- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.661
Geçmiş olsun biz de aşımızı dün olduk.ama aşıdan sonra burnu akmaya başladı halsiz düştü anlamadım ben mi üşüttüm aşı mı etkiledi.Ayy çok teşekkür ederim İnşaAllah geçer birkaç gündür kusmuyor İnşaAllah unutur hatta kusar diye aşıya bile aç götüedüm tam doyurmadım karnını kusarsa onunla uğraşmayayım diye
Üşütmüş olabilir geçmiş olsun İnşaAllah uzamaz hastalıksa daGeçmiş olsun biz de aşımızı dün olduk.ama aşıdan sonra burnu akmaya başladı halsiz düştü anlamadım ben mi üşüttüm aşı mı etkiledi.
Daha iyi sağolunÜşütmüş olabilir geçmiş olsun İnşaAllah uzamaz hastalıksa da
Boyattınız mı odayı hangi renge karar verdiniz ben sade renklerden yanayım yani krem kahve gri (çok koyu olmayacak şekilde ) tonları ve yeşil de olabilir tabi pastel ve göze güzel görünen tonlardanBu arada kızlar bir aya taşıncaz şimdi evi boyatıcaz çocuk odanızı ne renk yaptınız bir türlü karar veremedim.şimdilik kızım kullanacak oğlan doğunca 1 sene bizim odada olur sonra ablasının yanına yatak alırız.hem kıza hem erkeğe açık lila,beyaz menekşe ve açık leylak olabilir gib geldi ama kararsızım
Cevap için teşekkür ederimBoyattınız mı odayı hangi renge karar verdiniz ben sade renklerden yanayım yani krem kahve gri (çok koyu olmayacak şekilde ) tonları ve yeşil de olabilir tabi pastel ve göze güzel görünen tonlardan
Ayyy Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al İnşaAllahBu arada artık 1,5 yaşındayızemme sürecini azalta azalta tamamen bıraktık darısı isteyenlere olsun.çok güzel bir bağdı ama buna da şükür bu kadar sürmesi bile çok güzeldi büyük değişikler aynı anda olunca çocuklar etkileniyormuş odasını 1 ay içinde ayırcam.
tuvalet eğitimi yarım kaldı önceden yapmasa da oturmak istiyordu.şimdi klozetin su alma sesinden korktuğu için oturmuyor.1-2 ay unutmasını bekleyip tekrar denicem olmadı klozet şeklinde lazımlıklardan alıcamEylül sonu doğum gözüküyor o zamana kadar öğretirsem çok güzel olacak
Ay bu dert bende de var ya bazen uykusunda kendi kendine memi memi diyo sayikliyorAyyy Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al İnşaAllahnasıl azalttın emme işini en son hastalıktan sonra benim kız iyice şaşırdı sabah neredeyse 5te uyanıp 7ye kadar emerek uyuyor eğer yataktan kalkmazsak kalkana kadar emiyor o kadar enerjim bitiyor ki daha kalkmadan bilemiyorum nasıl bitirecem
Amin canım çok sağolAyyy Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al İnşaAllahnasıl azalttın emme işini en son hastalıktan sonra benim kız iyice şaşırdı sabah neredeyse 5te uyanıp 7ye kadar emerek uyuyor eğer yataktan kalkmazsak kalkana kadar emiyor o kadar enerjim bitiyor ki daha kalkmadan bilemiyorum nasıl bitirecem
Ay bu dert bende de var ya bazen uykusunda kendi kendine memi memi diyo sayikliyor1ay snra memlekete gidicem belki kalabalıkla unutur diye ümit ediyorum evde yalnız oldugumz için unutması mümkün degil
Benimki iyice şaşırdı geçen kontrole götürdüm soracaktım unuttum gerçekten artık göğüslerim sarktı uyurken çekiştiriyorAmin canım çok sağolsenin işin de zor Allah yardımcın olsun ben kademeli bıraktırdım 3-4 ay sürdü. ilk önce emerek uyumasını bıraktırdım desteksiz uyumaya alışınca her şey daha kolay oldu.
gece 4-5te uyanıp emiyordu onu kesmekle başladım yanıma alıp sarılarak uyumaya çalıştım ama olmadı.göğsümü gördükçe daha çok ağladığı için yüzüstü ya da sırtımı dönüp uyumuş gibi yaptım babası sırtını sıvazlayarak uyuttu.birkaç gün sıkıntı sonra alıştı zaten.birkaç hafta daha geceleri uyandı yanımıza yatırdım uyumaya devam etti.daha sonra alışınca hiç uyanmadı.
sonra gündüzler azalttım farklı şeylerle oyaladım emmek isteyince ya parka çıkardım ya salatalık meyve çubuk kraker falan verdim.en son bir tek akşam emzirmesi kaldı birkaç hafta da öyle sürdü onu da aynı şekilde kestim.artık sarılarak uyuyoruz göğsümü görse de sıkıntı olmuyor.tamamen uyuyunca beşiğine alıyorum
O zaman 2 yaşa kadar idare etmek en iyisiBenimki iyice şaşırdı geçen kontrole götürdüm soracaktım unuttum gerçekten artık göğüslerim sarktı uyurken çekiştiriyorkalabalığa gitsem de anni meme diyip duruyor göğsümü görünce çocuk hiç görmediği sevdiğini görmüş gibi oluyor gerçekten çok zor ben deneyeyim diyecem de benim ki ağlarsa kusar zorlayamıyprum o yüzden
İyi yapmışsın içinde kalmasın istediğin gibi yaptırCevap için teşekkür ederimboyatamadık hala fayanslarla uğraşıyoruz ev komple tadilata girdi.ama renk belirledim çocuk odası için açık leylak diğer odalara deniz kabuğu.çocuk odasının biraz canlı olmasını istedim yoksa dediğiniz renkler çok popüler aslında çok da şık duruyor biraz büyüdüklerinde yapabilirim
Faydalansın tabii ama 5te uyanıp emerek uyumak bana zulüm oluyorO zaman 2 yaşa kadar idare etmek en iyisibol bol faydalansın minnoş
inşallah gece emmeyi bırakırlar şuan çevremdekilerde de o sorun var.uyku bölününce insan dinlenemiyor gündüz hali olmuyorFaydalansın tabii ama 5te uyanıp emerek uyumak bana zulüm oluyor
Oy maşaAllah dinlenin tabii sonra yine aynı döngüye döneceksinizinşallah gece emmeyi bırakırlar şuan çevremdekilerde de o sorun var.uyku bölününce insan dinlenemiyor gündüz hali olmuyorsize kolay gelsin ben 4ay sonra saat başı kalkacağım için şimdi dinleneyim emzirmeyi kesince daha enerjik oldum bu bir gerçek
Benden sonrada sizler tekrar döngüye girersinizOy maşaAllah dinlenin tabii sonra yine aynı döngüye döneceksiniz
Aa yokBenden sonrada sizler tekrar döngüye girersiniz
Evet söylemiştin tekrar bir araya gelmenize sevindim açıkçası çünkü çocukların psikolojisi çok etkileniyo böyle durumlarda nasılsınız şimdi düzelme var mı karşı taraftaAa yokben eşimden ayrılıyordum hatırlıyorsanız ocak ayında kızım artık aşırı huysuz olduğu için görüşmelerden sonra birleştik tekrar ama ben kızımla uyuyorum o başka yerde önceliğimiz kızımız ama asla birbirimiz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?