benim de göğüs ağrım dediğim hareket edemez halde değildi klasik adet öncesi şişme ve hassasiyet takılma ben beklemiyordum bileişteeeee bu yüzden umudum yok benim göğüs ağrım yok herkes çok ciddi bir hassasiyet olduğundan anlamış işte bende öyle bir göğüs ağrısı yok şişkinlik var ama sonra belki bende ilerleyen aylarda olur diye düşünüyorum... inşallahhhhhhh olmuştur :)
ooooo o zaman kesin var bence en büyük belirti bu hassasiyet ya bakalım o zaman hayırlısı :)Benim göğüs hassasiyeti var dokunamiyorum bile
17 Ekim 18 Ekim oldu dedin birliktelik demi benim de 18 19 koyuydu testim hakkım da hayırlısıİdrar sonucum kızlar.. 11. Gündeyim dün biliyosunuz kan testi yapmıştım pozitifti bugün idrar sonucu merak edenler vardı test yaptım silik
Eki Görüntüle 2941279
bakalım dananın kuyruğu bugün kopacak bugün olmazsam sabah ilk işim o testi yapmak ya Allah :)benim de göğüs ağrım dediğim hareket edemez halde değildi klasik adet öncesi şişme ve hassasiyet takılma ben beklemiyordum bile
17 ve 19 da oldu kuzum sonrasında bugüne kadar hiç olmadı amin inşallah 2-3 güne sende test yap bence varsa çıkar17 Ekim 18 Ekim oldu dedin birliktelik demi benim de 18 19 koyuydu testim hakkım da hayırlısı
Ama asko benim her zaman ağrıyor takı adet olana kadarooooo o zaman kesin var bence en büyük belirti bu hassasiyet ya bakalım o zaman hayırlısı :)
benimde temmuz ayında öyle bir ağrıdı ki kesinlikle hamileyim dedim meğer prolaktin yükselmiş sorma... sonra kendiliğinden düşer dedi doktor düşüyor da gerçekten 2 aydır da öyle çok fazla bir hassaslık olmuyor az oluyor dediğin gibi adet olunca geçiyor büyük ihtimalle de bugün hasta olurum....Ama asko benim her zaman ağrıyor takı adet olana kadar
Hayırlısı olsun diyelim benim prolaktin seviyesi normaldibenimde temmuz ayında öyle bir ağrıdı ki kesinlikle hamileyim dedim meğer prolaktin yükselmiş sorma... sonra kendiliğinden düşer dedi doktor düşüyor da gerçekten 2 aydır da öyle çok fazla bir hassaslık olmuyor az oluyor dediğin gibi adet olunca geçiyor büyük ihtimalle de bugün hasta olurum....
Gidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir
işte progesteron yapıyor o zaman sende gebelik olma ihtimali var bence ....Hayırlısı olsun diyelim benim prolaktin seviyesi normaldi
İnsallah güzel sonuç alırsınBat bugün gelen giden yok hic bir belirtim yok suan calismasam gitcem vercem kan kosarak ama cikisi beklemek zorundayim
İnsallah isteyen herkes güzel sonuclar alsinİnsallah güzel sonuç alırsın
Amin inşallahİnsallah isteyen herkes güzel sonuclar alsin
Testing fotgrfini atsana insallh vardrSelaam bugün kaset test yaptım gölge gibi bir çizgi cıktı ayrıca bugün belirtilerim çok daha yoğun belim sabahtan beri aşırı ağrıyor göğüslerim dokununca ağrıyor adet olacakmışım gibi kasık bacak ağrım var karnım şiş ve dünden beri kaç defa idrara çıktım sayamadım bata 6 gün var pazar günü yeniliycem testi bana dua edin
Geçmiş olsun canım. İns bunlarda temiz çıkarda olurAynen Eylül'de cekilecektim rahatsızlandim acil kolonoskopi dedi doktor onun perhizi günü derken ikisi aynı zamana denk geldi eşimde çocuk işi bu sonucu alana kadar beklesin falan deyince sonucu geçenlerde temiz çıktı inşallah bu adette çektirmeyi düşünüyorum
Baya belirginmis canimm. Tekra hayirli olsunİdrar sonucum kızlar.. 11. Gündeyim dün biliyosunuz kan testi yapmıştım pozitifti bugün idrar sonucu merak edenler vardı test yaptım silik
Eki Görüntüle 2941279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?