- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
benim de yüzümde geçti ama kalçamda tam oturduğum yerinde çıkmış bence o yağlı yemekten galiba ya :)Bakalım ama bu aralar cips falan yedim belki ondandır ama sivilcem gitti bilmiyorum. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ya bilmiyorum bu ayda çıkmazsa hiçbir şeyi belirti olarak görmicembenim de yüzümde geçti ama kalçamda tam oturduğum yerinde çıkmış bence o yağlı yemekten galiba ya :)
yok canım bu zaten belirti değil bence benim yakın arkadaşımda aşırı sivilce çıkmıştı ama 8-9 aylık hamileydi öyle söyleyim yani :) 28 günde olan birisiyim ben 7 gün kaldı olsa tek belirti bu mu olurdu o yüzden ben kendi adıma söyleyim bu ay olmadı hsg çektirdiğim aydı umudum vardı ama kısmet değilmiş diyorum...Ya bilmiyorum bu ayda çıkmazsa hiçbir şeyi belirti olarak görmicem
Bende acele etmeyin o zaman pazartesi başlıyım dedim canım sağolasın cevap verdiğin içinBende 3. Günü yapmaya başladım adet bittikden sonra
Amin insallahHayırlı olsun canım maşallah ben burdayım diyorRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Mesela ben 5 gün adet görüyorum 28 gün sürüyo döngüm bu ay ovuluyasyon kullandım 12. Günü çatladı sende ona göre yapabilirsin.Bende acele etmeyin o zaman pazartesi başlıyım dedim canım sağolasın cevap verdiğin için
Siz hamile misiniz ? Yoksa deniyormusunuzbenim de yüzümde geçti ama kalçamda tam oturduğum yerinde çıkmış bence o yağlı yemekten galiba ya :)
Hayır canım benim adete yakin mutlaka 1 sivilce çıkar sadece 1 tane tek çıkıyor anlıyorum adet olucam. Bata 5 gün var dün çıktı ama hamilelik belirtileri de var. Sivilce çıktı bu ay umudum gittiyok canım bu zaten belirti değil bence benim yakın arkadaşımda aşırı sivilce çıkmıştı ama 8-9 aylık hamileydi öyle söyleyim yani :) 28 günde olan birisiyim ben 7 gün kaldı olsa tek belirti bu mu olurdu o yüzden ben kendi adıma söyleyim bu ay olmadı hsg çektirdiğim aydı umudum vardı ama kısmet değilmiş diyorum...
İnşallah inşallah cnm doktorum da 11 gün civarı yumurtlama olur dedi umarım bu ay mutlu sonucu alırızMesela ben 5 gün adet görüyorum 28 gün sürüyo döngüm bu ay ovuluyasyon kullandım 12. Günü çatladı sende ona göre yapabilirsin.aman kaçırmada günleri
yok canım deniyorum bende hamile kalmayı benimde aynı sizin gibi adete yakın sivilcem çıkardı ben de o yüzden hemen anlardım adet olacağımı şimdi de yüzümde ve bazı yerlerimde sivilce çıktı bende anladım ki adet olacağım ama gebelik ilk belirtilerinde var mı bilemiyorum.... Varsa da ben kendi adıma söyleyim kesin değilim başka bir belirtim yok çünkü :)Siz hamile misiniz ? Yoksa deniyormusunuz
Hayır canım benim adete yakin mutlaka 1 sivilce çıkar sadece 1 tane tek çıkıyor anlıyorum adet olucam. Bata 5 gün var dün çıktı ama hamilelik belirtileri de var. Sivilce çıktı bu ay umudum gitti
Canım hamilemisin acaba. Bazıları ovulasyon Lada öğreniyoruz diyo ya. Çok merak ettim bilenler yazsın bakalimmmm bıKızlar bakabilir misiniz ovülasyon takibime.. Silikleşen testim bugün böyle oldu
Regle ne kadar var canimKızlar bakabilir misiniz ovülasyon takibime.. Silikleşen testim bugün böyle oldu
Ay öyleyse de çok erken değil mi kiiiCanım hamilemisin acaba. Bazıları ovulasyon Lada öğreniyoruz diyo ya. Çok merak ettim bilenler yazsın bakalimmmm bı
10 gün var daha canımRegle ne kadar var canim
17 yumurtlama 18 çatlama olmuş öyle devam ediyo canım şuan sanırım çünkü koyu değilKızlar bakabilir misiniz ovülasyon takibime.. Silikleşen testim bugün böyle oldu
Bugün tekrar koyulaşır gibi oldu da canım o kafama takıldı tekrar mı yumurtlama olacak acaba diye tecrübe yaşayan varsa yorumları bekliyorum17 yumurtlama 18 çatlama olmuş öyle devam ediyo canım şuan sanırım çünkü koyu değil
Bak dünkü ile bugün arasındaki fark canım17 yumurtlama 18 çatlama olmuş öyle devam ediyo canım şuan sanırım çünkü koyu değil
DOlLENme oluyorsa o yüzden koyulasiyor olabilirmi.hic bilmiyorum ki canım bende.Ay öyleyse de çok erken değil mi kiii
Ağzın bal yesin inşallah öyledir bebeğimDOlLENme oluyorsa o yüzden koyulasiyor olabilirmi.hic bilmiyorum ki canım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?