- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.301
Yukardaki azı ciktiArkadaşlar iyi haftasonları benim kızın alttaki azıların yerleri şişmiş sanırım aynı anda çıkacak sizin bebekler çıkardı mı azıları
Teşekkürler cnm bakayimBenden şundan var
Abfen Farma Sinus Rinse Kit Yetişkin Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Bir de böyle olanı var
Pascal Pascal Burun Yıkama Kiti Ve Yedek Burun Yıkama Tuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben aynı bu şekilde yapıyorum yaparken ağzının açık olmasını sağlıyorum bir elimle ve başını öne doğru eğiyorum daha iyi çıkıyo içine eczaneden serum fizyolojik alıp dolduruyorum
Çok huysuz oldu mu bizim yukarda şimdilik bişey yok ama altlar fenaYukardaki azı cikti
Genelde geceleri huysuz olduğu için farkı anlayamadım canımÇok huysuz oldu mu bizim yukarda şimdilik bişey yok ama altlar fena
Karşıma hep bu video çıktı cnm Dr önermiyor yıkamayı . Serum suyu sıkmaya devamBenden şundan var
Abfen Farma Sinus Rinse Kit Yetişkin Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Bir de böyle olanı var
Pascal Pascal Burun Yıkama Kiti Ve Yedek Burun Yıkama Tuzu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben aynı bu şekilde yapıyorum yaparken ağzının açık olmasını sağlıyorum bir elimle ve başını öne doğru eğiyorum daha iyi çıkıyo içine eczaneden serum fizyolojik alıp dolduruyorum
Ay benimki de huysuz ama gündüz daha beter oldu bugünGenelde geceleri huysuz olduğu için farkı anlayamadım canım
Ben de doktorlardan çok duydum yıkamak daha iyi diye çünkü başka türlü tamamen açılmıyo rahat edemiyo insan tabiki fazlası zarar sadece grip gibi hasta olduğunda yapmayı öneriyorlar sürekli değil diğer tıkanıklığa da sterimar baby spreylerinden öneriyorlar ya da mecbur kalınırsa çok zorlanıyorsa çok az düzeyde kortizon içeren spreyler var sürekli değil sadece şikayet arttığı zaman kullanılıyoKarşıma hep bu video çıktı cnm Dr önermiyor yıkamayı . Serum suyu sıkmaya devam
Artık çok şükür her zaman olmuyor cnm . Dr 4 yaşından önce alerji testinin yaniltabilecegini onermedigini söyledi. Ödem olunca kortizonlu sprey kullandirmisti o dönem..normal zamanda sterimar kullanıyorum bendeBen de doktorlardan çok duydum yıkamak daha iyi diye çünkü başka türlü tamamen açılmıyo rahat edemiyo insan tabiki fazlası zarar sadece grip gibi hasta olduğunda yapmayı öneriyorlar sürekli değil diğer tıkanıklığa da sterimar baby spreylerinden öneriyorlar ya da mecbur kalınırsa çok zorlanıyorsa çok az düzeyde kortizon içeren spreyler var sürekli değil sadece şikayet arttığı zaman kullanılıyo
İmmünoloji ve alerji bölümüne gittin mi hiç belki test yaparlar yoksa alerji testi yaptırmışmıydın unuttum yazdıysan eğer
Desteksiz yürümemesi gayet normal geç kalınmış değil merak etme devlet aşıları iki koldan bir bacaktan bizde dün yaptrdik baya ağır geldi ateşi çıktı halsizlesti bugün daha iyi çok şükürKzlar biz dün 1 yaşına girdik. 5 dişimiz var hala toplamda. Ama hala desteksiz yürümüyor, emekliyor kalkıyor sıralıyor ama yürüme yok… yarın doktoruna götürecektim ama sigortamız bitmiş yenisini yaptırınca götüreceğim bu ay kan alınıp özel aşıları mı oluyordu? Ben de aile hekimine devlet aşıları için götüreceğim hepsi kol bacaktan mı yapılıyor? Ağızdan aşı da var mı bu ay?
