- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
Bende ard arda yapmiştim mesela 11. Günümde çıkmadı ama 12 de çok silik çıktı benimkide erken gebelik testi değil normaldi bi 2 gün daha sabrrt öyle yap bakalım belki görürsün silikte olsaSilikte olsa çıkması lazımdı diye düşünüyorumgerçi normal surelab kaset testti
Hayirlisi olsun canım napalim üzülme hepimiz bekliyoruz zamanını olcak İnşallah zamanı gelinceTest yaptım negatif
Kola falan içmiştim sabah ilk idrarla yapacam bakalım kuzum atarım buraya pozitif olursaBende ard arda yapmiştim mesela 11. Günümde çıkmadı ama 12 de çok silik çıktı benimkide erken gebelik testi değil normaldi bi 2 gün daha sabrrt öyle yap bakalım belki görürsün silikte olsa
İnşallaj hayırlı haber alırsın bekliyoruzKola falan içmiştim sabah ilk idrarla yapacam bakalım kuzum atarım buraya pozitif olursa
Ay çok sevindim ya maşallah bir kayboldum maşallah bboncuklanmisizHosgeldin sultanımızmavibeyazzz dan güzel haberimizi aldik sağlıkla ilerlesin insallah canim gozunaydin
Allah razı olsun bu grubun enerjisini duaların etkisi olduğunu düşünüyorum tabi önce allahın izniyleAy çok sevindim ya maşallah bir kayboldum maşallah bboncuklanmisizmavibeyazzz allah kucağına almayı nasip etsin canım benim masallahh
Sağol canım teşekkür ederim allah razı olsun 17 ekim yumurtlama tarihimCok mantıklı
Hayırlı olsun canım kucagına almak nasip olsun ne zamandı yumurtlama tarıhın
Çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinHosgeldin sultanımızmavibeyazzz dan güzel haberimizi aldik sağlıkla ilerlesin insallah canim gozunaydin
İlişki o zamanlar oldu demi test yaptın mı idrar da belli mi demeyecektinSağol canım teşekkür ederim allah razı olsun 17 ekim yumurtlama tarihim
günaydın,Silikte olsa çıkması lazımdı diye düşünüyorumgerçi normal surelab kaset testti
Evet canım yumurtlama günü ve 1 gün sonrasını değerlendirdik. Kan testi yaptırdımİlişki o zamanlar oldu demi test yaptın mı idrar da belli mi demeyecektin
Ozamn cektir canım boşa zamn kaybin olmasinBenimde yok o yüzden Kasım'da rahim filmi çekilecem tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor doktor
Aynen Eylül'de cekilecektim rahatsızlandim acil kolonoskopi dedi doktor onun perhizi günü derken ikisi aynı zamana denk geldi eşimde çocuk işi bu sonucu alana kadar beklesin falan deyince sonucu geçenlerde temiz çıktı inşallah bu adette çektirmeyi düşünüyorumOzamn cektir canım boşa zamn kaybin olmasin
Gerçekten öyle canım çok uğurlu geldi bu grup ben inanıyorumAllah razı olsun bu grubun enerjisini duaların etkisi olduğunu düşünüyorum tabi önce allahın izniyleRabbim tüm isteyenlere nasip etsin ❤
GuncelllEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
�����������������������������
İsim yas Sat Bat Sure @mavi_ylmz @Kubrasc C Canan0904 22 25.10 3ay @Merve2401 24 29.10 10 ay @caglaaaaaa 24.10 @Gobekadimyokbenim @Pambikpiremses L Limonlu Su 26 29.10 2 @Gzm Vrl16 22 27.09 25.10 @ssummer
bu bende çok vardı dün adet belirtisiymiş ....Kizlar siz de de vajina ağrısı oluyor mu bildiğim orası zonklamali ağrı
İdrar testinde denedin mi bugun cıkıyor muEvet canım yumurtlama günü ve 1 gün sonrasını değerlendirdik. Kan testi yaptırdım
Yarından sonra listemiz bitiyor sanırım kizlarGuncelll
Adet oldunuz o zamanbu bende çok vardı dün adet belirtisiymiş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?