Gözün aydinnnn çok yeni daha. Zaten cizginde silikti. İns canimmm kucağında alirsinnn.coook sevindim darısı bizeKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Ayy cok teşekkür ederim nolur dualarınıza beni de katın saglikla ilerlesin insallahGözün aydinnnn çok yeni daha. Zaten cizginde silikti. İns canimmm kucağında alirsinnn.coook sevindim darısı bize
gözünüz aydın çok sevindim inşallah sağ salim alırsınız yavrunuzu kucağınıza darısı inşallah bizlere olsunKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Hayırlısı olsun hemen bebişin seninle oldu 2.aydı sanırım denemeninKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Saol canimmm . Hepmize ediyoruz dua. Yine kan testi vercem Mi artmış m diyeAyy cok teşekkür ederim nolur dualarınıza beni de katın saglikla ilerlesin insallahbende sizlere ediyorum. Eve geleli dua ediyorum şükür namazı kıldım
Gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah çok yeni olduğu için böyle çok çok sevindimKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Canım hayırlı sağlıkla kucağına al inşallah miniğimizi :) Tebriklerr :)Kizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Çok sevindim gözünüz aydınKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Cok yeni evet ya çok şükür Rabbime sağlıkla ilerlesin insallah canim sen bu ay sonuna kadar beklicem sonra hayal kırıklığı diyordun sonuç cok güzel oldu darısı bizlere ovulasyon my yapmıştın sürecini bizimle de paylaşır mısın kuzummmKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Bize tosun gibi bir sağlıklı , hayırlı bir oğluş doğurursun inşallahKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Hayırlı olsun kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Virgocummm çook yeni bir gebelik 2günde 1 ver artmasıı önemliKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Ya hayırlı olsun kuzummm maşallahh Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
Namazlarında bize de dua et kuzum dualarımdasınAyy cok teşekkür ederim nolur dualarınıza beni de katın saglikla ilerlesin insallahbende sizlere ediyorum. Eve geleli dua ediyorum şükür namazı kıldım
Süpeerr tebrik ederim canımm inşallah düzenli artış gösterir 2 günde bir kan ver canımKizlar beta hcg 5,7 cikti yeni galiba dimi ? Kızımı bat a 5 gün varken 13 ile öğrenmiştim. Kırmızı uyarı vermiş diğerleri beyaz diğer kan tahlilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?