Hayatım da gördüğüm en muhteşem test budur heralde hayirli olsun canim çok çok sevindim Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar
Evet canım yarında yap bakalimmm. Haber verTakip edeyim o zaman canım bakalım ilerleyen günlerde koyulaşacak mı 11 gün kaldı reglime
Olur canım haber ederimEVrtV
Evet canım yarında yap bakalimmm. Haber ver
Baktımda bende indirilmiyo bu uygulama yok gibi aslında güzel bişi çekip söylemesi yaaa beğendim bayaBen yurtdisindaym canim kan verme olayi Yok burda bekleyip kontrole gidicez. 6-7 haftada. Bak resmi ekledim ornek olsun . Hic bizim tahmin ettigimiz gibi pik zamani degil yani ikinci cizgiyle arasindaki fark onemli
Hayırlısıyla kucağınıza alınnBen yurtdisindaym canim kan verme olayi Yok burda bekleyip kontrole gidicez. 6-7 haftada. Bak resmi ekledim ornek olsun . Hic bizim tahmin ettigimiz gibi pik zamani degil yani ikinci cizgiyle arasindaki fark onemli
Çin takviminden bakAaa oyle mi diyorsun ogrenince seni etiketlicem. Cinsiyet benim icin hic farketmez yeterki saglikli
Olsun ikisinede esit sevinirim
Cok saol kuzum darisi basina insallahHayatım da gördüğüm en muhteşem test budur heralde hayirli olsun canim çok çok sevindim Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ahaha hic bilmiyordum bakayimÇin takviminden bakne olucak diye çoğu tutuyo
Bende kullandım onu. Üçüncü hormonsuz hapdan sonra adet oluyordum. Test yaptinizmi hiçKesdim canım) Benimki yazzdı 24+4(4u hormonsuz) şimdi en son hapdayım( ama belirti yok. Olsaydıda müayineye giderdim
Ahaha hic bilmiyordum bakayim
O kadar hoş bi hanımsınız ki amin. Allah tekrar sizlere de o güzel duyguları yaşatsınO kadar muhteşem mucizevi bisey ki doğumdan sonra en çok hareketlerini tekmeleri özlüyorsun Rabbım isteyen herkese yaşatsın en hayırlı şekilde insallah
Evet var ama cok yeni insallah saglikla ilerler saolunAA gebelik varmış sende hadi hayırlisi insAllah saglikla ilerler
Yok canim first response. 13 gun sonra ordaki testteTebrik ederimyumurtlamadan kaç gün sonra test yapmıştınız? Pembe olan predictor değil mi bir de
Ben bunu kızımda yaptım doğru cikti2024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Çok teşekkür ederim gönlü güzelim ❣insallahO kadar hoş bi hanımsınız ki amin. Allah tekrar sizlere de o güzel duyguları yaşatsın
Kiz dedi2024 Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Gebe.com
Çin Takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hızlıca tahmin edin! Çin Takvimi 2024 hesaplama aracımıza ulaşmak için tıklayın.www.gebe.com
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin insallahKizlar
Aaa nasil bisey cikiyor aratincaBaktımda bende indirilmiyo bu uygulama yok gibi aslında güzel bişi çekip söylemesi yaaa beğendim baya
Saol canim darisi basina. Ucretsiz bir uygulama bu .Hayırlısıyla kucağınıza alınnApplicationu üçretlimi kullaniyordunuz? İnşa Allah darısı bizimde başımıza.
Suan ne çıkıyor canim bende ne denesem erkek çıktıBen bunu kızımda yaptım doğru cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?