- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Yumurtalıkları uyarıcı geliştirici ilaç canım doktor ve ultrason kontörlünde kullanılması gerekir.Femara nedir kizlar ne için kullaniliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalıkları uyarıcı geliştirici ilaç canım doktor ve ultrason kontörlünde kullanılması gerekir.Femara nedir kizlar ne için kullaniliyo
Benimde 2 cm 2 senedir var o şekilde mi oldu ilk gebeliğinKaç cm cnm kistin. Benimde var çikolata kisti solda 2 buçuk cm 1 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorum bende
Evet çatlamasına ve büyümesine yardımcı oluyor yumurtaninYumurtalıkları uyarıcı geliştirici ilaç canım doktor ve ultrason kontörlünde kullanılması gerekir.
Ayy maşallah onatez zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah canim dinlenecek artık yürürmuyum o kadarBenim oğlum 5 yaşında cnm. 2 gebelik için uğraşıyorum 1 yıldır
Dikkat et bundan sonra cnm çok yürüme ayaklarını havaya kaldırıp yat biraz
Bu koyulugu bir türlü göremedim ben ya ☺Yumurta masajından sebep mi bilmem ama ben yumurtayı bu ay erken gördüm
Bende bu ay erken gördüm hemde baya erken adetim 3 gün önce bittiBu koyulugu bir türlü göremedim ben ya ☺
Dogum kontrol hapları hemen eritiyor kisti klomen banada kist yapmiştımerhaba hanımlar bende haziranda düşük yaptım geçen ay doktora gittim klomen için muayene etti kist varmış doğum kontrol hapı verdi iki ay kullan dedi bu ayın sonu tekrar gidip klomene başlıcam inşallah tabi kist eridiyse Bu arada birtane de prensesim var.
Bence masajın kullanılan takviyelerin etkisi çok bende 12.gün gördğm normalde 14.15.gün oluyorduBende bu ay erken gördüm hemde baya erken adetim 3 gün önce bitti
Acaba niçin farklılık gösteriyor canimBende bu ay erken gördüm hemde baya erken adetim 3 gün önce bitti
benim yumurta çatlamamış o yüzden kist olmuş galiba kızıma klomenle hamile kalmıştım ilk denemede sırf o yüzden klomen yazdırmaya gitmiştim kist çıktıDogum kontrol hapları hemen eritiyor kisti klomen banada kist yapmiştı
Masaja ve takviyelere bağladım sebebini benAcaba niçin farklılık gösteriyor canim
Ben 2 defa kullandım ilk kullanışımda kusarak doktora gitmistim reglim çamur gibiydi kist yapmış meğersem yasmin verdi o ay boş geçti eyluldede kullandım regli ağrım çok oldu bu ay gitmedim kullanmayacağım o ilaç bana iyi gelmiyorbenim yumurta çatlamamış o yüzden kist olmuş galiba kızıma klomenle hamile kalmıştım ilk denemede sırf o yüzden klomen yazdırmaya gitmiştim kist çıktı
Saol cnm. Doktoruma bı sorim uygun görürse bende kullanım belki vesile olur şimdiye kadar hiçbise kullandirmadilarYumurtalıkları uyarıcı geliştirici ilaç canım doktor ve ultrason kontörlünde kullanılması gerekir.
Yok cnm ilkinde kistim patlamıştı bı 7 ay öncesinde ama yumurtalık kistiydi çikolata kistini 2. Gebeliği düşünürken öğrendim. Başka bi skintin varmı peki hormonlarında fln. Rahim filmine girdin mi hiç ben bu ay rahim filmine gircemBenimde 2 cm 2 senedir var o şekilde mi oldu ilk gebeliğin
İnşallah canım dua etAyy maşallah onatez zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah canim dinlenecek artık yürürmuyum o kadar
Ben hep 11 veya 12 günde görüyorum ondan dolayı da 24 25 günde bı adet görüyorum agrimda çok oluyo adetliyken. Eşim bile isyanda artık bu sıklıktanBence masajın kullanılan takviyelerin etkisi çok bende 12.gün gördğm normalde 14.15.gün oluyordu
Normal kist mi cnmbenim yumurta çatlamamış o yüzden kist olmuş galiba kızıma klomenle hamile kalmıştım ilk denemede sırf o yüzden klomen yazdırmaya gitmiştim kist çıktı
Evet canım 3 ay önce hsg çekildim bı sorun çıkmadı kanallar rahim temiz dedi bakalım femaradan umutluyum yaaYok cnm ilkinde kistim patlamıştı bı 7 ay öncesinde ama yumurtalık kistiydi çikolata kistini 2. Gebeliği düşünürken öğrendim. Başka bi skintin varmı peki hormonlarında fln. Rahim filmine girdin mi hiç ben bu ay rahim filmine gircem