- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Sen çok güzel anne olacaksın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız kuzim benimmmminşaaalllaahhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen çok güzel anne olacaksın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız kuzim benimmmminşaaalllaahhhhhh
HoşbuldumHoşgeldin arkadaşım
sende çok iyi bi anne olcak kalbinin güzelliğin okadar güzelkii konuşmalarından bile bellii canımm benimmSen çok güzel anne olacaksın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız kuzim benimmmm
Hoşbuldum
vallaha kızz gebelik belirti olmayanlar bile adet geciktiği zaman anlıyolar hamileliğinii bence heç belli olmazzzNe regl belirtim var ne gebelik.... pirt diye hamile kalanlara o kadar özeniyorum ki
Benim adetim cani isteyince gecikiyor ama ya asla emin olamiyorum testler paralar bosa gidiyorvallaha kızz gebelik belirti olmayanlar bile adet geciktiği zaman anlıyolar hamileliğinii bence heç belli olmazzz
aynennn yaa oyüzden test almıyorum ben okadar nefret etmişimkii anlatamammBenim adetim cani isteyince gecikiyor ama ya asla emin olamiyorum testler paralar bosa gidiyor
Ah benim güzel yürekli arkadaşım teşekkür ederim canısı Allah razı olsun ince düşüncen için şükür ki iyi insanlara denk geliyor yollarım sizin gibi insanlara çok şükür kuzumm cansın Kalbi temiz olanın hikayesi mutlu sonla bitermiş seninde samimi olduğuna inanıyorum ve hikayen mucizlerrle dolacak tez zamanda inşallahsende çok iyi bi anne olcak kalbinin güzelliğin okadar güzelkii konuşmalarından bile bellii canımm benimm
kuzumm benimmm allahh yolunu hep açık etsinnAh benim güzel yürekli arkadaşım teşekkür ederim canısı Allah razı olsun ince düşüncen için şükür ki iyi insanlara denk geliyor yollarım sizin gibi insanlara çok şükür kuzumm cansın Kalbi temiz olanın hikayesi mutlu sonla bitermiş seninde samimi olduğuna inanıyorum ve hikayen mucizlerrle dolacak tez zamanda inşallah
Allah razı olsun canısı hepimizin inşallah kuzum arada gel buraya da topiğe canın sıkıldıkça listeye de katılmak istersen katılabilirsin kuzum kolları açtık seni bekliyoruzkuzumm benimmm allahh yolunu hep açık etsinn
Bkalim aksama dogru verirjm belki hastane biraz uzak usenmezsem gidicemAmin canım İnşallah ben pozitif olduğunu dusunuyorum İnsallahta öyledir hakkında hayırlısı olsun ne zaman verceksin kanı
Biliydim bekleyemeyeceginiBkalim aksama dogru verirjm belki hastane biraz uzak usenmezsem gidicem
Teşekkür ederimm canımm benimmm olurr eklenebiirimm memnun olurummAllah razı olsun canısı hepimizin inşallah kuzum arada gel buraya da topiğe canın sıkıldıkça listeye de katılmak istersen katılabilirsin kuzum kolları açtık seni bekliyoruz
Aynen canım haklısın. Hepimize uğurlu gelsin bu topik
Kuzum daha 5.gün var regl.gunune umutsuzluğa yer yok
maibu olan arkadaşı etiketleyip yazabilirsin kuzum sat bat ve ne kadar bebek istediğiniTeşekkür ederimm canımm benimmm olurr eklenebiirimm memnun olurumm
Yine dayanamadın di mi ah bu kaidin milletiBkalim aksama dogru verirjm belki hastane biraz uzak usenmezsem gidicem
Normal tabiki kuzum hepimiz o gunleri değerlendiriyoruz daha hamile kalamadik bak ama tabi bazı testlerini de yaptirmis olman gerekkızlar soruma bilgisi olup cvp veren var mı:/
Teste devam sanki kuzum 2 gune yumurta olacak gibiMerhaba kızlar dünden beli tum sayfayi tek tek okuyup buralara geldim13 aydir bende deniyorum ilk kez bu ay ovulasyon denedim olmazsa zaten randevu aldim artik klomen mi ne verirlerse bat 17 ekim yaş 23
Allah rizasi icin bu tabloyu biri açıklasın hic biri sizin attiklariniz kadar koyu olmadi en koyusu 16.gunde oldu sonra siliklesti tekrar koyulasmaya basladi yumurtlama olusmadi gibi
Bata 6 gun var olur mu ki bat yaklasincaTeste devam sanki kuzum 2 gune yumurta olacak gibi
Son günler yumurtlayan bile var canım yumurta masajları var bak videolu onları dene istersenBata 6 gun var olur mu ki bat yaklasinca