Merhaba bizde Mayıs gibi düşünüyoruz inşallah covid azalır veya biter de korkusuzca gelin olabilirizSelam bebişler
Baktım 2021 için bir konu yok ben açayım dedim . Ben muhtemelen 2021 de evleneceğim . Nisan Mayıs gibi düşünüyorum ama covide bağlı tabii . Sayılar düşerse Mayıs filan olur düşmezse de Eylül gibi düşünüyorum .
Bu arada çeyiz yapmaya 2-3 aydır başladım. Aldıklarımı ara ara atarım bebişler. Umarım sizde burada benimle olursunuz
Benimde durumum aynı , inşallah 2021 bizler için daha iyi olurBen 2020 geliniydim maalesef iptal ettim 2021 de yüzümüz güler inşallah
Selam bebişler
Baktım 2021 için bir konu yok ben açayım dedim . Ben muhtemelen 2021 de evleneceğim . Nisan Mayıs gibi düşünüyorum ama covide bağlı tabii . Sayılar düşerse Mayıs filan olur düşmezse de Eylül gibi düşünüyorum .
Bu arada çeyiz yapmaya 2-3 aydır başladım. Aldıklarımı ara ara atarım bebişler. Umarım sizde burada benimle olursunuz
Şarkhan var ama haftasonu kapalı sanırımBen de çeyiz alışverişlerine başladım . Şu Eminönü’nde çok uygun şeyler varmış fakat yerlerini bilmek laızm. Bilenler önerse çok iyi olacak
Ay keşke bitseBen de inşallah 2021 gelini olacağım. Korona bitse de içimize sinerek yapsak her şeyi
Aslında haftai gitmek laızm oraya da çalışıyoruz işteŞarkhan var ama haftasonu kapalı sanırım
Ben de 2021 eylül geliniyim. düğün için yer tuttunuz mu vakalara göre mi gidişat belirleyeceksiniz. Bu belirsizlik beni inanılmaz yordu.Merhaba bende 2021 geliniyim nisan ayında nikah vakalara bağlı olarak da ağustos ayında düğün düşünüyoruz... Çeyiz alışverişim son sürat devam ediyor ... Biraz minimalist biraz renkli bir kişiliğim var ortaya ne sonuç çıkacak çok merak ediyorum, bende burada paylaşırı aldıklarımı :)
Tekrar Merhaba asıl düşüncemiz vakalara göre hareket etmek açıkçası ....Ben de 2021 eylül geliniyim. düğün için yer tuttunuz mu vakalara göre mi gidişat belirleyeceksiniz. Bu belirsizlik beni inanılmaz yordu.
Amin inşallah. Ben de kına, nikah ve arkadaşlarla nikah sonrası eğlence şeklinde bi şey düşündüm. Çok şükür maddi olarak sıkıntı yok ama insanları eğlendirmek için böyle bir şeye gerek olmadığına karar verdim. dıdımın dıdısıyla göbek atmak mı arkadaşlarım dostlarımla dans edip eğlenmek mi :) o paraya ya bi araba ya güzel bi tatil ya da altın yatırımı. Sen ne diyosun bu konuda pekiTekrar Merhaba asıl düşüncemiz vakalara göre hareket etmek açıkçası ....
Yer tutmayı düşünmüyoruz kayınvalidemlerin bahçesi düğün yapacak kadar büyüklükte biz bahçede bir konsept ayarlayıp ona göre düzenleme yapmayı düşünüyoruz , düğün yeri tutma gibi bir sıkıntımız olmayacak Allah'ın izniyle...Ama bu imkan olmasaydı da açıkçası ben düğün salonu tutmazdım 100 kişilik düğün salonuna 6.000 TL ücret istiyorlardı en son , tabi bunlar minimum tutarlar işin içine girince ekstra ücretler eksrta harcamalar oluyor... Ona ayıracağımız bütçeyi balayına ayırmak daha mantıklı geliyor bana açıkçası...
Birde arkadaşça birşey paylaşayım mı seninle belirsizlik yordu demişsin ya bazı yerlerdeki belirsizlikler inan benide yoruyordu ama fark ettim ki içimize sinecek şekilde sonuçlanıyor herşey hayatta... Bunlar bizim en güzel günlerimiz yuvamızı, evimizi inşa ediyoruz, bir kişiyken iki oluyoruz ,ben derken biz...
Düğün , ev ,eşya bunların hepsi eninde sonunda olacak şeyler , biz bunları düşünmeyelim de yuvamızı nasıl daha sıcak nasıl daha samimi hale getiririz onlara yoğunlaşalım , yuvumuz huzur koksun içinde samimi sohbetler olsun hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?