Adetinin basladıgı gün 1 gün kabul ediliyo canımOn gün adet sonrası mı on gün boyunca ben hergün yaparım çünkü ilk kez yapıcm öğrenmek istiyorum belki adet önceki hemen yumurtlama oluyodur bi sonraki adetime kadar hergün yapıcm çok teşekkürler
Degerlendir canım bugunu demerhaba kizlar... 1 kizim var 2.5 yasinda. 4 tup bebek (3 dusukle sonuclanan) sonrasi normal yolla hamile kalmistim kizima.. bu ay korunmayi biraktik. hemen testlere sarildim tabi. zamaninda cok ugrasmistim ama..biraz unutmusum16 da catladi diye dusunuyorum.hala iliski olmali mi sizce... hepinize bol sans bu arada
Anladım kuzum teşekkür ederimAdetinin basladıgı gün 1 gün kabul ediliyo canım
dimi.hala cok siliklesmedi.aktif gibi geldi bana da. tesekkurlerDegerlendir canım bugunu de
Ovülasyon teti yerine mfk yöntemini denesen canım ben bu ay onu denyeceğim.Ne güzel çoğu kişi hamile kalmış herkesin bebişi hayırlı olsunallah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bence ovülasyon denemeyen varsa kesin denesin bizde 2 aydır bebek istiyorduk geçen ay olmadı bu ay ilk kez ovü testi kullandım geç yumırtladigimi farkettim belkide geçen ayda öyleydi tutturamamıştım. Çok şükür rabbime. Umudu kesmeyin kızlar sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz
İns canım dua edin geride kalanlaraAynen kesinlikle ovu çok mntıklı en azından biliyorsun öğreniyorsun nezaman yapman gerekli
Yap canım haber bekliyorum..Kullanmalısın ogluma da oyle kaldım 3 ay yani
Benim de 18 19 koyuydu 20 si siliklesti ben de garip oldum sımdı
Valla bi gün var arada ben de garip oldum meraktan ölcem ama duruyorum yarın dayanamayıp yaparsam yazarım yazmazsam salı sabaha kaldı demektir hakkımız da hayırlısı
Evet canım trendyoldan aldım . Okyanus da lapguick kullanıyormuş o şekilde sipariş verdim. Bugün adet oldum zaten . Heralde yetişir testimBende ondan öğreneyim en iyisi bilmiyorum çünkü int mi sipariş ettin
İns canimmm bakalım sende al.yaparizzz . Senin bat nezamnHer gün yapar durrsn artıkinşşallah bu kez tuttruz
Evvet ben bunu aldım.Bu sanırım
Eki Görüntüle 2943131
Sabh uyanınca yapsam nasıl olur. Yada akşam 9gini gecmi olur. 4_5gibi okulda oluyorum çıkış saatim oluyo canimYazarım tabi kızlarben döngüme gore yapıyorum siz garanti olsun derseniz 10 günü baslıyorsunuz yapmaya 2 saat önceden sıvı alımını kesip saat 10 en erken ben erken saat pek tasvip etmiyorum genelde 4 yada 5 gibi aksam 10 dan önce olmalı yani test gün içinde hormon arttığı için Bunlara dikkat ederek aynı gebelik testi mantiğı yapıyoruz koyu cıktıgı gün ertesi gün ertesi gün 3 gün degerlendiriyolar genelde bu size kalmıs ister her gun ister 1 gün arayla bence 4 gün bu size kalmış degerlendirme işi bu sekılde işte siliklesince catladı oluyo bu kadar
Canım 9.gunu başlayıp değerlendirmek lazim catlayana kadar heralde degilmi.Ben cok araştirmiştim bu ovülasyon testini yaparken. Bence çizginiz koyulaşmaya yaklaştiğinda da değerlendirin. Ben mesela tesadüfen 1 gün öncesini değerlendirmiştiminternette yumurtlamadan 1 gün öncesin değerlendirilmesinin daha etkili olduğunu okumuştum
On gün adet sonrası mı on gün boyunca ben hergün yaparım çünkü ilk kez yapıcm öğrenmek istiyorum belki adet önceki hemen yumurtlama oluyodur bi sonraki adetime kadar hergün yapıcm çok teşekkürler
Ben ovülasyonla hamile kaldim kuzumOvülasyon teti yerine mfk yöntemini denesen canım ben bu ay onu denyeceğim.
Bence adetin biter bitmez testlere başka kuzu ben öyle yaptim 6. Gününde basladım işimi garantiye almak için. Çatlama olup silikleşene kadarda yaptım testi.Canım 9.gunu başlayıp değerlendirmek lazim catlayana kadar heralde degilmi.
sen ilişkiyi mi sormuştun. Ben test diye anladım ama ona cevap yazdımCanım 9.gunu başlayıp değerlendirmek lazim catlayana kadar heralde degilmi.
Yetisir canımEvet canım trendyoldan aldım . Okyanus da lapguick kullanıyormuş o şekilde sipariş verdim. Bugün adet oldum zaten . Heralde yetişir testim
8 de yap aksam ama öncesi sıvı alımını kes kesin o cok etkılıyoSabh uyanınca yapsam nasıl olur. Yada akşam 9gini gecmi olur. 4_5gibi okulda oluyorum çıkış saatim oluyo canim
Sen 28 günde bi oluyorsan 12 günü koyulasmaya baslıyo zaten 26 günde bi oluyorsan 11 günü koyu oluyo döngüne göre canım aslında içinde perspektifi cıkıyo ama adet biter bitmez baslasan da gorecegın yine aynı önce yapmak test ZiyanlıgıCanım 9.gunu başlayıp değerlendirmek lazim catlayana kadar heralde degilmi.
Anladım kuzum hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bana da dua eder misinBen ovülasyonla hamile kaldim kuzumAma mfk yöntemini hiç duymamıştım
Benim mesela bu ay iki gün de koyuydu canım ilk defa oyle gordum meselasen ilişkiyi mi sormuştun. Ben test diye anladım ama ona cevap yazdımeğer ilişki soruyorsan ben yumurtlamaya yaklastiginda zaten testte anlıyorsunuz çizgiler git gide koyulaşıyor. Yumurtlamadan 1 gğn öncesini, yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirmiştik. Birinden biri tuttu ama hangisi bilmiyorum bu arada benim yumurtlamam 1 gün oldu bazılarının 2 3 gün sürüyor ve benim geç yumurtlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?