2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar selam, 5 kasım doğumluyuz, henüz hiç dişimiz çıkmadı. Doktorlar sorun yok çıkar diyor ama endişe ediyorum. Bizim gibi geciken var mı ? Neler yapıyorsunuz ?
15. Aya kadar beklemek normal diye biliyorum ama tabi işi uzmanlarına danışmak lazım

Goremedim çünkü Facebook giriş istiyor otomatik giriyorum ben şifremi çok oldu unutali ..aynı video Youtube da var mi
İyide koltuğa tutunup yürüyormuş çok yakın o halde yurumesi...maksimum bir ay diyorum

Goremedim çünkü Facebook giriş istiyor otomatik giriyorum ben şifremi çok oldu unutali ..aynı video Youtube da var mi

İyide koltuğa tutunup yürüyormuş çok yakın o halde yurumesi...maksimum bir ay diyorum
Ay inşallah öyledir ama çok uzun süredir koltuktan tutunup gidiyor zaten o yüzden umutsuzlaştım

Uzun bir yazı var bu videonun altında bi bak istersen

Ay inşallah öyledir ama çok uzun süredir koltuktan tutunup gidiyor zaten o yüzden umutsuzlaştım
Ben koltuğa sevdiği Bi oyuncağı koymuştum koltuktan bir kaç adım geride tutup o oyuncağı almasını sağlamıştım deneyebilirsiniz işe yarıyo zamanla mesafeyi açtık tabi sonrası kendiliğinden geldi

Merhaba kasımdaşlar, nasılsınız? Ay resmen hepimizin bebesi 1 oldu, şaka gibi. Daha dün ne konuşuyorduk diyorum hep ben aylardir buralarda yoktum, sizleri cok merak ettim. Her sey yolunda mi? Bebeler nasil?

Merhaba kasımdaşlar, nasılsınız? Ay resmen hepimizin bebesi 1 oldu, şaka gibi. Daha dün ne konuşuyorduk diyorum hep ben aylardir buralarda yoktum, sizleri cok merak ettim. Her sey yolunda mi? Bebeler nasil?
Merhaba sonunda bir yaş dedik zaman nasıl geçti anlamadım keşke hep bebek kalsalar zorlukları çok ama sevgileride bir o kadar büyük .bebem birkaç gündür çok hastaydı genzi tıkalıydi nefes almakta zorlaniyodu ateşi vardı acile gittik hava verdiler antibiyotik kullanmaya başladık çok şükür bugün iyi keyfi yerine geldi.sizinkiler ne durumda umarım sorun yoktur kimsede

Bizden başka diş çıkarmayan yok sanırım. Gerçekten endişe ediyorum. Genel sağlığı iyi çok şükür, doktorlar da normal diş çıkaracak kafaya takma diyor ama elimde değil

Ara ara doğduğundan itibaren foto video lara bakıyorum gerçekten zaman su gibi akıyo çok şükür sağlığımız yerinde bazen iniş çıkışlar oluyo 1 aydır geceleri uyku düzeni alt üst oldu onu toparlamaya çalışıyoruz

Yalnız değilsiniz. Benim oğlum da henüz yürümüyor. Zaten emeklemeye de 10. Aydan sonra başladı. Şimdi tutunup kalkıyor. Ufak ufak sıralıyor koltuğa tutunup ama yürüme aşamasına geçmedi henüz. Her ne kadar herkes yürüyünce herşey daha zorlaşıyor dese de ben de yürüdüğünü görmeyi heyecanla bekliyorum

Selam. İyiyiz çok şükür. Zaman hızla akıp geçiyor gerçekten. 1 yaşına girdiler bile. Az önce de yazdım bizimki daha yürümüyor onu bekliyorum heyecanla. Sizin bebe nasıl? Sağlıkları yerinde olsun da gerisi geliyor bi şekilde.

Bizden başka diş çıkarmayan yok sanırım. Gerçekten endişe ediyorum. Genel sağlığı iyi çok şükür, doktorlar da normal diş çıkaracak kafaya takma diyor ama elimde değil
Doktorlar normal diyorsa kafaya takmayın. Genel sağlığı da iyi diyorsunuz o zaman çıkarlar vakti gelince. Endişe etmeyin.

İnan o kadar şanslısın ki , gerçekten diş çıkarma ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. çünkü 2 yıl sürecek bir süreç ve geç başlaması bebek için de senin içinde çok iyi. Geç çıkınca daha geçte düşecek. Her şekilde şanslısın kıymetini bil

ben de sık giremez oldum ama arada girip bakınıyorum.. sayfalar yavaş ilerliyor zaten Biz iyiyiz şükğr, her şey yolunda.. siz nasılsınız?

Bebek arabası tarzı bi yürüteç siparişi verdim bakalım umarım işe yarar. Dediğinizi denedim ama hop diye oturuyor emekliyor o iki adımda da

Al benden de o kadar

Oyy cok gecmis olsun, insallah daha iyidir şimdi. Hasta olduklarinda çok üzülüyoruz ama dermanı olmayan dertlerimiz olmasin insallah, gerisi hallolur bizimki de iyi cok şükür, pitis pitis yurumeye çalışıyor
Bazen sapitiyor uykulari evet. Gec yatip az mi uyuyor yoksa cok mu kalkiyor nasil bir sorun oldu? Bizde de gunduz uykulari sapitti
Yürüme için 15 aya kadar normal canim, 15 aydan sonra hiçbir meyil yoksa doktora danışabilirsin. O zamana kadar hic stres yapma bizimki de yeni yurumeye başladı. Hala tam birakmiyor tabii garantiye aliyor kendini
ben de sık giremez oldum ama arada girip bakınıyorum.. sayfalar yavaş ilerliyor zaten Biz iyiyiz şükğr, her şey yolunda.. siz nasılsınız?
Cok sukur cok daha iyiyiz, yogunca gidiyor ama iyi hissediyorum. Buyudukce evet zorlasiyor belki ama daha tatlı hal aliyor her sey

Diş 18 aya kadar normal olabilir, bazı bebekler gec cikarabilir, cok stres yapma, onemli olan genel sagliginin iyi olması.

Yürüme için 15 aya kadar normal canim, 15 aydan sonra hiçbir meyil yoksa doktora danışabilirsin. O zamana kadar hic stres yapma bizimki de yeni yurumeye başladı. Hala tam birakmiyor tabii garantiye aliyor kendini
Maşallah yaa çok tatlıdır şimdi zaten günden güne daha zevkli hale geliyor annelik bence. Karşılıklı iletişim de arttıkça.
Bizimki koltuklardan tutunup yavaş yavaş yan yan gidiyor. Yürümesi de yakındır diye düşünüyorum o yüzden endişe etmiyorum. Benimki sabırsızlık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…