GuncelEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
�����������������������������
İsim yas Sat Bat Sure maibu 34 29.09.2021 28.10 2 @mavi_ylmz @Kubrasc C Canan0904 22 25.10 3ay @Merve2401 24 29.10 10 ay @caglaaaaaa 24.10 @Zeyno2734 34 25.10 2 @Gobekadimyokbenim Papatyamveben-Mavi 30 27.10 2 @Pambikpiremses @Asyaa561 26 29.10 2 busrayln 26 25.09 25.10 @Gzm Vrl16 22 27.09 25.10 @ssummer
Ay bitiyor sonunda Allahim yeni bir ay yeni başlangıçlar yeni umutlar çok aminGuncel
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah bakalım ne olcak bende merakla bekliyorumC Canan0904 @caglaaaaaa @Zeyno2734busrayln @Asya292 @Gzm Vrl16 24-25 EKİM guzellikler bizlerle olsun ınsallah
Teşekkür ederim bakalım bata 5 gün kala erken gebelik yaptım negatifti. Ama umudum hala var bugün test yapabilirsen yapicam. Elimde test yokC Canan0904 @caglaaaaaa @Zeyno2734busrayln @Asya292 @Gzm Vrl16 24-25 EKİM guzellikler bizlerle olsun ınsallah
Bende aynıyım.canim kasıklarım geçen hafta çok ağrıdı batma çok oldu . Dün biraz iyiydimKızlar selam hepinize iyi geceler kasım listesi oluşturuldu mu oluşturulacak mı ?Benim bat 1-2 kasım.. yumurtlama pik üzerinden tam 1 hafta geçti ve bugün kasıklarda gerilme var bacaklarım tutmuyor benim gibi olan var mı ? Acaba temizlik olayını mı abarttım evde yoruldum bugün olacağı varsa da olmaz şimdi kesin Sizde durumlar nasıl?
Varsa kanda çıkar 2 gün sonra da tekrar aynı sağlık ocağında kan verip takip edersiniz hayırlısı olsun inşallah :)Kızlar ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum az önce test yaptim gene çok silik çıktısizce eğer gebelik varsa kesin kanda çıkar mı çğnkü eğer varsada daha çok başında belli ki. Üzülmek istemiyorum
Günaydın canim kanda cikarKızlar ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum az önce test yaptim gene çok silik çıktısizce eğer gebelik varsa kesin kanda çıkar mı çğnkü eğer varsada daha çok başında belli ki. Üzülmek istemiyorum
Acile gidin orda baksınlarOlduğum yere yeni taşındım ikametim burda olmadigi icin bakmadilar şaka gibi ya
Herhangi bir hastahanenin aciline gidebilirsiniz yardımcı olurlar. Sağlık ocakları sıkıntılıİkametimi aldırdım şimdi aile hekimini değiştitdim değişik onay tarihi 5 kasım dır diyo gerçekten allah devletimize zeval vermesin bu ne ya
Güzel haber alında o heves yeniden yerine geliyorİnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar
canım aslında normalde adet agrılarım benım 7 8 gun once baslar şuan hıc adet sancım vs yok. 6gün önce falan kasıklarımda batma vardı şuan oda yok ne gögüs agrısı ne sancı. yani gebelık belirtimde yok adet belirtim de :) bakalım ıkı güne adet olmam lazımBelirtilerin neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?