ebru10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 10 3 86 İzmir 20 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #1 Merhabalar Evlat edinmede kaçıncı sıralardasınız burdan takip yapsak diye düşündüm
T toprakgulistan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2018 35 86 38 30 20 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #2 ebru10 .!.: Merhabalar Evlat edinmede kaçıncı sıralardasınız burdan takip yapsak diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Merhaba biz de seneye izmirden başvuracağız inş tayin verirlerse . Bir an önce kavuşursunuz inşallah
ebru10 .!.: Merhabalar Evlat edinmede kaçıncı sıralardasınız burdan takip yapsak diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Merhaba biz de seneye izmirden başvuracağız inş tayin verirlerse . Bir an önce kavuşursunuz inşallah
ebru10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 10 3 86 İzmir 20 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #3 toprakgulistan .!.: Merhaba biz de seneye izmirden başvuracağız inş tayin verirlerse . Bir an önce kavuşursunuz inşallah Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canm başvurun çok güzel bir duygu beklemek bile
toprakgulistan .!.: Merhaba biz de seneye izmirden başvuracağız inş tayin verirlerse . Bir an önce kavuşursunuz inşallah Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canm başvurun çok güzel bir duygu beklemek bile
Ozmai Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2019 36 61 38 33 24 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #4 Biz basvuru evraklarimizi teslim ettik. Ama henüz daha yeniyiz. Ev ziyaretimizi sonrasında da inşallah onay ve sıramızı bekliyoruz
Biz basvuru evraklarimizi teslim ettik. Ama henüz daha yeniyiz. Ev ziyaretimizi sonrasında da inşallah onay ve sıramızı bekliyoruz
ebru10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 10 3 86 İzmir 16 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #5 Ozmai .!.: Biz basvuru evraklarimizi teslim ettik. Ama henüz daha yeniyiz. Ev ziyaretimizi sonrasında da inşallah onay ve sıramızı bekliyoruz Genişletmek için tıkla...
Ozmai .!.: Biz basvuru evraklarimizi teslim ettik. Ama henüz daha yeniyiz. Ev ziyaretimizi sonrasında da inşallah onay ve sıramızı bekliyoruz Genişletmek için tıkla...
ebru10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 10 3 86 İzmir 16 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #6 Biz onayımızı aldık çok şükürİnşallah en kısa zamanda sizde alırsınız
D Desran Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 204 199 53 38 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #7 Biz de onayımızı aldık darısı size inşallah, onay alanlar da tez zamanda hayırlısıyla kavuşur evlatlarına inşallah
Biz de onayımızı aldık darısı size inşallah, onay alanlar da tez zamanda hayırlısıyla kavuşur evlatlarına inşallah
M Mucize_35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 2 0 36 38 11 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #8 merhaba bizde kasımda evraklarımızı teslim ettim ama hala ev ziyaretine gelen olmadı sizin ne kadar zamanda eve geldiler.
merhaba bizde kasımda evraklarımızı teslim ettim ama hala ev ziyaretine gelen olmadı sizin ne kadar zamanda eve geldiler.
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.669 En iyi cevaplar 1 25.042 798 11 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #9 Ozmai .!.: Biz basvuru evraklarimizi teslim ettik. Ama henüz daha yeniyiz. Ev ziyaretimizi sonrasında da inşallah onay ve sıramızı bekliyoruz Genişletmek için tıkla... evlat edinmeye başvurmuşsun geçen sene , bu sene rabbım kucagını doldursun inşallahh
Ozmai .!.: Biz basvuru evraklarimizi teslim ettik. Ama henüz daha yeniyiz. Ev ziyaretimizi sonrasında da inşallah onay ve sıramızı bekliyoruz Genişletmek için tıkla... evlat edinmeye başvurmuşsun geçen sene , bu sene rabbım kucagını doldursun inşallahh
M Mucize_35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 2 0 36 38 29 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ebru10 #10 Sırası belli olan var mı bizim ev ziyareti Mayıs'ta oldu ama hala sırayla ilgili bilgi gelmedi Ağustos demişlerdi ama ses çıkmadı sizi merak ettim kizlar bizim 0-2 yaş kız erkek fark etmez
Sırası belli olan var mı bizim ev ziyareti Mayıs'ta oldu ama hala sırayla ilgili bilgi gelmedi Ağustos demişlerdi ama ses çıkmadı sizi merak ettim kizlar bizim 0-2 yaş kız erkek fark etmez