Yaaaa hayattt mucizelere gebe kuzum bilemezsin inşallah mucizen seninledirKuzum benim de sağ taraf böyle ayakta çalışıyorum oraya ağırlık veremedim bugün hiç sızıntı şeklindede oldu ama işte bilemiyorum çünkü bir kaç ay önce daha sancılı bir ağrı ile hastaneye gittiğimde kum çıktı idrarım da doktor buna tanı koymak zor herkeste bu kadar kum olur zaten dedi serum yiyip çıktım acaba onun gibi birşey mi yoksa bir mucize mi oldu bilemiyorum gerçi umudum yokta bakalım şu an uzanıyorum bakalım
Dinlen bakalim kuzum aslinda bol su icip tuvalete gitsen anlarsin belkiKuzum benim de sağ taraf böyle ayakta çalışıyorum oraya ağırlık veremedim bugün hiç sızıntı şeklindede oldu ama işte bilemiyorum çünkü bir kaç ay önce daha sancılı bir ağrı ile hastaneye gittiğimde kum çıktı idrarım da doktor buna tanı koymak zor herkeste bu kadar kum olur zaten dedi serum yiyip çıktım acaba onun gibi birşey mi yoksa bir mucize mi oldu bilemiyorum gerçi umudum yokta bakalım şu an uzanıyorum bakalım
Böyle sanki oraya birşey koymuşlar gibi bi his enfeksiyon da olabilir bakalım 10 gün bekleyeceğim umudum yok çünkü kilomdan biraz sıkıntı yaşayacağım gibi geliyor evlendiğimde 60larda olan kilom bir sene de 80 oluncaİnşallah olmuştur kuzum belim falan da çok ağrıyoru bende enfeksiyon mu ki demiştim
Amin İnşallah ablacım ama benim umudum yok ya kum ya enfeksiyon kesin hiç umutla yaklaşamıyorum yaYaaaa hayattt mucizelere gebe kuzum bilemezsin inşallah mucizen seninledir
Nasıl anlıcam ki kuzum valla olursa nasip olurda ilk olacağı için tecrübem yok hiçDinlen bakalim kuzum aslinda bol su icip tuvalete gitsen anlarsin belki
Herşey nasip kuzum nasip her serde vardır bir hayır bilemezsinAmin İnşallah ablacım ama benim umudum yok ya kum ya enfeksiyon kesin hiç umutla yaklaşamıyorum ya
Amin İnşallah bakalım benim bat hiç sekmiyor 28 inde ak kara çıkar meydanaHerşey nasip kuzum nasip her serde vardır bir hayır bilemezsin
Kum ağrısı ise tuvalette kendini belli eder diyorum kuzum yaparken bi ağrı olabilir . Ya da sıcak su torbası koysan ayaklarınaNasıl anlıcam ki kuzum valla olursa nasip olurda ilk olacağı için tecrübem yok hiç
Ha ağrı falan yok öyle kuzumKum ağrısı ise tuvalette kendini belli eder diyorum kuzum yaparken bi ağrı olabilir . Ya da sıcak su torbası koysan ayaklarına
Ben de 10 kilo aldımBöyle sanki oraya birşey koymuşlar gibi bi his enfeksiyon da olabilir bakalım 10 gün bekleyeceğim umudum yok çünkü kilomdan biraz sıkıntı yaşayacağım gibi geliyor evlendiğimde 60larda olan kilom bir sene de 80 olunca
Hadi hayırlısı inşallah canımAmin İnşallah bakalım benim bat hiç sekmiyor 28 inde ak kara çıkar meydanayumurtlamam geç yada erken olsun hiç farketmiyor ya bat tarihim hiç şaşmıyo
Doktora gitmeye korkuyorum diyeceği ilk şey kilo verBen de 10 kilo aldım
Bi ben alamıyorum kilo yaa. 4 yillik evliyim 3 yasinda kizim var hala 50 kiloyumBen de 10 kilo aldım
Evet cnm negatif hafif lekelenme oldu sanırım regl olucamMevsimsel olabilir canim testin negatif mi cikti
Valla masallah sizeBi ben alamıyorum kilo yaa. 4 yillik evliyim 3 yasinda kizim var hala 50 kiloyumevlen alirsin dediler yok.doğur alirsin dediler yok gerci iyide boyle yaşımı da göstermediğini söylerler bide hepinizden büyüğüm galiba. Gordugum kararıyla listen bi maibu Bi ben 34 üz.
Aynisi bana da oldu geliyor galibaEvet cnm negatif hafif lekelenme oldu sanırım regl olucam
Hayırlısı olsun kuzum Rabbim tez nasip etsin insallahKizlar gelen kırmızıymıs bu ay elendim kalan arkadaşların yüzü gülsün bu ay insallah Rabbım hepinize hayırlısını nasip etsin kasıma geçiş yapıyorummaibu canim silebilirsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?