- 9 Temmuz 2021
- 11.416
- 24.267
- 348
İphone benim senin samsungmu bazen samsung telefonlara indirliyo , eve gidince diğer telefondan indireyim. Uygulamanın görütüsü varsa atarmısın canımAaa nasil bisey cikiyor aratinca
Şimdi olursa ne oluyor baktın mıBen bunu kızımda yaptım doğru cikti
Allah bilir deyip işin içinden çıkalımKiz dedi
Gerçekten çok iyi maşallah çok belirgin olunca sormak istedim sağlıkla ilerlesin inşallah kan sonucunuzu da paylaşınYok canim first response. 13 gun sonra ordaki testte
Yok bakmadım canim bir netlesse hayırlısıyla değerlerİphone benim senin samsungmu bazen samsung telefonlara indirliyo , eve gidince diğer telefondan indireyim. Uygulamanın görütüsü varsa atarmısın canımayyy kız çıkıyo heeee bakalım minnoş bi kızmı olucak
Şimdi olursa ne oluyor baktın mı
Durun sizin için bi bakayımSuan ne çıkıyor canim bende ne denesem erkek çıktı
Ayyy hadi inşalllahhYok bakmadım canim bir netlesse hayırlısıyla değerler
Zaten %50 %50 seçenekDaha biraz önce bir doktor videosu izledim şansa bakdoktor inanmayın diyordu bende gidip yaptım erkek çıktı
Hayırlı olsun canım maşallah ben burdayım diyorKizlar
Döngünüze göre baslayın 26 günde bir oluyorsanız 10 günü 28 günde bi oluyorsanız 12 günü baslayın test yapmayaKızlar merhaba benim bu ay adetim 3 gün sürdü ovulasyon ile deneme yapacağım ama hemen bugün başlıyayım mı teste bugün 4 . Gün ve regl bitti bilenler yardımcı olabilir mi ilk kez deniycem
Ebru Ceylan adet bittikten sonraki gün başlayın diyor ama bilemedimDöngünüze göre baslayın 26 günde bir oluyorsanız 10 günü 28 günde bi oluyorsanız 12 günü baslayın test yapmaya
Satanların demesi bence gayet normal bitsin bi daha alEbru Ceylan adet bittikten sonraki gün başlayın diyor ama bilemedim
Döngünüze göre baslayın bence yok yapcam illa derseniz de siz bilirsiniz ne dıyımEbru Ceylan adet bittikten sonraki gün başlayın diyor ama bilemedim
Doğru diyorsun canım bekliyim ben o zaman hemen yumurtlama olması imkansız gibi bişey zaten sağolasınSatanların demesi bence gayet normal bitsin bi daha almantıgı biter bitmez zaten olmaz ki leke zaten gelmeye devam eder şak diye adet kanamanız kesiliyor mu mantıksız geldi
Kaç güne bir adet oluyosun düzenli mi adetlerin o önemliDoğru diyorsun canım bekliyim ben o zaman hemen yumurtlama olması imkansız gibi bişey zaten sağolasın
Hadi insallah bitene de oğlusun olsun Allah bilir tabiki önemli olan sağlıkla gelsin
Bittikten ertesi günü başlanıyor canim ama leke falan gelmiyor mu senin. Benim bitiyor bir iki günde leke şeklinde geliyor meselaKızlar merhaba benim bu ay adetim 3 gün sürdü ovulasyon ile deneme yapacağım ama hemen bugün başlıyayım mı teste bugün 4 . Gün ve regl bitti bilenler yardımcı olabilir mi ilk kez deniycem
Bende 3. Günü yapmaya başladım adet bittikden sonraEbru Ceylan adet bittikten sonraki gün başlayın diyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?