- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.981
Canim gözün aydın olsunn rabbim kucağına almayı da nasip etsin diğer evlatlarını da bebisini de size bağışlasınMerhaba herkese bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Erkekmiş çok mutlu oldum.Benim 3.bebegim ikisi normal olmuştu.Polikistik över sendromu var bende ikisi normal olmuştu.3.tüp bebek yöntemiyle olmuştu.Ve oğlum olacağını öğrendim çok mutluyum.12.haftada kıza benzetmişti hatta yüzde 80 kız demişti.Cok güzel bir sürpriz oldu bana ve eşime.
Şifa olsun kuzum ikisinide yaptır bebisi gör,Tureed ve Catlak-kurabiye
Çok teşekkür ederim kızlar, yaptırdım geldim iğnemi.
5 tane vermişti, 2 tane daha kaldı.
Onları da yaptırıp gideyim bakalım, daha devam ettirecek mi.
Canim benim inşallah hayırlı haberleri vericeksin kuzum bebein sana can olcak sağlıkla devam etcek inşallah ee bakalım gün versin çok az kaldı heyecan doruktaKızlar herkese hayirli günler , hayırlı cumalar
Mesajlarınızı hep okuyorum seviniyorum herkesin güzel gelen haberlerineIlayumut canim cok sevindim senin adına da masallah kan değerin de çok güzel çıkmış rabbim bunca emeğin ,yılın,sabrın sonucunda inşallah her ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende güzel haberlerimi yazmak için can atıyorummmçarşamba kontrolüm var herhalde o gün nasip olursa transfer günü belli olur .
Bugun cuma günü kızlar canimm hamiş anneler yani sizlerden ricam bana da dua etmeniz hayirlisi ile bende inşallah bu sefer sağlıkla evladıma kavuşayimHepinizin güzel yüreğine sağlık
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım.Merhaba herkese bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Erkekmiş çok mutlu oldum.Benim 3.bebegim ikisi normal olmuştu.Polikistik över sendromu var bende ikisi normal olmuştu.3.tüp bebek yöntemiyle olmuştu.Ve oğlum olacağını öğrendim çok mutluyum.12.haftada kıza benzetmişti hatta yüzde 80 kız demişti.Cok güzel bir sürpriz oldu bana ve eşime.
Aminnn canim insallahCanim benim inşallah hayırlı haberleri vericeksin kuzum bebein sana can olcak sağlıkla devam etcek inşallah ee bakalım gün versin çok az kaldı heyecan dorukta
Amin, inşallah canım.Şifa olsun kuzum ikisinide yaptır bebisi gör,bende demir ilacını bıraktım iki gündür çok fena oldum sordum bırak dedi sürekli midesi bulantısı yaşayanlar i anladım iki gündür
Siz semra esenkaya ya mı gidiyorsunuz bu arada
Çokkkkk teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun evet çok güzel Heyecanlar bunlar Rabbım isteyen bekleyen heekesenasip etsin inşallahGeç olsa da hayırlı olsun benden de sana. Çok güzel mutluluklar bunlar. İnşallah sağlıklı ilerler. Beta artışı idi kese idi kalp atışı idi hep bunları beklerken heyecan doluyorsun. Haftalar hızlıca geçsin istiyorsun. Korku, endişe, sevinç hepsi bir arada bir çok duyguyu yaşıyorsun. Bende transferimin 8.günü yapmıştım testi.
Yaaa canim benim cok teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canım benimYaaa yerim sizidoktor da bizde çok mutlu olduk inan inşallah böyle mutlu etsin her zaman annesini ben diğer testi iki gün sonra vermiştim. 2 hafta sonra da ultrasona çağırmıştı
Nasıl atladin kizAy ben bu mesajı nasıl atladım.
Seni aceleci, kız 6.günün daha.
Maşallah, katlanarak artsın inşallah.
