansam bile çalışarak ondan uzak kalmak istemiyorum. Gerçi benim ki daha çok küçük. Sizin çocuğunuz seneye dört yaşında olur zaten. Disiplinli bir çalışmayla atanırsınız, çocuk da anaokuluna başlamış olur. Geç değil tabii ki sizin için

A grubu deyince bir gözüm korkmadı degil. Bende işletme mezunuyum 1 sene demedim alan sonra pes ettim. Evlendim ve hamileyim 27 yaşındayım. Kpss b grubuna calışıorum şimdi. Umarım 70 i gecer ve katip olabilirim. 💕 Sizde yapabilirsiniz tabi neden olmasın. Bizde sayısal ders fazla ben yapamamıştım bu yüzden. Herşeyden once bir annesiniz. Siz ne isterseniz yaparsınız. 🥰

Evet , 32 yaşında , evli ve 3 yaşında bir çocuğum var. Sizce geç kalmış sayılır mıyız ? Benim gibi 2021 KPSS A grubundan girmeyi düşünen var mı ? Ekime kadar Yds ‘yi halletsek ve 2021 de birbirimizi burada motive ederek alan derslerine çalışsak nasıl olur ? Çocuklarınızın uyku düzeni nasıl ?
Merhaba ben 28 yasındayım 2 yasında kızım var 2020 hazırlanıyorum onlısans bende gec mı diye dusunuyorum ama oyle dusunmemek gerek aslında hıxbısey ıcın gec degıl bence bolumunuz nedır sızın

Merhaba nasıl gidiuo camismalariniz bende yeni basliycam 2021 kpss için şimdiden başlasam anca yetişir

Merhabalar 2021 alan benimde hedefim ama oncesinde 2020 kpss b ve dgs gibi hedeflerim var bi yandan adalet okuyorum orda hukuk dallarinin cogunu calistigim icin bi nevi hazirlik oluyor. Ama oglumun uyku duzeni hic sabit degil cok yoruluyorum 33 aylik krese verim diyorum kiyamiyirum
Mezuniyet durumunuz ne bilmiyorum ama icra müdürlüğü ilânı geldi bence değerlendirin alim sayısı iyi

Çalışmalarınız nasıl ilerliyor? Yds konusunu halledebildiniz mi?

PinkMermaid PinkMermaid Merhaba benim de ilk bölümüm Uluslararası İlişkilerdi. Kpss A dan sonuç alamayınca İngilizce Öğretmenliği okudum. 29 yaşımdayım. Bu sene KPSSye girdim. Kısmetse atanacağım. Hiçbir şey için geç değil. ❤️
Home office çalışıyorum, çevirmenlik yapıyorum artık..bu virüslü ortamda hem daha güvenli ☺️ Sizi de tebrik ederim. Bravo , cesaret isteyen birşey...Çocuk olunca zor ama 2.bir üni, benim için öyle en azından...🙃

N
Merhaba ben 28 yasındayım 2 yasında kızım var 2020 hazırlanıyorum onlısans bende gec mı diye dusunuyorum ama oyle dusunmemek gerek aslında hıxbısey ıcın gec degıl bence bolumunuz nedır sızın
Nasıl geçti sınavınız, umarım istediğiniz puanı almışsınızdır, ben girmedim.

X