- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
- 113
Yok canım bende görmedim daha keseyide görmedim sancım çok var korkuyorum da pazartesi gidicem tekrardan bidaha baktirayim yükselme varmı ona göre ya cumaya yada bidaki haftaya giderim çok merak ediyorum insallh güzel sonuçlar alirizDaha duymadım haftaya gidicem inşallah sen gördünmü cnm kalp atışını ?
Tuuh canım üzüldüm ins gelmez kanaman. Nezamn çıkacak sonucunnnn.sikma canımıKuzular pembe kanamam başladı hastaneye gelmiştim beta tekrarı için.sonucu bekliyorum.Dua edin olumlu olsun insallah yerleşme kanamasidir .. sonuca bi bakalim dediler bekliyoruz. Yerleşmede olabilir dediler.korkuyoruminsallah sağlıklıdır ve tutunur.degilse zaten vücut atacak. Adetin ilk başındaki ağrılar var bide suan
Yerleşiyordur kuzum korkma inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunYok canım bende görmedim daha keseyide görmedim sancım çok var korkuyorum da pazartesi gidicem tekrardan bidaha baktirayim yükselme varmı ona göre ya cumaya yada bidaki haftaya giderim çok merak ediyorum insallh güzel sonuçlar aliriz
Şimdide bı damla pembelik gelmişYerleşiyordur kuzum korkma inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inan ki üzüldüm ama hayırlısı olsun rabbim saglıklı gebelik geçirmeyi nasip etsinKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Çok üzüldüm canimmm..allh en kısa zamnda yine nasip eder ins. Hakkımızda hayırlısı olsunnKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Vardır bunda da bi hayır kuzum sıkma canını en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsınKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Geçmiş olsun kuzum büyük ihtimal kimyalsal oldu seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah diğer aya inşallahKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Hakkımızda hayırlısı olsun
Kimyasal gebelik galiba üzülme canım tekrardan geçmiş olsun yine denemeye devam bende geçirmiştim sağlık olsunKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Hayırlısı neyse o olsunKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Canım listeye şuan erişim sağlayamıyorum geçen gece yazdim listeden bir çok kişi silindi diye sadece pcden girebiliyorum telden girince yanlislikla silinebiliyor bekle bakalim öyle tekrarla testiKızlar selam beni listeden çıkardı arkadaşım ama uzaktan takip ediyordum sizi moralim bozuktu kusura bakmayın yazmak istemedim hamiş arkadaşlarıma hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim bat tarihim dündü gecikti hala gelmedi evde test yok yapamıyorum birazda negatif çıkar korkusuyla almakta istemiyorum açıkcası çok umudum da yok 1 günü değerlendirebildik çünkü. Ama 2 gündür ayaklarım burnum üşüyor başka hiçbir belirti yok. Geçen ay doktora gittim doktor ufak ufak polikistikler var demişti gecikme bundan olabilir mi sizce? Ovülasyon testi yaptım o şekilde öğrenen arkadaşlar var diye hayatımda gördüğüm en negatif ovülasyon testiydi
Üzüldüm kuzum umutlar kasima kaldı desene...maibu Bende elendim bugün maalesef kırmızılar geldi beni de silebilirsiniz.Hamiş arkadaşları tebrik ederim Yoğun çalışıyorum hiç yazamadım ama her akşam tek tek okudum mesajlarınızı.Biraz stres kaynaklı olmadı bende bebiş o yüzden ara vercem bi kaç ay.Döndüğüm de inş hepiniz hamiş olursunuz
Üzüldüm canım kimyasal gebelik geçirdim muhtemelen kasımda kuzum inşallah hepimiz hamiş kalalimKizlar benim beta değerim düşmüş 4.29 a malesefzaten kanamada başladı.. Doğum doktorumla görüştüm regl bitince gel dedi bi detaylı muayene olucam bakalim.uzgunum ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Belki de hic gebelik yoktu. Bugün ebe hemşirenin dediği adete yakin beta biraz yükselebiliyoruz onu gebelik saniyomus. Hamileydim bitti diye üzülme dedi..
Bende bugün test yaptım ve negatifAy bunu görünce umitlenmiyor değilim bata 4 gün var Bu sabah test yaptım negatifti üzüldüm çok ama dün gece ilişki sırasında kanama oldu çok az ve pembe nedenini bilemedim
İnşallah yaaa İnşallah İnşallahCanım regl gelene kadar umut var üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?