Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim tanıdıklarda öyle dedi galiba oyuzdenIlk deneme olunca korunmasız iliskide yani adet düzeni değişebiliyormuş bi arkadaşım bahsetti. Benimdw bu ay erken geldi mesela o yuzden mi bilmiyorun
kızlar merhaba ben pkos hastasıyım bu ay femara ya başladım daha önce 3 klomen 1 de aşılama denemem var negatif bu ay inşallah pozitifi femara ile görürüm benimle aynı durumda olan var mı şuana ne durum dasınız
inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize :)Bende ayni surecten gectim canim. 2 klomen 1 aşılama. Ama benim sorunum cikolata kisti. Letrol kullandim bu ay, beklemedeyim.
Yaaa çok güzelmişHafta gösteren dijital test yaptım bu gün
Hayırlı olsun kuzummm ay pozitifleri görmeye başladık bileHafta gösteren dijital test yaptım bu gün
Hayırlı olsunn tedavi görmüşmüydünüz bu ayHafta gösteren dijital test yaptım bu gün
Çok sağ ol canım Hayır ilk denememiz ovulasyonda takip etmedik akışına herşeyHayırlı olsunn tedavi görmüşmüydünüz bu ay
Ay bana yazdın sandım hahah sorryÇok sağ ol canım Hayır ilk denememiz ovulasyonda takip etmedik akışına herşey
Evet pozitifle dolsun dört bir yanımızHayırlı olsun kuzummm ay pozitifleri görmeye başladık bile
Gözünüz aydin yurt disındasınız sanirim teste bakilirsaHafta gösteren dijital test yaptım bu gün
Avusturya’dan ben siz?Gözünüz aydin yurttaşındasınız sanirim teste bakilirsa
Oo ne güzel yeni mi evlisiniz ? Tebiklerr ben Turkiye denAvusturya’dan ben siz?
Sağ tarafta iki tane yanyana dedi doktor, biri 2 biri 3cmSenin kaç cm cnm kistin
Maşallah maşallah senin gibisini görmek zor valla ilk denemedeÇok sağ ol canım Hayır ilk denememiz ovulasyonda takip etmedik akışına herşey
Super hayirli olsun darisi butun isteyenlerim basina insHafta gösteren dijital test yaptım bu gün
Yok 3 yıllık evliyizOo ne güzel yeni mi evlisiniz ? Tebiklerr ben Turkiye den