Canım benim rabbim en kısa zaman da seninde güzel haberleriji almayınasip etsin inşallahKızlar herkese hayirli günler , hayırlı cumalar
Mesajlarınızı hep okuyorum seviniyorum herkesin güzel gelen haberlerineIlayumut canim cok sevindim senin adına da masallah kan değerin de çok güzel çıkmış rabbim bunca emeğin ,yılın,sabrın sonucunda inşallah her ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende güzel haberlerimi yazmak için can atıyorummmçarşamba kontrolüm var herhalde o gün nasip olursa transfer günü belli olur .
Bugun cuma günü kızlar canimm hamiş anneler yani sizlerden ricam bana da dua etmeniz hayirlisi ile bende inşallah bu sefer sağlıkla evladıma kavuşayimHepinizin güzel yüreğine sağlık
Azaldıysa çok şükür canım önemli olan 12. Haftadan sonrası diyorlar inşallah bebişler müsaade eder de onları sağlıkla beslerizCanım benim inanılmaz miğde bulantılarım oluyor. bu hafta yavaş yavaş azaldı. ama sabah mutlaka yumurta yiyebildim. sütü de hep içtim. ama günün geri kalanında aç geziyordum. çok üzülüyordum çok şükür şimdi yavaş yavaş yiyebiliyorum birçok şeyi. ama 6.haftadan 10.haftaya kadar çok şiddetli idi.
Şifalar olsun canımTureed ve Catlak-kurabiye
Çok teşekkür ederim kızlar, yaptırdım geldim iğnemi.
5 tane vermişti, 2 tane daha kaldı.
Onları da yaptırıp gideyim bakalım, daha devam ettirecek mi.
İnşallahh canım listeye seni de pozitif olarak yazarım inşallah. Bu süreçte stresten uzak kalmaya çalış sen güzel şeyler düşün. Dizi film izle özellikle komedi filmleri izle. İnşallah Rabbim senden de hayırlı müjdeler almayı nasip etsin sımsıkı tutunsun bebişin sana inşallahKızlar herkese hayirli günler , hayırlı cumalar
Aminn canım hayırlı cumalarHayırlı cumalar can kızlar nasılsınız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Çok şükür iyiyim canımAminn canım hayırlı cumalariyiz çok şükür sen nasılsın kan sonucu çıkmış mı
İnşallah canım benim neyse ki erken fark edildi. Bol bol su içmeye devam et canımÇok şükür iyiyim canımbirisi çıkmış diğeri 1 haftayı bulur dediler dış laboratuvar olduğu için inşallah iyi sonuçlar alırım canım inşallah hamilelik öncesidir
Benim 7.haftadan sonra 10 günde bir hep kanamam oldu.Cok şükür şuan yok.Ama eğer sancı eşlik etmiyorsa korkmayın.Ben artık kendimi doğana kadar bu durumu yaşayacam galiba diye teselli ediyorum.Bende kanama olduğunda gittigimde bebekten gelmiyor dediler hep.Kızlar benim lekelenmem ilk olduğu günü de sayarsak 3 gün sürdü.
Aslında 2 gün ama 3. günde tamamen beyaza döndü.
Doktor 3 günde bir Proluton iğne yaptır, 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Bugün iğnem var.
Bu iğne kanamayı durdurucu değil mi?
Şu an gelen giden bir şey yok, yine de yaptırmalı mıyım?
Suya devam sonuçtan da iyi haber alırsam rahatlıcam sonrada detaylı ultrason stresi başlıcakİnşallah canım benim neyse ki erken fark edildi. Bol bol su içmeye devam et canım
Oyy ona da az kaldı dimiSuya devam sonuçtan da iyi haber alırsam rahatlıcam sonrada detaylı ultrason stresi başlıcak☺☺
Aynen canım az kaldı bi dahaki kontrole cinsiyette netleşir daha hiç bisey almadım detaylıyıda atlatalım başlarım artık odası arabası kıyafetleri oooo çok şey varOyy ona da az kaldı dimisonra yavaştan hazırlıklar falan