Kocaman amiiinn1 yaşları kapatıyoruz yavaş yavaş, kasım sonu itibariyle
Sağlıkla, hep beraber 2 yaşı da kutlamayı nasip etsin Allah
İki kol bir bacak..ateş yapmadı ama bacak yeri ödem olup kızardı birkaç güne geçti. Yurumeyebilir her bebek bir degilKzlar biz dün 1 yaşına girdik. 5 dişimiz var hala toplamda. Ama hala desteksiz yürümüyor, emekliyor kalkıyor sıralıyor ama yürüme yok… yarın doktoruna götürecektim ama sigortamız bitmiş yenisini yaptırınca götüreceğim bu ay kan alınıp özel aşıları mı oluyordu? Ben de aile hekimine devlet aşıları için götüreceğim hepsi kol bacaktan mı yapılıyor? Ağızdan aşı da var mı bu ay?
8 diş var, yürüme yok bizde deKzlar biz dün 1 yaşına girdik. 5 dişimiz var hala toplamda. Ama hala desteksiz yürümüyor, emekliyor kalkıyor sıralıyor ama yürüme yok… yarın doktoruna götürecektim ama sigortamız bitmiş yenisini yaptırınca götüreceğim bu ay kan alınıp özel aşıları mı oluyordu? Ben de aile hekimine devlet aşıları için götüreceğim hepsi kol bacaktan mı yapılıyor? Ağızdan aşı da var mı bu ay?
Merhaba aynı biz8 diş var, yürüme yok bizde de
Kelime hiç mi yok anne baba dede? Bizimki bı ara herşeye abaaa diyordu şimdi herşeye anneee diyor...illaki seninkide çıkarmaya çalışıyordur sesleriMerhaba aynı biz8 diş+ 2 tane dişin ucu görünüyor ve yürümüyor benim oğlum da ,15. Aya kadar yürümeye başlarmış, bizde kelime de yok
Kızlar selam, 5 kasım doğumluyuz, henüz hiç dişimiz çıkmadı. Doktorlar sorun yok çıkar diyor ama endişe ediyorum. Bizim gibi geciken var mı ? Neler yapıyorsunuz ?
Yok hiç sadece ııı diye sesler çıkarıyor bazen de aaye diyor ama bir şey söylediğimde anlıyor bak dediğimde bakıyor kitap okurken anne ya da hoşçakal kelimelerinin geçtiği yerlerde gülüyor. 1 yaş doktor kontrolünde soramadım resmen acele ettirdiler özel klinik olmasina rağmen yakın zamanda tekrar gideceğiz başka doktora ona soracağım bakalımKelime hiç mi yok anne baba dede? Bizimki bı ara herşeye abaaa diyordu şimdi herşeye anneee diyor...illaki seninkide çıkarmaya çalışıyordur sesleri
Çocuğunu en iyi sen tanırsın iki üç kelimeli cümleleri anlıyor mu...topu al, bana gel,topu at gbi ..eğer anlayışında sorun yoksa canını sıkma...arkadaşımın oğlu 4,5 yaşında konuşmaya başladı düşün...hiçbir problemi yok...tabi ki Dr görmeli o ayrı mevzu..o yüzden gelişimi normalse sıkma caniniYok hiç sadece ııı diye sesler çıkarıyor bazen de aaye diyor ama bir şey söylediğimde anlıyor bak dediğimde bakıyor kitap okurken anne ya da hoşçakal kelimelerinin geçtiği yerlerde gülüyor. 1 yaş doktor kontrolünde soramadım resmen acele ettirdiler özel klinik olmasina rağmen yakın zamanda tekrar gideceğiz başka doktora ona soracağım bakalım
Baba dede bitti bitti cıss havhav gakgak(karga) bebi(bebek) falan diyor onun harici ciş ve pırt diyorMerhaba aynı biz8 diş+ 2 tane dişin ucu görünüyor ve yürümüyor benim oğlum da ,15. Aya kadar yürümeye başlarmış, bizde kelime de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?