- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 35
Aminnn çok teşekkür ederim. Kan testiyle de kesinleşirse tam sevinicemHayırlı olsun canım masallahhhallah kucağıniza almayı nasip etsinn
Masallahhhhhallah kucağınıza almayı nasip etsin
Benim totem tuttu 2 haber masallahhhhh
Ya evet hiç inanmıyordum olacagına. Teşekkür ederimHamilesin bariz belli demekki erken yumurtladın denk gelmişAllah tamamına erdirsin insallah
Canım benim sorunum şuki geçen hafta bugün 4800 dü bugün sabah 10.000 akşam devlette yaptığımız beta hcg 14173. Normal 36 binlerde olmam lazımdı. Sabah kesenin büyüklüğü 6+4 le uyumlu yolk kesesinide gördük ama bu kan değerler çok kafa karıştırıcı. Dr.da haftaya kadar bekleyecğiz dedi ama insan kendini rahatlatcak bişey arıyorAmin inşaallah canim benim Rabbim senden de razı olsun gönlünü ferah tut değerin 14000 küsürse çok çok erken halen. Ben 6+1 de sade boş kese gördüm bugün gittik gördük inşaallah sende Allahın izniyle haftaya güzelce görürsün evladını stres yapma benim 1 haftam azap gibi geçti aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin bildiğim birşeyse yardımci olurum
İnşallah kuzum inşallahAklına kötü dusunceler getirme nasipten öte yol yok insallah göreceksin bebegi de kalp atışını da duyacaksın
Bebiş var bencee hayirli olsunnnMerhaba arkadaşlar. Ben de temmuzdan beri hamilelik deniyorum. Olmuyo. Bu ay da adetin basından itibaren 9. Ve 11. Gün birliktelik oldu sonra eşimle küsüştük sonra misafir derken bugün 26. Günümdeyim nasılsa yumurtlama günü ilişki olmadı diye hiç aklıma hamilelik gelmiyordu ancak göğüsler şiş. Bugün test aldım ve akşam idrarıyla yani 4. Falandır test yaptm. Bi bakar mısınız sizce var mı?
İnşallahBebiş var bencee hayirli olsunnn
Sanki var gibi betaniz kaç çıktı sonuca baktinizmiKızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmmama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı bata 6 var yumurtlamada 7.gün
İnşallah canım benim inşallah bu aydan itibaren radikal kararlar aldım onları uygulayacağım bakalım ne kadar etkili olacakSenin adetlerini düzenli mi evet dediğin gibi çok kısa sürede büyüyormuş yumurtaların tekrardan okuduğumda
Hastaneye başka şey için gittim canımSanki var gibi betaniz kaç çıktı sonuca baktinizmi
Bende tüp bebek yaptırdım iki sene önce hamilelik oluşmamış ama kimyasal gebelik vardı bu çizgiyi hiç görmedim beta 20 ciktmisti yani hamilelik yoksa bu silik çizgi bile gözükmüyorKızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmmama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı bata 6 var yumurtlamada 7.gün
Hayırlısı olsun be kuzum Rabbim nasibiyle İnşallahBende tüp bebek yaptırdım iki sene önce hamilelik oluşmamış ama kimyasal gebelik vardı bu çizgiyi hiç görmedim beta 20 ciktmisti yani hamilelik yoksa bu silik çizgi bile gözükmüyor
Pazartesi mutlaka betana baktır için rahat etsin bende gidecem ilerleme varmı diye insallh rabbim sonuna kadar götürür hepimizi kucağımıza da alirizHastaneye başka şey için gittim canım
Amin çok heyecanlıyız eşim ikna olursa acile gitmek istiyorumPazartesi mutlaka betana baktır için rahat etsin bende gidecem ilerleme varmı diye insallh rabbim sonuna kadar götürür hepimizi kucağımıza da aliriz
Kuzum bizim icinde dua et Rabbim hayırlısıyla saglikla kucağına almayı nasip etsinSelam kizlar bende Ekim'de hamile kalanlardanim insallh rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin 5 sene sonra tattırdı bu duyguyu insallh kucağıma almayı da nasip eder
Valla çizgi çok belli inşallah vardır kuzum yaa 4 var benimde elim teste gitmiyor bu ayKızlaaar duramadım test yaptım sabah ama şöyle bir durum oldu Bugün hastaneye gittim insilün direncim için sabah içimden bir ses test yapsam dedi ve yaptımmmama alel acele çıkınca unuttum 8 de çıkıp öğlen döndüm eve ben laboquick testlerini kullanıyorum daha önce de adet günü kullandım bi kaç kez hiç böyle saatler geçse de günler geçse de bu çizgi çıkmamıştı sizce umut var mı bata 6 var yumurtlamada 7.gün
Amin canım valla çok duş ettim hiç ummadığım anda geldi üstelik iki tüp bebek bir aşılama geçmişim var kurban olduğum umut yokken çıktı geldi seneye bidaha tüp bebek için para biriktirip yapmayi düşünüyordum Allah'ım kendiliginden verdi inslalh hepinizin yüzünü güldürsun sizde dua edin sancım var o korkutuyor beni inslalh sağlıcakla kucağıma almayı da nasip ederKuzum bizim icinde dua et Rabbim hayırlısıyla saglikla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?