- 12 Mayıs 2018
- 382
- 214
- 53
- 36
pek bilemiyorum aslında ama neredeyse sene başından beri düşünüyoruz ama her ay denemedik dolu dolu 3 aydır tam anlamıyla üst üste deniyoruz ama
Gözün aydın canımEvet
Pozıtıf
bilemiyorum ben böyle plan yapmamıştım işte 2. çocuğu yapamayacağım bu gidişle.... öğrendim ki hayat hesapla değil nasip ile yaşanıyormuş şimdiden kasıma hazırlık için başladım diyebilirim eşime tekrar spermiyogram yaptıracağım.daha erken üzme kendini ben 5 senelik evliyim aralıksız 10 aydır deniyorum ve eşim 40 ben 33 yaşındayım yine de,
umudum var
Bat adet tarihinin ilk günü mu yoksa son günü müydü?Gözün aydın canımbat ne zamandi kaç çıktı acaba ?
Beklenen adet tarihiBat adet tarihinin ilk günü mu yoksa son günü müydü?
Pazartesi önce ıdrar testi, aynı gün kan testi yaptırdım.Beklenen adet tarihi
bende olmazsa bu ay hayıt tohumu meryem ana otu deneyeceğim umarım gerek kalmazbilemiyorum ben böyle plan yapmamıştım işte 2. çocuğu yapamayacağım bu gidişle.... öğrendim ki hayat hesapla değil nasip ile yaşanıyormuş şimdiden kasıma hazırlık için başladım diyebilirim eşime tekrar spermiyogram yaptıracağım.
Belirtiniz varmiydi pekiPazartesi önce ıdrar testi, aynı gün kan testi yaptırdım.
Adete 2 gün kalmıştı
İnsan çok yıpranıyor dimibende olmazsa bu ay hayıt tohumu meryem ana otu deneyeceğim umarım gerek kalmaz
Hayır.Belirtiniz varmiydi peki
insan yıpranıyor, ilişki yıpranıyor zaman zaman psikoloji zayıflıyor niye bu kadar bekledim yaşım daha genç olsaydı daha kolay olurdu belki diyorum. sonra dönüp doğru zamanı vardır diyorum.İnsan çok yıpranıyor dimi2 seneyi geçti benim de
bunları duydum da güvenemiyorum hormonlarla oynar mı acaba diye.... hayıt hapını düşündüm bende ama inşallah gerek kalmazbende olmazsa bu ay hayıt tohumu meryem ana otu deneyeceğim umarım gerek kalmaz
Gözün aydın canım tekrardan sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimHayır.
Genelde adetten 1 hafta önce acayip sancılarım başlardı
Başlamayınca merak edip test yaptim.
Bence belirtiler çocuktan çocuğa değişebilir.
Çünkü ilkinde acayip bir adet sancısı gibiydi. Adet olucam zannetmiştim.
Bunda ne ağrı ne şancı. Şuan 4 haftalık gözüküyor
Pazartesi tekrar kan aldırıxam. Yükselmiş mi diye.
Doktor ancak 7. Hafta kalp atışı duyar
7.Hafta gidicem doktora
Yasin o kadarda geç değil canim . İnsan oğlu işte her ay ümit ediyoruz der eşim her zaman ben içten içe ümit ederken yok ya bu ayda olmadı diyoruminsan yıpranıyor, ilişki yıpranıyor zaman zaman psikoloji zayıflıyor niye bu kadar bekledim yaşım daha genç olsaydı daha kolay olurdu belki diyorum. sonra dönüp doğru zamanı vardır diyorum.
Hayıtı hap olarak daha önce kullandım sonrasında testlerim yapıldı sorun çıkmadıbunları duydum da güvenemiyorum hormonlarla oynar mı acaba diye.... hayıt hapını düşündüm bende ama inşallah gerek kalmaz
sizin de sebepsiz miYasin o kadarda geç değil canim . İnsan oğlu işte her ay ümit ediyoruz der eşim her zaman ben içten içe ümit ederken yok ya bu ayda olmadı diyorumgerçekten çok zor bı durum Rabb'im beklemesin daha fazla inşallah
o zaman bende bu ay deneyim adetten sonra :)Hayıtı hap olarak daha önce kullandım sonrasında testlerim yapıldı sorun çıkmadı
bu kez direk tohumu deniycem bakalım
İnşallah. Sizlerden de haber bekliyorumGözün aydın canım tekrardan sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbimdarısı bizlerin isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?