2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bizimkide anne, baba, dede, mama, meme, alo, day(çay) bunları söyleyebiliyor sokak delisi kim olsa onunla dışarı çıkmak istiyor eve gelen tüpcü dahil çok sıcak kanlı bir çocuk sürekli sarılıp öpüyor el öpmeyi öğrendi bide Allah'ım eriyorum hiç yabancılık çekmiyor çarşı içinde oturuyoruz sürekli esnafların peşinde. Sokakta artık kendi yürüyor elimizi tutmak istemiyor. Bide kapıyı kapatirmisin telefonu verir misin kumandayı verirmisn bunlardan anlıyor en güzeli de bezini çöpe atıyor ama asla yemek yemiyor bide minyon bı bebek kilosu ve boyu bı tık geride

M Mursec tam olarak kaç aylık bebeğiniz kizmi erkekmi kilosu boyu kaç benm oglumunda geride boyu kilosu doktor ne diyor bu konuda ben 6 aylıkken çocuk endokrine götürdüm sınırda dedi 6 ay sonra tekrar bakalım demişti ilk fırsatta götüreceğim tekrar

oyle cok zor oluyordur emınım, bızım daha anlasılmaz oluyor hatta aa patlamıs burdan vs dedım bırkac kere, sonradan anladım. dogru soylemıs annen :)))) bızımkı cekırdeksız domates fanı ahahaha. bu aralar da sar sar sar ne var orada, ezo sunalın sarkısı eheh
yaaa ne tatlı, bızımkı de tam tersı yabani yaa hiyaaaa dye aglıyo, ınsan sevmıyo. neyse yavas yavas kırıyoruz o durumu ehhehe

Erkek canım 28 Ekim doğumlu. 13 aylık kilosu için pek bişey demedi iştah şurubu verdi ama ise yaramıyor kilosunu bende çok takmiyorum 9,5 kilo 75 cm en son benim ve eşimin boyunuda ölçtü size görede kısa dedi . Bı kaç ay daha takip edelim olmazsa süte başlarız filan dedi. Baş cevreside küçük 44yada 45 olması lazm

Boy kilo yemek yeme işleri yolundaa.
Yürümüyoruuuz
Komut çok güzel alıyo her söyleneni getirir uzatır açamadığını verir aç der anne hariç çoğu kelime var baba dede gel havhav gakgak yaşıtlarıyla aynı düzeyde gibi

UYKU DÜZENİİİİİ bu ara kötü. Yeni düzen oluşturmaya calısıyoruz o yuzden biraz mızmızlanmalar var

Kumandadan Netflixe girip kendi ingilizce içeriğini bile açıyor yani önce kırmızı açma tuşu sonra Netflix tuşu sonrada allah ne verdiyse bastığı için kendi içeriğine ulaşmış oluyor

Bir de kapı gıcırtısına oynuyoruz oynak bi bebe

Hindistan cevizi yağı almıştım diş dönemi iştah yokken bence işe yarıyor. Soğuk sıkım olmalıı.
Bir de bebeklerin 18. Aya kadar kan takviyesi ve d vit takviyesi iştahı etkiliyor diyorlar, düzenli kullanıyor mu?

Demiri düşüktü biraz devam ediyoruz şuan düzenli veriyorum d vit de devam. Mama sandalyesinde asla oturmuyor ayağa kalkmak istiyor hem kendi yemek istiyor eline verince de koparıp yere atıyor böyle işte

Benim oğlum 12 ay15 günlük 15 gün önce 7.800 du kilosu boyuda 72 cm baş çevresi 45.5 cm onada sınırda dedi sağlık ocağı ama 36 haftalık doğdu sanırım onunda etkisi var maşallah senin bebişin kilosu güzelmis süte başlama konusunda ben kararsızım emiyo zaten yaza kadar başlamam heralde randevu alayımda pazartesi götüreyim hava çok soğuk olmazsa keşke bugün goturseydim hava iyiyken

