- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Yok canım belki gebelik olabilir onu şimdiden bilemeyiz. Ama adete yaklaşırken de tekrar koyulasiyo ovu testi ben adete 3 gün kala koyuya yakın gördüm hatta burdan başka bı konudada sordum. Adet oldum lh adete yakında yükselmeye başladığı için tekrar koyulasiyomus. Önemli olan 2 çizgiyi aynı koyulukta veya t çizgisini daha koyu görmek. İnşallah gebeliktirYani yumurtlama veya gebelikle ilgisi yok mu diyorsun canım
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim kizlardarisi basiniza
Teşekkür ederim canım deneyimlediğin durumu paylaştığın için inşallah öyledir ❤❤Yok canım belki gebelik olabilir onu şimdiden bilemeyiz. Ama adete yaklaşırken de tekrar koyulasiyo ovu testi ben adete 3 gün kala koyuya yakın gördüm hatta burdan başka bı konudada sordum. Adet oldum lh adete yakında yükselmeye başladığı için tekrar koyulasiyomus. Önemli olan 2 çizgiyi aynı koyulukta veya t çizgisini daha koyu görmek. İnşallah gebeliktir
Canım benim bugün aldığım en güzel haber bu en guzellll haber tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen herkezin basinaKizlar
Kuzum beni siler misin regl oldum.Canlar bilgisayardan listeyi düzenlemeye çalıştım Ama ben fark etmeden 3-5 tane üye silinmiş olarak görünüyor listede kendini göremeyen varsa beni etiketleyebilir mi Lütfen telefondan liste görüntülü attığım gibi görünüyor ama bilgisayardan normal görünüyor bana özelden ya da buradan mesaj atar mısınız
Çok şükür iyiyim sen nasılsın kuzumHuu huuu kizlar nasılsınız
yaa kasıma kuzum bizim umutlarKuzum beni siler misin regl oldum.
İnşallah kasımda hepimiz hamiş haberlerimizi duyururuzyaa kasıma kuzum bizim umutlar( rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı
Iyiyim bende hamdolsun canimÇok şükür iyiyim sen nasılsın kuzum
İnşallah kuzuucum ama artık ovülasyon testleri bitti benim için normal devam edecem bir şekıldeyaa kasıma kuzum bizim umutlar( rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı
Henüz kanamam bitmiş değil kuzum yarın da kesin biter diye düşünüyorum Cumartesi çekileceğim Allah izin verirseIyiyim bende hamdolsun canimfilm cekilecektin ne yaptın nasıl gidiyor
Kuzu brn geçen ay bi kere denedim beceremedim bu ay da bir gün durup bir gün değerlendirmeyi düşünüyorum kısmet artıkİnşallah kuzuucum ama artık ovülasyon testleri bitti benim için normal devam edecem bir şekılde
Kaç ay ovu denedin kuzumİnşallah kuzuucum ama artık ovülasyon testleri bitti benim için normal devam edecem bir şekılde
Mavişim bende bu mfk yöntemi deniycem baktıgın zaman çook mantıklı denk gelirse işteKuzu brn geçen ay bi kere denedim beceremedim bu ay da bir gün durup bir gün değerlendirmeyi düşünüyorum kısmet artık
Bir dolu bir boş kuzum rabbim nasip isterse oluyormuş bu işler ben çok uğraştım 7 haftalık kürtaj oldum bu ayda boşa geçti....İnşallah kuzuucum ama artık ovülasyon testleri bitti benim için normal devam edecem bir şekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?