Demiri düşüktü biraz devam ediyoruz şuan düzenli veriyorum d vit de devam. Mama sandalyesinde asla oturmuyor ayağa kalkmak istiyor hem kendi yemek istiyor eline verince de koparıp yere atıyor böyle işte
benimkide öyleydi ata ata alıştı artık daha az atıyor yani
Mama sandalyesinde oturmuyorsa şu vakumlu oturanlardan al sizle masaya oturt sizi yerken görsün eline bir iki bi şey verirsin arada öyle öyle alışır belki ya ben başlarda öyle yapıyordum..
Kuru ekmek de mi sevmiyo siz yerken oturt sofraya oturakla ekmekten kendi yesin sevdiği şeyden başla

Kızlar bebeğim sarılık yüzünden küvezde yatıyor. Değeri 24 çok yüksek dedi doktor. Beyinde hasar bırakabilir diyor. Başına böyle bişey gelen var mı

Hanımlarr bebeşler günde kaç kere ve ne kadar süre uyuyor? Tek gündüz uykusuna düşen var mı?
Şuan uyku düzenimizi değiştirmeye çabalıyorum, mahvoluyorum ama başaracağım inşallah

Kızlar bebeğim sarılık yüzünden küvezde yatıyor. Değeri 24 çok yüksek dedi doktor. Beyinde hasar bırakabilir diyor. Başına böyle bişey gelen var mı
Bizde sarılıkla boğuştuk ama fototerapi alacak kdar değildi en fazla 14ü gördü evde tedavi olduk yani. Doktorlar sizi en kötü hazırlıyor en kötüsünü düşünmeyin emziren bir annesiniz sütünüz durumdan etkilenir. İçinizi ferah tutun
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.

Bizimde baş çevresi küçük onunda takibindeyiz. Ama erken dogmasinin tabiki etkisi vardır. Bizimkide emiyo bu zamana kadar kilosu iyi arttı ama 3-4aydir kilo almadi polivit ve zincfort verdi onlar işe yaramadı şuan argivit ve pito mu ne bı şurup var onu kullaniyoruz 1-2gundur iştahı iyi gibi. Belki iştah için şurup verir size de boyu kaç dogmustu

Boyu 47 cm kilosu 3.180 girdi iştahı 10 gün öncesine kadar iyiydi hastalık girdi pek gönüllü yemiyo ek gidayada başta zor alismisti ilk zamanlarda pek kilo alamadı birazda hareketli gündüz pek uyumuyo sanırım onlarında etkisi var salı gününe randevu aldım bakalım ne diyecekler

Anladm canım önemli bişey söylerse burdan yaz olur mu bende merak ediyorum

Ay ondan da varda çocuk durmuyo ki 1yillik hayatında 2kez yatağını 1 kez bebek arabasını kırdı o kadar hareketli ki. Bebek arabasıyla gezerken zıplaya zıplaya gezilir mi ya

Hanımlarr bebeşler günde kaç kere ve ne kadar süre uyuyor? Tek gündüz uykusuna düşen var mı?
Şuan uyku düzenimizi değiştirmeye çabalıyorum, mahvoluyorum ama başaracağım inşallah
Bı ara tek uykuya düşmüştük ama o zaman geç uyaniyodu . Şuan 2uyku devam ediyoruz 8.30 gibi uyanıyor 12 gibi uyuyor genelde 1,5-2 saat uyur 5.30 gibi tekrar uyur en fazla 1saat snra uyanır. Gece 11-12 anca uyur saatleri geri çekmem lazm bende ona uğraşıyorum ama asla erken yatmiyor

Ay ondan da varda çocuk durmuyo ki 1yillik hayatında 2kez yatağını 1 kez bebek arabasını kırdı o kadar hareketli ki. Bebek arabasıyla gezerken zıplaya zıplaya gezilir mi ya
Erkek çocukları çok hareketli oluyor, bu ara bebeklerde moda sanırım bebek arabasında ayakta gitme zıplama falan. Kızım yapmıyor ama yolda falan birkaç kez gördüm

Benimleyse anca 1 kere yarim saat uyuyor babaanne veya babasiyla daha cok ve 2 kere uyuyor. Ben beceremiyorum uyutmayi, soyle yap boyle yap diyor esim kayinvalidem, gozleriyle goruyorlar ki bende uyumuyor oyun aklina geliyor benimle uyuyacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…